Trabzon///61

prensessss bi karar ver bacım oruç mu furdu başa ne oldu . . .

timimde nişanını yaptı düğünü seneye inşAllah . . .
sende gelirsen beraber gideriz . . . gelirsen tabe :1ninca:

evet düğünüm seneye yaza. şimdiden sölim haftasonu ve akşamdan olcak. nişan gibi olmıcak. gelmeyinde bak gelinlikle basarım evinizi:)

yok canım yazdım taşınacazda ama şuan terazi ay ne bileyim senmi yanlış anladın benmi anlamadımda özetle biz taşınacaz ev bakıyoz hata muhtemelen tokiden alabilriz söğütlü istiyoz bakalım ne olacak bu ay taşınacaz babamda emekli olacak ,organik tarımda yapacak ilk müşterisi sabuncuk kaydirigubbakcemile3ha bu arada sen kocayamı kaçtın

evet düğünüm seneye yaza. şimdiden sölim haftasonu ve akşamdan olcak. nişan gibi olmıcak. gelmeyinde bak gelinlikle basarım evinizi:)

inşAllah canımcığım . . .
Allah cc tamamına erdirsin . . . İnşAllah bende seneye yaza yuva kurmaya yönelik bi şeylerden bahsederim burada . . . :kahve:

inşAllah canımcığım . . .
Allah cc tamamına erdirsin . . . İnşAllah bende seneye yaza yuva kurmaya yönelik bi şeylerden bahsederim burada . . . :kahve:

inşallah bahsetmekle kalmaz fotolarla falanda paylaşırsın bizimle.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. her genç kıza hayırlı kısmetler nasip etsin. AAAMİİİNNN:Saruboceq:

valla ben de öyle sandım ramazan ramazan hatlar karışdılaelaelaelaelae

he yawf bizde sevinmiştik hevesimiz kursağımızda kaldı

sabah oldu canlar timycim bilir nasıl gececi olduğumu şimdide ramazanda sahur mahur derken uyuyamıyom felfecir gözlerim yine
biri git yat desin oğluşum 2_3 saat sonra anneciğim kalk diyecek biri bana yattttttttttttttt aşağıııııııııııııııııııııııııııııdesinnnnnnnnnnnn

benımde mısafırlerım gelcek
yemek alısverıs temızlık benı beklerrr
banadaa yat dıyınn )):

sabah oldu canlar timycim bilir nasıl gececi olduğumu şimdide ramazanda sahur mahur derken uyuyamıyom felfecir gözlerim yine
biri git yat desin oğluşum 2_3 saat sonra anneciğim kalk diyecek biri bana yattttttttttttttt aşağıııııııııııııııııııııııııııııdesinnnnnnnnnnnn

aynen yaa sahura kadar4 uyumuyoz annemle. ama sahurdan sonra yattıkmıda öğleyi buluyoz. annem geliyo uyandırıyo günahtır uyuyarak oruç tutulmaz diye.
girmiyo düzene bitürlü uykularımız april napacook

aynen yaa sahura kadar4 uyumuyoz annemle. ama sahurdan sonra yattıkmıda öğleyi buluyoz. annem geliyo uyandırıyo günahtır uyuyarak oruç tutulmaz diye.
girmiyo düzene bitürlü uykularımız april napacook

canım ben bekarken de böyleydim bünye bu uyku düzenine alışıyo sonra çocuk olsa dahi uykusuzluğu da göze alıyon nikotin gibi oturmak istiyon en azından ben böyleyim canım bize de öyle derlerdi ama uyku da bile geçirsen sevap mış tabi iftara kadar yatarak değil:)önemli olan ibadetle sevapla geçirmek anlıyacan sevap yapma zamanı kısalıyo gibi gününü sevapla geçirmeliyiz ya o açıdan sanırım bende fetva verdim sanki Allah herkezin tuttuğu oruçları ibadetleri kabul eder ve dualarımızı geri çevirmez inşalah

sen yokken eksiklik oluyo canım aratma kemdini

canım aratmam tabi sizi çok özlüyorum ben ama işten ayrıldım son 1 aydır çok kötü günler geçirdim 10 günlüğüne bi markette çalıştım sonra yani yeni daha dün ulusoyda işe girdim uçak bileti ve otobüs bileti satıcam bi düzene oturtamadım hayatımı ne olur bana dua edin

suprensesi dularımız seninle cnm inş düzene sokarsın hayatını..

taşınma olayın ne oldu canım taşındınmı?

suprensesi dularımız seninle cnm inş düzene sokarsın hayatını..

taşınma olayın ne oldu canım taşındınmı?

canım biz seneye taşınacaz yani bu önümüzdeki yazbabam emekli olacak vs,trabzonda ev ayarlanacak alcaz sanırım sabırsızlanıyorum bende sizinle olmak için ..

canım aratmam tabi sizi çok özlüyorum ben ama işten ayrıldım son 1 aydır çok kötü günler geçirdim 10 günlüğüne bi markette çalıştım sonra yani yeni daha dün ulusoyda işe girdim uçak bileti ve otobüs bileti satıcam bi düzene oturtamadım hayatımı ne olur bana dua edin

üzülme canım Allah inşallah sana hayırlı bir kapı açar ve bu iş senin için hayırlı olur herşey yoluna girer.dualarımız seninle canım

kızlar şu yemekteyiz programını izleyen varmıydı trabzonda olanını herhalde izlemişdiniz şapkalım olan bayan kadayıfa muhallebi dökmüşdü nasıldı o tatlı bilen var mmı takdım kafayı ona onu yapıcam misafir gelecekde

boşver niye böyle hemen pes ediyon bir kapı kapanırsa öbürü açılır.sen her işi başarırsın ben sana inanıyom .biraz zaman bırak ne zaman hayırlıysa o zaman olsun demek o hayırlı değilmiş

boşver niye böyle hemen pes ediyon bir kapı kapanırsa öbürü açılır.sen her işi başarırsın ben sana inanıyom .biraz zaman bırak ne zaman hayırlıysa o zaman olsun demek o hayırlı değilmiş

tşk ederim canım zaten burdaki işlerimi toparlayayım trabzona gidicem bayramdan sonra dönerim biraz kalacam orda hatta kalabildiğim kadar ne yapsak buluşma yapsak mıki gerçi isteselerde istemeselerde deliboncukcuğuma gidecem bide tmmycimde nişanlısından fırsat bulup beni boztepeye çıkarsın artık demi ben taa burdan gidiyorum salı çarşamba gidicem

tşk ederim canım zaten burdaki işlerimi toparlayayım trabzona gidicem bayramdan sonra dönerim biraz kalacam orda hatta kalabildiğim kadar ne yapsak buluşma yapsak mıki gerçi isteselerde istemeselerde deliboncukcuğuma gidecem bide tmmycimde nişanlısından fırsat bulup beni boztepeye çıkarsın artık demi ben taa burdan gidiyorum salı çarşamba gidicem

aaaa şekerim sen gel yeterki fırsatım olmazmı hiç.
gelince falan haber ver kesinlikle buluşalım. özledim valla.

X