Trabzon’da iyi bir kadın doğumcu var mı

Fatosgndz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
73
11
27
Merhaba iyi günler Trabzon’da gidilecek en iyi kadın doktoru bildiğiniz var mıdır polistik overim var iyi bir doktora ihtiyacım var

Yok maalesef hamile değilim polistik overim var bende buraya yabancıyım tek gittiğim farabide vardı ama memnun kalmadım siz gittiniz mi acaba

Ben İmperial hastanesi onur Dündar hoca ile hep iletişimdeydim herşeyimde. Çok efendi ve saygılı birisi, herşeyi naif ve güzel bir şekilde anlatıp çözüyor

Merhaba iyi günler Trabzon’da gidilecek en iyi kadın doktoru bildiğiniz var mıdır polistik overim var iyi bir doktora ihtiyacım var
Karadeniz medicalparkta Nebahat Nuhoğlu yaptırdı 2 doğumumu da. Bilmiyorum hala orada mı? Ama mükemmel bir doktorda. Küçük oğlumu sezaryen yaparken kendinin de karnı burnundaydı

Nebahat Nuhoğlu /MedicalPark.. ben fakültede Ömer Beye gidiyordum sonra Nebahat Hanıma geçtim. Ömer Bey çok ilgili.. yani pcos diye gittim kanser riskime, migrenime her seyimle ilgilendi ve yönlendirdi.. Çok tatlı, ayrıntılı ilgilenen bir doktor. 2024 aylül ayında da Nebahat Hanıma başladım sebebi de sadece devlet hastanelerinde testlerin çıkması uzun sürdüğü ve sıra beklemek istemediğim için. Ama Ömer bey profesör yani yine ücret vererek görünüyorsunuz doktora cüzi bir miktar da olsa.. Nebahat Hanım özelde çalıştığı için tabi vakit ayırma konusunda daha esnek ve istediğiniz zaman da kendisine telefonla ulaşabiliyorsunuz. Benle çok güzel ilgilendi güzel açıkladı sorduğum her seyi sabırla dinledi.. öneririm yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…