Trafik Kazası ve Ertelenen Hayat

Canim 4 yil once kuzenim ailesiyle birlikte kaza gecirdi.universiteye yeni baslamisti o zaman.kaburgalari bacaklari beli vucudunda baya bir yeri kirilmisti.ayrica o kazada ann3sini kaybetmisti.cok fazla platin takildi vucuduna.1 ay boyunca ayaga kalkamadi.wc ye gidemedigi icin bez kullandi dusun.hem bir yandan anne acisiyla.biz en cok bir sorun kalir diye cok kormustuk hicbir sikinti olmadi.normal yuruyor hareket etm3si falan normal

Eee peki sigorta şirketi annesine rücu ederse ne olacak.
Niye etsin ki. Eğer alkol kullanmadıysa ya da gerçekten yapılmayacak bir hata yapmadıysa...
Zaten böyle bir risk varsa kişiden rücu sözleşmesi imzalamasini istiyorlar. Eger gerçekten risk varsa imzalamaz olur biter, dava çöp olur. Yine konu sahibine zarar gelmez.
Ama ben çok dosya gördüm kendi ailesinin arabasında kaza yapıp sigortadan para alan. Hatta geçen hafta bir adam arayıp 'cok mağdur olduk kazadan sonra' diye yakınmıştı. Meğer kazayı yapan da asli kusurlu olan da oymuş :) çocuğu için bize vekalet vermis
çaTE="semachann, post: 58806027, member: 782126"]Şimdi avukatım olmadığı için... :/ Aileme ne diyeceğim bilmiyorum.[/QUOTE]
Siz bekleyin , zaten numaranız onların eline geçmiştir,yanında aç kurt gibi arar sizi çağrı merkezleri Gerçekten de iyi paralar alırsınız.
İşin içinde biri olarak tek söyleyeceğim sizden asla para istemeyen, iş bittikten sonra 'eger kazanirsaniz' pay alan,herhangi bir iptal durumunda sizden asla para talep etmeyecek yerlerle anlaşın.
Hatta tek kriteriniz bu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…