Hayatta kaldiginiza annenizinde hayatta olduguna sukredin gecin diger hersey geciyo benim esimde kaza gecirdi beyin kanamasi oldu neler yasadm sizi cok iyi anlıyorum ama sukrediyorum kalici bisey yokSelamlar hanımlar veya kendisini hanım gibi hissedenler. Yaklaşık dört gün önce trafik kazası geçirdik annemle birlikte... Ölümden döndüğümüzü söyleyebilirim. Sol femur kemiğimden ameliyat oldum. Platin takıldı, ancak yaşım henüz genç olduğu için bir yıl sonra platinlerin tekrar çıkarılacağı söyleniyor.
Normalde oldukça aktif bir kişiliğe sahibim, spor yapmadan duramam. Şimdiyse neredeyse yatalak gibiyim. Son zamanlarda ise fazla kilolarımdan şikayetçi idim. Kaza öncesi 53 kilo idim, diyete başlamıştım kazadan 10 gün önce ve şu an 58 kilo olmuşum. Gerek ne yediğime dikkat etmemek, gerek sürekli yatmaktan kaynaklı olarak tekrardan davul gibi oldum. Tabi bu durumda sol bacağımın aşırı şişkin olmasının da etkisi var. Doktor dedi ki kilo almamalısın, ki ben de kilo vermek istiyorum. Nitekim fazla kilolar platinlere daha fazla yüklenilmesine ve ağrıya sebep oluyor. Perşembe günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Sorum şu ki 10 gün sonra diyetisyene artı tekrar doktora gideceğim. Hiçbir kişisel bakımımı kendim yapamıyorum. Kendimi koyvermemek için napabilirim? Sancılarım olsa da tuvalete filan kendi başıma gitmeye çalışıyorum. Vücudumu zorlamaya çalışıyorum. Dizi, film izlesem nereye kadar... Bir de üniversitede evime gelip giden bir tek insan bile aramadı. En çok da o koydu ancak bir ay sonunda bomba gibi okula gitmek istiyorum. -_- Sonra da hiçbirinin suratına bakmayacağım. Evet önerilerinizi bekliyorum. :)
Hiç öyle deme, benim daha bu ay gördüğüm bir dosya vardı. Adam hem alkollü hem ehliyetsiz arkadaşının babasından kaçırdığı arabaya kendi isteğiyle biniyor , kazada da yaralanıp gelip dava açıyor :))) ve adam YUZDE YUZ HAKLi, çünkü yolcu :) bu yüzden (eğer rücuya gitmezse) para alacak.Ya öncelikle sigorta olayından bir şey çıkacağını sanmam. Kazayı annem yaptı yolun kenarına giderek. Okul uzatma durumu da değil aslında hazırlıktayım, geçen yıl tekrar üniversiteye hazırlandım çünkü. :) Bir de not ortalamam 90 mı ne... Zorunlu hazırlık olmamasına rağmen dimdik ayakta durabildiğimi herkese başta da kendime göstermek istiyorum. Bu arada cidden 4 ayda açık kırığın iyileşmesi... Gerçekten muhteşem bir şey olmalı. Cidden yazdıklarınız beni çok motive etti. Ben de birkaç ay içerisinde yüzmeye gitmek istiyorum.
4 gun once ameliyat olsam kilo alsam .Diyetisyen derdine düsmezdim .
Delirdiniz mi ....
Anca yediklerinize dikkat edin .Kemik sulu corbalar icin ekmek yemeyin yeterli .
Hayatta kaldiginiza annenizinde hayatta olduguna sukredin gecin diger hersey geciyo benim esimde kaza gecirdi beyin kanamasi oldu neler yasadm sizi cok iyi anlıyorum ama sukrediyorum kalici bisey yok
Sadece 4 günde mi oldu herşey? Ne ara ameliyat oldunuz,hastaneden çıktınız yemek yediniz de 10 kilo aldınız,bunu dert ettiniz.
Sanırım 4 ay yazacaktiniz...
Her neyse çoook gecmis olsun.
