sorun sorun sorun bıktım artık,canımdan bezdim...
eşimle kendi evimize geçeli daha 1 ay oldu ve her akşam iş dönüşü muhakkak annesini babasını arıyor ya destur bismillah de halimi hatrımı sor yemeğimizi yiyelim sonrada ara sende konuş bende konuşayım
en sonunda dün akşam patladım dedim çok özlediysen git yanlarına ne bu yani her akşam her akşam hal sorma yok hatır sorma yok arama demiyorum herşeyin bi zamanı var ...
kp beni 2 aylık gelinken evden kovdu suçum günahım yokken küfrederek kovdu kv anneme kadar küfretmiş o günlerde eşim hep destekti ailesini karşısına almıştı bende onu çok seviyordum ve eşimin günahı ne diyerek ayrılmadım,dün akşam hatırlattım dedim o adamlar bana böyle böyle yaptı unuttun herhalde ne bu artık ayrı eve geçtik onlar tatlı oldu e git yanlarında yaşa niye ayrı eve çıktıkki hiç bir paylaşım yok sohbet yok,bana dediği şu babam kovmuşsa kovmuş nolacak yani,onlar yaşlı yarın birgün ölüm haberleri gelse ben neyaparım !!
tövbe estağfirullah yarabbim ölüm herkes için var ama yapılanları göz ardı mı edeyim ben neyapayım
1,5yıllık evliyim 6 aylık bebeğim var hiç bilmediğim memlekete gelin giittim kimsem yoktu,takılan altınlar eşimin abisininmiş sonradan öğrendim,kaaynanam kaynatam görümceler hiçbişey takmadı,takmadıklarınıda düğün videosu seyrederken farkettim (takı zamanı öyle karışık geçtiki videoyu seyretseniz bana hak verirdiniz) eşimi üzmemek adına dile getirmedim,düğün gecesi takıları kaynanam aldı götürdü bişey demedim sonradan 5gün sonra bize verdi ve biz şok
okadar takı takıldı 16 çeyrekle 5 bin para verdi içinden aldınızmı diye eşim sorduğundada yeminler etti belliki almış inanmıyorum okadar az olduğuna
neyse dedik,kaynanam kaynatamla birlik oturmayı kabul ettim eşim yeni mezundu çünküona kıyamadım hem kv melek gibiydi çok sevmiştim allah biliyo,evlendik 1.ayımızda kaynım karısınıda aldı geldi yerleştiler eve.artık evde kaynana kaynata kayın elti ben ve eşim yaşıyorduk,azap gibiydi ızdırap gibiydi tuvalete gitmek sorun banyoya gitmek sorun özel hayat yok afedersiniz kp bizim odanın bitişiğinde yatıyordu adam gaz çıkarsa bize sesi geliyodu öyle berbat bi hayattı işte ...
ben yapım gereği çok sessiz dilsizimdir büyüğüme karşılık veremem öyle yetiştim ... kv zaten beni horlarken bi de eltim de bana kaynanalık yapmaya başladı...
ben yokkenkaynanamın odamı karıştırdığını eltimden duydum inandım çünkü eltim yokkende kaynanam onun odasına girip bakardı
kapıya koyduğum çöpe kadar karıştırırdı kaynanam tam tımarhanelikti ora benim için
ama eşimin rızasıyla odamızı kilitleyip çıkmaya başaldık gezmeye ama bu seferde binadaki komşudan o odanın anahtarını istermiş benim kaynanam ne arıyosa artık
ya nasıl anlatsam bilemedim azapa azaap işte aileme duyuramadımçok üzülürler beni alırlar eşimden ayrılırım diye hep sustum çünkü birbirimizi çok sevdik eltimle kv kp ile 1 yıl oturduk daha dilimin varmadığı neler yaşattılar bana
sonunda doğum edip ayrı eve çıktım bi kaç ay annemde kaldım bebeğimle eşimde evi kurup aldı getirdi beni memleket olarak hem kv uzağım hem anneme uzağım buradada kimsesizim anlayacağınız ve eşimde böyle yapıyo
kaynanam afedersiniz tuvaletini tutamıyor,kova gibi bişeye geceleri yapıp sabah oldummu döküyo e haliyle heryer idrar oluyo
bebeğim yeni doğmuş ben dikişliyim görümcemde var evde,bebeğimi aldılar dedi sen biraz uzan biz bakarız neyse götürdü salona,içim rahat etmedi az sonra kalktım bi baktım kaynanam kovaya işiyo bebekle arası 40 cm kadar beynimden vurulmuşa döndüm benim geri zekalı görümcemde anne kovayı al salonun kapısında gör ihtiyacını demiyor ya yeni doğan bebek var
eşime anlattım içine kötü şey getirme dedi daha nekadar kötüsü olabilirdi
hastalık biliyorum ama bukadar düşüncesizlik olurmu nekadar yalvardım nekadar ağladım Allahıma bilemezsiniz en sonun da ayrı evim oldu evet ama bu seferde eşim bana uzak geçen yazdığım konuda dahil ya çıldırıcam
şimdi birde buraya gelmek istiyorlar eşimin borç gırtlakta tek başına ev kurduk kiradayız,görümcem telefonda biletimizi al gelelim diyor eşimle bi de bu yüzden kavga ettik ya paramız olsa alsın elbet ama para yok yok yani neyle alsın bi de onun borcunumu yapalım daha evde duvar saatim bile yok düşünün artık
bıktım kızlar bıktım canımdan yaşım 23 ama oldum 53
dua edin allah rızası için ben dünya ahiret görmeyim yüzlerini