toz pembe hayallerin siyaha bürünmesi ...

Of çok zor ya birde su tuvalet işi var bence eşine kesin soyle istemiyorum diye co istiyorsa da kendisi gitsin birkaç günlüğüne

benim sivri zeka görümcem de eşime msj atmış biletlerimizi şimdi alma yaza geliriz yaza al diyee yaaaaa çıldırıcam çıldırıcammmmmmm

Biletleri gidis-donus alsin esiniz alacaksada..
Gelecekleri gidecekleri gun belli olur..
Alinganlik yaparlarsa da boyle daha uygundu dersiniz..
Gorumce evliymis birde kocasinin eli armut mu topluyor..

şaşkınım

Gercekten okurken cok üzüldüm kendimi yerinize koydum keske ama keske erken evlenmeseydiniz ve kaynanayla birlikte oturmayi kabil etmeseydiniz melekte olsa kanadıda olsa olmuyor kiyamam size bebeginize gerçekten Allah yardimciniz olsun Allah onlari da görüyor ama kurtuldugunuza cok sevindim bence esiniz vicdan yapmis onlari biraki baska sehirede geldigi icin ondan ariyordur olum haberi gelse naparim demesinden de anladim bunu birakin arasin aman yuvaniz ayri huzurlu olun da arasin istedigi kadar hic bence sorun yapmayın kavga cikartmayin esinizle bebeginizle evinizle ilgilenin görümceylede siz konusun esinize yansitmayin derim arayin isterseniz gelin ama bilet icin malum durumumuz yok ısrar etmeyin esimide arayip deyin gereken cevabi alir esinizede deyin aradim buyur ettim evimize deyin gecin o sikayet ederse haberim var der esiniz fazla ustunde durmaz biraz ikili oynayin esinize sikayet etmeyin ve siz halledin sorunlari onlarla konusup bebeginiz buyuyunce belki sizde calisirsiniz bakici tutarsiniz bi sekilde her sey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…