AAAAAMMMİİİİN:Saruboceq:canım ben bekarken de böyleydim bünye bu uyku düzenine alışıyo sonra çocuk olsa dahi uykusuzluğu da göze alıyon nikotin gibi oturmak istiyon en azından ben böyleyim canım bize de öyle derlerdi ama uyku da bile geçirsen sevap mış tabi iftara kadar yatarak değil:)önemli olan ibadetle sevapla geçirmek anlıyacan sevap yapma zamanı kısalıyo gibi gününü sevapla geçirmeliyiz ya o açıdan sanırım bende fetva verdim sanki Allah herkezin tuttuğu oruçları ibadetleri kabul eder ve dualarımızı geri çevirmez inşalah
canım aratmam tabi sizi çok özlüyorum ben ama işten ayrıldım son 1 aydır çok kötü günler geçirdim 10 günlüğüne bi markette çalıştım sonra yani yeni daha dün ulusoyda işe girdim uçak bileti ve otobüs bileti satıcam bi düzene oturtamadım hayatımı ne olur bana dua edin
aaaa şekerim sen gel yeterki fırsatım olmazmı hiç.
gelince falan haber ver kesinlikle buluşalım. özledim valla.
ne yapayım canım buluşma düzenleyelimmiki gerçi ben biraz kalıcam pılmı pırtımı toplayıp geliyorum nasılsa iştende çıktım
sen bilirsin canım ister düzenleyelim ister biz kendi aramızda buluşalım.s en nasıl istersen öle olsun
ben yokken neler olmuş böyle.ıyıkı sınav vardıda uzak kaldım ha unuttunuz benı geldım ulennnn
ben yokkken herkes gelıyo heralde S:
2 sinide yapalım bence canım olmaz mı önce bi ikimiz buluşalım bi doyayayım sana o zaman
rabbım sendende razı olsun cnm
5 vakıt duamda askerım tum musluman alemı duamda
duaı kall cok opuyorum