Arkadaşlar merhaba;
3 aylık kızım gündüzleri uyumuyor uyusa da en fazla 40 dk uyuyor.Okuduğuma göre bu aydaki bebekler günde 14-16 saat uyumalıymış ama bizim kızın uykusu toplam 12 saat anca oluyor.Tracy Hogg uygulayananız var mı?nasıl başladınız?bide benim kızımın uykusu cok hafif nasıl tracy hogga baglı kalacağımki
Arkadaşlar merhaba;
3 aylık kızım gündüzleri uyumuyor uyusa da en fazla 40 dk uyuyor.Okuduğuma göre bu aydaki bebekler günde 14-16 saat uyumalıymış ama bizim kızın uykusu toplam 12 saat anca oluyor.Tracy Hogg uygulayananız var mı?nasıl başladınız?bide benim kızımın uykusu cok hafif nasıl tracy hogga baglı kalacağımki
5,5 aylik bebegime iki haftadir basarabildigim rutin soyle ;
Gunduz 40ar dakikalik 3 uyku gece de 8:00 - 6:00 arasi uyuyor. Bu arada bir defa uyanip kendi kendine uyuyor. Bazen ben emzik veriyorum hemen uyuyor.
6:30 da kaldiriyorum.
8:15 ilk uyku
13:00 ikinci uyku
17:00 ikindi uykusu
19:30 gece uykusu
Toplamda 12 saat uyumus oluyor. Sizce nasil ? Bundan daha iyisi gelmiyor elimden. Gunduz kisa uyukular yapmasi beni cok geriyor. 40 dakikadan sonra bazen yine uyutabiliyorum ama 20-30 dak sonra uyaniyor. Yeterince uyumadigini dusunuyorum. 14-16 saat uyumali diyorlar
benım kızım 3,5 aylık ama bence sen yıne iyi uyutuyorsun bıkere gece uykusuna ne guzel alıstırmışsın erken yatıyor benımde gece 12 den önce uyursa eşimle acaba bgn ne guzellık yaptık da allah bizi ödüllendirdi diyoruz :)
Bebegin daha cok kucuk o yuzden rutine alistirmayi denemeye baslarsan cok uzun surmez alismasi. Ben de gece uyusun diye saat 10 - 11 e kadar uyutmuyordum. Meger ne cok hata yapmisim. Gece uyuyordu ama gunduz uykulari yine 15 dakikalik falan oliyordu. Bu teyzenin dedigine gore bebek yorgun oldugu icin uyumuyormus.
Bu arada dun gece ilk defa 7:30-23:00 + 24:00 - 05:00 yapti uykusunu. Gunduz de 1,5 + 1,5 + 40 dak uyudu. Galiba yavas yavas oturuyor rutin ve bu yontem calisiyor. Ama ben de bittim
nasıl başladın uygulamaya yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?