Benim de en büyük korkularimdan biri kaza geçirip herşeyin bir anda değişmesiydi. Şimdiyse işim gereği her gün bir sürü kaza dosyası okuyorum, psikolojimin bozulmasi an meselesi . Size önerim iyi bir hukuk firmasi bulun. Maluliyet oranınızı bilmiyorum ama yolcu olduğunuz için yüzde yüz haklısınız zaten. Ameliyat da olmuşsunuz. Sigortaya dava açıp iyi paralar kazanabilirsiniz. (Ama sakın önceden para isteyen yerlere gitmeyin, dava masraflarını karşılayıp kazanırsanız pay alan bir yer bulun.)
İkinci olarak da madem evdesiniz netlix indirin, bol bol dizi - film izleyin .Hatta imbd filmlerini izlemeye başlayın. Ya da kitap okuyun... Hazır evdeyken dil öğrenmeye de başlayabilirsin. Biraz YouTube videoları, biraz cambly ile online konuşma... Bence kendine katacağın güzel bir şey olur :)
Sakın karalar bağlama. Allah beterinden sakınsın, her ikiniz de hayattasınız. Cana geleceğine mala gelmiş. Senin kapını çalmayan arkadaşlara gelince diyecek laf yok. Dostlar işte böyle günde belli oluyor. İyi gün dostu muymuş,sadece aynı anda aynı ortamda mi bulunmuşsunuz...
Zaten sürücüden daha çok hakkınız var. Çünkü yolcu yüzde yüz haklıdır:) Takside bile kaza gecirseniz davaya verme hakkıniz var.Bu arada yazmayı unutmuşum. Sigortadır, kaskodur bu tip şeylerle ailem ilgileniyor. Ben sürücü değildim çünkü, yalnızca annemin yanında bulunuyordum.
Zaten sürücüden daha çok hakkınız var. Çünkü yolcu yüzde yüz haklıdır:) Takside bile kaza gecirseniz davaya verme hakkıniz var.
Bu araç sigortası gibi değil. Avukata vekalet veriyorsun. O senin adlı dosyani alıyor adliyeden karakoldan. Hastaneden de ameliyat belgelerini-epikrizlerini alıyor . Ve sigortaya dava açıyor. Sizinki tek taraflı kaza olduğu için annenizin sigortasina dava açacaklar... Daha sonra altı ay olmadan dava sonuçlanacak ve paranızı alacaksınız. Bu kadar basit.
Sakın peşini bırakmayın :) sorunuz olursa bu konuyla ilgili bana yazabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.Bence kendinizi kasmayın vücut stresten bile ödem yapabiliyor.İlk hedefeniz sağlığınıza kavuşmak olsun kendinizi zorlamamanız gerekiyorsa hiç zorlamayın.Zaten spor yapıyormuşsunuz bu yüzden kiloyu problem etmeyin kısa sürede verirsiniz.Allaha çok şükür kalıcı birşey değil.Selamlar hanımlar veya kendisini hanım gibi hissedenler. Yaklaşık dört gün önce trafik kazası geçirdik annemle birlikte... Ölümden döndüğümüzü söyleyebilirim. Sol femur kemiğimden ameliyat oldum. Platin takıldı, ancak yaşım henüz genç olduğu için bir yıl sonra platinlerin tekrar çıkarılacağı söyleniyor.
