• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon'da diş hekimi tavsinize ihtiyacım var

blueskyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
84
22
38
Merhabalar,

Bir iki kanal ve dolgum var. Belki bir dişimin de çekilmesi gerekebilir (doktorun hünerine bağlı). Trabzonu pek bilmiyorum. Özel muayenehane, özel hastane ya da devlet hastanesi farketmez doktor tavsiyesine ihtiyacım var. İnternetten araştırdığımda Nuran Yıldız diye bir hanım önerilmişti, onu duyan bilen var mı? Bunun dışında önereceğiniz (ya da bu doktordan memnun kalmadım buna gitme diyeceğiniz) doktor tavsiyelerine ihtiyacım var. Diş önemli bir konu, bilmediğim kişilere teslim etmek istemiyorum :KK43:

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Trabzonda yasamiyorum başka sehirde yasiyorum ama bir zamanlar bir arkadasin tavsiyesi uzerine trabzonda dentomed var sonsuz guvenebilirsiniz ben 10 yıl önce cok memnun kalmistim.netten arama yapip adresini bulabilirsiniz...

Trabzonda yasamiyorum başka sehirde yasiyorum ama bir zamanlar bir arkadasin tavsiyesi uzerine trabzonda dentomed var sonsuz guvenebilirsiniz ben 10 yıl önce cok memnun kalmistim.netten arama yapip adresini bulabilirsiniz...
teşekkür ederim. evet gördüm onu da, sitesinde pek çok hekim var. Acaba önerebileceğiniz hekim var mı :Hekimlerimiz - Dentomed Birde 10 yıl önceki kadro muhtemelen değişmiştir acaba şu an hala eskisi gibi iyiler mi:/

teşekkür ederim. evet gördüm onu da, sitesinde pek çok hekim var. Acaba önerebileceğiniz hekim var mı Hekimlerimiz - Dentomed Bir de 10 yıl önceki kadro muhtemelen değişmiştir acaba şu an hala eskisi gibi iyiler mi:/
şimdi baktim sizin icin sitesine benim dr orda hala kel gozluklu olan dr :)eli cok hafif ve hastaya yaklasimi cok iyi.Bende dis fobisi vardi erteliyordum disimi nasil cekti anlamadim bile

şimdi baktim sizin icin sitesine benim dr orda hala kel gozluklu olan dr :)eli cok hafif ve hastaya yaklasimi cok iyi.Bende dis fobisi vardi erteliyordum disimi nasil cekti anlamadim bile
Sadece diş mi çektirmiştiniz. Dolgu ya da kanal yaptırdınız mı

Back