- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bu durumu yaşayan yok muMerhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
Bu durumu yasaMerhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
evet öyle yazıyor arabam evin önündedoğudasınız, araba zonguldakta yakalanıyor radara?
Olabilir mi ki ?Plakanız mı kopyalandı acaba
Kara yollarını arayacaksın, onlar düzeltirler. Plaka yanlış okunmuştur.Merhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
Önce cezayı ödiyip sonra itirazda bulunuyorsunuzMerhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
Hayır ödemesine gerek yok itiraz edilmeli direktÖnce cezayı ödiyip sonra itirazda bulunuyorsunuz
Olabilir mi ki ?
Aaa ben önce ödeniyor sonra itiraz ediliyor diye biliyorum hayta bu yüzden de kimse uğraşmıyorHayır ödemesine gerek yok itiraz edilmeli direkt
Hayır Önce ödemesi gerekiyor devlete parayı ardından dava açacak itiraz edip sonra geri alacak.Hayır ödemesine gerek yok itiraz edilmeli direkt
Merhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
Biz yaşadık, önce ödeyip sonra itiraz edeceksiniz dedilerMerhaba arkadaşlar. Ben doğuda yaşıyorum. Bugün de okuldaydım. Aracıma Zonguldak’ta radara yakalandı diye ceza kesilmiş. Böyle bir şey olması imkansız. Bu durumda nasıl itiraz edebilirim. !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?