- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
Dysonlar da çok güzel makine bi ara bende çok istiyodum ama meğer cevher buymuş doktor bunu kullancaksın dedi. Maytmış dışkısıymış hiçbi şey bırakmıyo. Sende sürersin sefasını inşallah..:))Gozum dysonlardaydi ama bu bi baska yikamasi var herseyi var :))
Gule gule kullan masallah diyelimde nazar degmesin simdi
Ay insallah evdeki yanlislikla bozulsami :))Dysonlar da çok güzel makine bi ara bende çok istiyodum ama meğer cevher buymuş doktor bunu kullancaksın dedi. Maytmış dışkısıymış hiçbi şey bırakmıyo. Sende sürersin sefasını inşallah..:))
Ay insallah evdeki yanlislikla bozulsami :))
Hahahahailk süpürgem 1 senelik falan kullanımdan sonra çekmemeye başladı. Ve ben bigün cinnet geçirip süpürgeyi bi güzel linç ettim :)) eşime yaa kırıldı bu dedim. Eşim de kırıp da yanlışlıkla kırıldı diyosundur sen epeydir bu süpürgeden görünüyolardı sana demişti :)) küçücük kırıntıyı bile çekmiyo vazifesini yapsaydı o da dedim.. inşallah ben işlevimi kaybetmem yoksa beni ne hallere sokarsın diye düşününce bi korku bastı bana demişti :))
Sonuç yeni süpürgeme kavuştum :))
Hahahaha
Insallah ben islevimi kaybetmem ne ya :))
Bende yok ederim normalde ama isteklerim cok oldugu icin bu aralar hepsini ayni anda yapamiyorum
3 bine yaklasti sanirim fiyatlari yanlismi hatirliyorum.
Cok ucuzmus servisi cok iyi belki evde kendin yapabilecegin bir bakimla bile kendine gelirdi.ay sorma ya o lafı söylediğinin üstünden 3 yıl geçti nerdeyse ve hala kikirdiyorum ..
2.500 liraydı en son bu yaz fiyat araştırıyodum. Fiyat yüksek gelince servise yolladım bakım yaptılar değişmesi gereken yerler değişti 140 liraya hallettiler her şeyini. Servis açısından çok uygun gerçekten. Hem parçasını bulamadım derdin yok hem mis gibi bakımı temizliği yapılıyo.
Yok kayışı kabloları civataları motor kapağı falan değişti evde yapılcak bi şey değildi.Cok ucuzmus servisi cok iyi belki evde kendin yapabilecegin bir bakimla bile kendine gelirdi.
Normal supurmesi sulumu peki susuzmu.
O su kokuyor diyorlarya o yuzden sordum sanirim her supurmede yikamayanlarin kokuyor yada supurgelerinin modellerinden.Yok kayışı kabloları civataları motor kapağı falan değişti evde yapılcak bi şey değildi.
Normal süpürmesi de sulu. Özelliği bu zaten tozu suya hapsediyo. Arada bir de hortumunu takmadan suyunu koyuyorum parfümünden damlatıyorum ve 10 dakika boş çalıştırıyorum öyle havayı temizliyo. Parfüm koymasanız da olur ama o mis kokusu çok hoşuma gidiyo benim.
Tembellikten kokuyor o su. Ben her gün ya da gün aşırı bu robotla temizliyorum evi. İlk zamanlar su o kadar çabuk kirlenirdi ki 2 defa boşaltıp temiz su alırdım üşenmezdim hiç.O su kokuyor diyorlarya o yuzden sordum sanirim her supurmede yikamayanlarin kokuyor yada supurgelerinin modellerinden.
Pis su zamanla azaliyor degilmi evin pisligi gidiyor :/Tembellikten kokuyor o su. Ben her gün ya da gün aşırı bu robotla temizliyorum evi. İlk zamanlar su o kadar çabuk kirlenirdi ki 2 defa boşaltıp temiz su alırdım üşenmezdim hiç.
Şimdi de işim bitince hemen boşaltıyorum. Hiç koku falan olmuyo. Ki ben hemen hergün süpürdüğüm halde üşenmiyorum boşaltıp yıkayıp kurulamaya.
