Trabzon///61

AAAAAMMMİİİİN:Saruboceq:

canım benim dualrımız seninle.
Rabbim şu mübarek günlerde hakkında hayırlısını versin. yar ve yardımcın olsun. ona açılan ellerini geri çevirmesin inşallah:Saruboceq:

aaaa şekerim sen gel yeterki fırsatım olmazmı hiç.
gelince falan haber ver kesinlikle buluşalım. özledim valla.

ne yapayım canım buluşma düzenleyelimmiki gerçi ben biraz kalıcam pılmı pırtımı toplayıp geliyorum nasılsa iştende çıktım

ne yapayım canım buluşma düzenleyelimmiki gerçi ben biraz kalıcam pılmı pırtımı toplayıp geliyorum nasılsa iştende çıktım

sen bilirsin canım ister düzenleyelim ister biz kendi aramızda buluşalım.s en nasıl istersen öle olsun

ben yokken neler olmuş böyle.ıyıkı sınav vardıda uzak kaldım ha unuttunuz benı geldım ulennnn

gel ablacım özledim herkesi buluşuruz yıne.senınlede konuşuruz neler olmuş öyle:S

amin . Allah razı olsun essse hanım ve ALLah herkezden rahmetini bereketini esirgemesin inşalah. arkadaşlar tüm insanlar için dua edelim herkez için derdi olan .hasta olan borcu olan .evlat bekleyenlar için dağda nöbet bekleyen askarimiz için ne bileyim herkez için işte inşallah dualarımız kabul olur

rabbım sendende razı olsun cnm
5 vakıt duamda askerım tum musluman alemı duamda
duaı kall cok opuyorum

Rabbim dualarinizi kabul etsin.
kadir geceniz mubarek olsun

opuyorumnanaktan
rabbım sendende razı olsun cnm
5 vakıt duamda askerım tum musluman alemı duamda
duaı kall cok opuyorum

opuyorumnanaktan

ederiz tabi suprensesi hepimizin dualarını Allah kaul eder inşallah ondan başka isteyecek kapısına dayanacak kimsemiz yok onun merhametinden başka merhamet dileyeceğimizde yok Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…