Normalde oldukça aktif bir kişiliğe sahibim, spor yapmadan duramam. Şimdiyse neredeyse yatalak gibiyim. Son zamanlarda ise fazla kilolarımdan şikayetçi idim. Kaza öncesi 53 kilo idim, diyete başlamıştım kazadan 10 gün önce ve şu an 58 kilo olmuşum. Gerek ne yediğime dikkat etmemek, gerek sürekli yatmaktan kaynaklı olarak tekrardan davul gibi oldum. Tabi bu durumda sol bacağımın aşırı şişkin olmasının da etkisi var. Doktor dedi ki kilo almamalısın, ki ben de kilo vermek istiyorum. Nitekim fazla kilolar platinlere daha fazla yüklenilmesine ve ağrıya sebep oluyor. Perşembe günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Sorum şu ki 10 gün sonra diyetisyene artı tekrar doktora gideceğim. Hiçbir kişisel bakımımı kendim yapamıyorum. Kendimi koyvermemek için napabilirim? Sancılarım olsa da tuvalete filan kendi başıma gitmeye çalışıyorum. Vücudumu zorlamaya çalışıyorum. Dizi, film izlesem nereye kadar... Bir de üniversitede evime gelip giden bir tek insan bile aramadı. En çok da o koydu ancak bir ay sonunda bomba gibi okula gitmek istiyorum. -_- Sonra da hiçbirinin suratına bakmayacağım. Evet önerilerinizi bekliyorum. :)
Cok sukur bir sikinti kalmadi elinde kiriklar vardi en cok bizi korkutan beyin kanamasi oldu ama kendi durdu sukur bas agrilari kusmalari vardi cok korkutucu gunlerdi ama hepsi geride kaldi sizde buyuzden uzulmeyin hicbirseye hersey gecici kalici saglik sorunu yoksa inanin takmayin hicbirseyiŞu an nasıl peki eşiniz?
facebook Instagram dan laf sokmayı deneyin bakın hemen nasıl arıyorlar. aramasalar bile iciniz rahatlarSelamlar hanımlar veya kendisini hanım gibi hissedenler. Yaklaşık dört gün önce trafik kazası geçirdik annemle birlikte... Ölümden döndüğümüzü söyleyebilirim. Sol femur kemiğimden ameliyat oldum. Platin takıldı, ancak yaşım henüz genç olduğu için bir yıl sonra platinlerin tekrar çıkarılacağı söyleniyor.
Eee peki sigorta şirketi annesine rücu ederse ne olacak.Hiç öyle deme, benim daha bu ay gördüğüm bir dosya vardı. Adam hem alkollü hem ehliyetsiz arkadaşının babasından kaçırdığı arabaya kendi isteğiyle biniyor , kazada da yaralanıp gelip dava açıyor :))) ve adam YUZDE YUZ HAKLi, çünkü yolcu :) bu yüzden (eğer rücuya gitmezse) para alacak.
Yani kazayı kimin yaptığının, yüzde kaç hatalı olduğunun falan hiç önemi yok. Sen yolcu musun? Yolcusun. Yani yüzde yüz haklisin.
Bugün olmasa bile yarın,ertesi sene falan ver avukata-,sene sınırı yok diye biliyorum. Mutlaka kazanırsın.
(ama senden para değil kazanırsan pay alan bir yer bul. Cebinden bir kuruş çıkmamış olur)
Zaten bir süre sonra numaranı aramaya başlar firmalar, içlerinden en kanının ısındığına verirsin vekaleti.
Lütfen ihmal etme,sen almazsan o para sigortaya gidecek, boşu boşuna.
Cokk gecmıs olsun bende yedı ay once dusup ayagımı kırdım kaval kemiğimden ustelık dogumuma uc hafta vardı o kadar zor ve agrılı zamanlar gecırdım kı bu dönemde moral ve cevreden destek cok onemlı tabı kulom vardı ben yedıkce yedım e hareket de yok dogum yaptim alcı bır ayda oyle kaldı ayagımda ama sımdı bebegım bes aylık oldu ve ben ıkı hafta once dıyetısyene basladım zor ama kıloları vermeye calsııyorum sende platınde varmıs daha fazla dıkkat etmen lazım. Inan ınsanların yuruyusne bakar derdımkı Allahım brnde eskı halıme donecekmıyım. Inan o kadar agladım uzuldumkı ama gecti alcının ayagımdan cıktıgı gun yenıden dogdum.Selamlar hanımlar veya kendisini hanım gibi hissedenler. Yaklaşık dört gün önce trafik kazası geçirdik annemle birlikte... Ölümden döndüğümüzü söyleyebilirim. Sol femur kemiğimden ameliyat oldum. Platin takıldı, ancak yaşım henüz genç olduğu için bir yıl sonra platinlerin tekrar çıkarılacağı söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?