Tp bebekten yaptrmadan nceki son krm

pembesekerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
9
0
Merhaba aranızda bal.
arı sütü
ısırgan tohumu
çörek otu
antep fıstığı bu karışımı bilen varmı? Ya da yapıp sonuç alan lütfen yazar mısınız.

slm arkadaşım onu bilmiyorum da burda bal+çörekotu+tarçın karışımını uygulayan ve işe yarayan arkadaşlar var.sen bunu denedin mi.ben bu ay reglimin 2. günü buna başlayacağım.ayrıca incir kürüne de yapıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum.bizimde tüp bebekten önceki uğraşalarımız.15 tatil demiştik şimdi bu kürleri okuduk yaza beklemeye karar verdik.hadi hayırlısı artık

evet denedim ama olmadı bu kürü geçen hafta aşılama için yumurta takibine gittiğimde 3 kez aşılama 2 kez tüp bebek yaptırıp sonuç alamayan ve bunu deneyip o ay hamile kalan bir bayan söyledi

pembesekerr canım allah yardımcın olsun ben senin sölediklerini kullanmadım geçen ay bal çörekotu tarçını denedin olmadı bu ay devam etmeyi düşünüyorum bende pko var ve çocuk için 3 senedir uğraşıyoruz olmadı allah yüzünü güldürsün ve bütün isteyenlerin

amin canım inşallah bu ay bütün isteyenlerin hamilelik haberini alırız.arı sütünün faydası çokmuş özellikle domuz gribi tehlikesini yaşadığımız şu günlerde hem bağışıklık sistemimizi güçlendirir hemde bebek sahibi olmamızı sağlar diye düşünüyorum.

slm arkadaşlar bende balları eşime ugguluyor azosprm cıktı yeni ögrendik yıklıldık ve bi care arıyom

Ben çörekotu tarçın bal kaürünü kullandım 28 gün olan adet döngüm değişti. hamilede değilim. kullandığıma pişman oldum. bence hormonları karıştırıyor kürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…