Hangi model sulu süpürge olursa olsun o kirli su bekletilirse hepsi kokar. Ki temiz su bile şişede bekleye bekleye kokuyo :)
Siz de üşengeç değilsiniz. Burdan tanıdığım kadarıyla hiç öyle bi izlenim bırakmadınız bende :)
Aynen öyle. Yatağı ilk yıkadığımda çamur çıkmıştı resmen. 3 yıkamamda falan hafif bulanık su çıktı sadece. Diğer taraflar da bu şekilde. İnanın toz alma derdi diye bi şey kalmıyo :)) en çok da bunu sevdim zaten. Temizliği zevkle yapar oldum. Çünkü yaptığına deyiyo insanın.Pis su zamanla azaliyor degilmi evin pisligi gidiyor :/
Tembellikten degilmi bencede tembellik yapmam temizlerim tabikide hatta fazla temizlerim ben onu :))
Camur mu cikti saka suan igrendim yatagimdan zaten mikrop yuvasi biliyorum :/Aynen öyle. Yatağı ilk yıkadığımda çamur çıkmıştı resmen. 3 yıkamamda falan hafif bulanık su çıktı sadece. Diğer taraflar da bu şekilde. İnanın toz alma derdi diye bi şey kalmıyo :)) en çok da bunu sevdim zaten. Temizliği zevkle yapar oldum. Çünkü yaptığına deyiyo insanın.
Ay evet ya bildiğin çamurlu su üstünde de sarımsı yağlı gibi bi tabaka vardı. O da o maytların dışkısıymış böğğkkk.. ay nerde yatıyomuşum ben dedim ya. Şimdi ohhh miss iç rahatlığıyla yatıyorum. O hali geldikçe aklıma kaşıntı tutuyo. Üstten silmekle temizlik olmuyomuş. Önce dövücüyle süpürüyorum sonra bi güzel yıkama yapıyorum.Camur mu cikti saka suan igrendim yatagimdan zaten mikrop yuvasi biliyorum :/
Duvar silme aparati falan varmi toz alma varya belki oda vardir cok ise yarar :)
Evet dev gibi birsey.Ya birde diskisidami varmis onlarin yaaa iyyyAy evet ya bildiğin çamurlu su üstünde de sarımsı yağlı gibi bi tabaka vardı. O da o maytların dışkısıymış böğğkkk.. ay nerde yatıyomuşum ben dedim ya. Şimdi ohhh miss iç rahatlığıyla yatıyorum. O hali geldikçe aklıma kaşıntı tutuyo. Üstten silmekle temizlik olmuyomuş. Önce dövücüyle süpürüyorum sonra bi güzel yıkama yapıyorum.
Fırçalı başlıkları var ben duvar cam pencere kalorifer peteği her yeri temizliyorum. Diğer süpürgelere göre ağır evet ama şu temizliğe ve hijyene değer. Hiç zor gelmiyo bana.
Ay evet yaa zaten asıl insana zararı olan alerjiye sebep olan oymuş. Bi de kendilerinin kaç katı büyüklükte dışkılıyomuş bu sevimsiz şeyler. Gözüm görmüyo ama varlıklarından haberdarım ya fıttırcak gibi oluyorum bazen. Ne güzel eskiden bu kadar şey bilinmiyomuş. Bilmemek = mutlulukEvet dev gibi birsey.Ya birde diskisidami varmis onlarin yaaa iyyy
Aaa evet bende bu ismi anımsamaya çalışıyodum.KIZlar bende libelle robot kullanıyorum bende çok memnunum oda sizin bahsettiğiniz süpürgeden, zerre bırakmadan evi temizliyor bazen silmeye bile gerek kalmıyor evi
Cahillik bazen gercekten cok guzel seyAy evet yaa zaten asıl insana zararı olan alerjiye sebep olan oymuş. Bi de kendilerinin kaç katı büyüklükte dışkılıyomuş bu sevimsiz şeyler. Gözüm görmüyo ama varlıklarından haberdarım ya fıttırcak gibi oluyorum bazen. Ne güzel eskiden bu kadar şey bilinmiyomuş. Bilmemek = mutluluk
Servis olayı beni de epey düşündürmüştü ihlas kadar uygun mudur ve kolaylıkla ulaşılır mı onu bilmiyorum. Bi de uzun ömürlü oluyo bunlar annem 17 senedir kullanıyo :)) bi defa motoru değişti o kadar.Cahillik bazen gercekten cok guzel sey
Bakarim tesekkur ederim ama hic duymadim ve servis agi nasildir supheliyim.
Parcalari falan ayni hemen hemen benziyorlar gorsellerini inceledim biraz ama isimde onemli biraz servis agi onemli.Servis olayı beni de epey düşündürmüştü ihlas kadar uygun mudur ve kolaylıkla ulaşılır mı onu bilmiyorum. Bi de uzun ömürlü oluyo bunlar annem 17 senedir kullanıyo :)) bi defa motoru değişti o kadar.