toz pembe hayallerin siyaha bürünmesi ...

Kocan adam olaydı da seni ailesine ezdirmeyeydi

Bu iğrenççççç hayata nasıl katlandın

Pembesi gitti tozu kaldı:oops:

Benim 80 yasinda babaannem bu ameliyati oldu 80 yasinda etrafa .icmadi bu ne terbiyesizlik ayy midem bulandi tovbe estagfurullah Allah sabir versin ben sasirdim bi sey diyemiyorum

yok herkesin içi değil gündüz yetişebilirse gidiyo tuvalete zaten halıları kaçkere gönderdik yıkatmaya ama berbat halde oluyo bi kaç günde ee namazda kılınıyo :KK43:
geceleri kızlarının oğullarının torunlarından çekinmez yapar yanlarında misafir geldiklerinde salonda yatarlardı

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

sorun sorun sorun bıktım artık,canımdan bezdim...
eşimle kendi evimize geçeli daha 1 ay oldu ve her akşam iş dönüşü muhakkak annesini babasını arıyor ya destur bismillah de halimi hatrımı sor yemeğimizi yiyelim sonrada ara sende konuş bende konuşayım :KK43:
en sonunda dün akşam patladım dedim çok özlediysen git yanlarına ne bu yani her akşam her akşam hal sorma yok hatır sorma yok arama demiyorum herşeyin bi zamanı var ...
kp beni 2 aylık gelinken evden kovdu suçum günahım yokken küfrederek kovdu kv anneme kadar küfretmiş o günlerde eşim hep destekti ailesini karşısına almıştı bende onu çok seviyordum ve eşimin günahı ne diyerek ayrılmadım,dün akşam hatırlattım dedim o adamlar bana böyle böyle yaptı unuttun herhalde ne bu artık ayrı eve geçtik onlar tatlı oldu e git yanlarında yaşa niye ayrı eve çıktıkki hiç bir paylaşım yok sohbet yok,bana dediği şu babam kovmuşsa kovmuş nolacak yani,onlar yaşlı yarın birgün ölüm haberleri gelse ben neyaparım !!
tövbe estağfirullah yarabbim ölüm herkes için var ama yapılanları göz ardı mı edeyim ben neyapayım
1,5yıllık evliyim 6 aylık bebeğim var hiç bilmediğim memlekete gelin giittim kimsem yoktu,takılan altınlar eşimin abisininmiş sonradan öğrendim,kaaynanam kaynatam görümceler hiçbişey takmadı,takmadıklarınıda düğün videosu seyrederken farkettim (takı zamanı öyle karışık geçtiki videoyu seyretseniz bana hak verirdiniz) eşimi üzmemek adına dile getirmedim,düğün gecesi takıları kaynanam aldı götürdü bişey demedim sonradan 5gün sonra bize verdi ve biz şok :KK43: okadar takı takıldı 16 çeyrekle 5 bin para verdi içinden aldınızmı diye eşim sorduğundada yeminler etti belliki almış inanmıyorum okadar az olduğuna :KK43: neyse dedik,kaynanam kaynatamla birlik oturmayı kabul ettim eşim yeni mezundu çünküona kıyamadım hem kv melek gibiydi çok sevmiştim allah biliyo,evlendik 1.ayımızda kaynım karısınıda aldı geldi yerleştiler eve.artık evde kaynana kaynata kayın elti ben ve eşim yaşıyorduk,azap gibiydi ızdırap gibiydi tuvalete gitmek sorun banyoya gitmek sorun özel hayat yok afedersiniz kp bizim odanın bitişiğinde yatıyordu adam gaz çıkarsa bize sesi geliyodu öyle berbat bi hayattı işte ...
ben yapım gereği çok sessiz dilsizimdir büyüğüme karşılık veremem öyle yetiştim ... kv zaten beni horlarken bi de eltim de bana kaynanalık yapmaya başladı...
ben yokkenkaynanamın odamı karıştırdığını eltimden duydum inandım çünkü eltim yokkende kaynanam onun odasına girip bakardı :KK43: kapıya koyduğum çöpe kadar karıştırırdı kaynanam tam tımarhanelikti ora benim için:KK43: ama eşimin rızasıyla odamızı kilitleyip çıkmaya başaldık gezmeye ama bu seferde binadaki komşudan o odanın anahtarını istermiş benim kaynanam ne arıyosa artık :KK43:ya nasıl anlatsam bilemedim azapa azaap işte aileme duyuramadımçok üzülürler beni alırlar eşimden ayrılırım diye hep sustum çünkü birbirimizi çok sevdik eltimle kv kp ile 1 yıl oturduk daha dilimin varmadığı neler yaşattılar bana :KK43: :KK43: sonunda doğum edip ayrı eve çıktım bi kaç ay annemde kaldım bebeğimle eşimde evi kurup aldı getirdi beni memleket olarak hem kv uzağım hem anneme uzağım buradada kimsesizim anlayacağınız ve eşimde böyle yapıyo :KK43:
kaynanam afedersiniz tuvaletini tutamıyor,kova gibi bişeye geceleri yapıp sabah oldummu döküyo e haliyle heryer idrar oluyo :KK43: bebeğim yeni doğmuş ben dikişliyim görümcemde var evde,bebeğimi aldılar dedi sen biraz uzan biz bakarız neyse götürdü salona,içim rahat etmedi az sonra kalktım bi baktım kaynanam kovaya işiyo bebekle arası 40 cm kadar beynimden vurulmuşa döndüm benim geri zekalı görümcemde anne kovayı al salonun kapısında gör ihtiyacını demiyor ya yeni doğan bebek var :KK43: eşime anlattım içine kötü şey getirme dedi daha nekadar kötüsü olabilirdi :KK43: hastalık biliyorum ama bukadar düşüncesizlik olurmu nekadar yalvardım nekadar ağladım Allahıma bilemezsiniz en sonun da ayrı evim oldu evet ama bu seferde eşim bana uzak geçen yazdığım konuda dahil ya çıldırıcam :KK43:
şimdi birde buraya gelmek istiyorlar eşimin borç gırtlakta tek başına ev kurduk kiradayız,görümcem telefonda biletimizi al gelelim diyor eşimle bi de bu yüzden kavga ettik ya paramız olsa alsın elbet ama para yok yok yani neyle alsın bi de onun borcunumu yapalım daha evde duvar saatim bile yok düşünün artık :KK43:
bıktım kızlar bıktım canımdan yaşım 23 ama oldum 53 :KK43: dua edin allah rızası için ben dünya ahiret görmeyim yüzlerini
Hakkını savunmayı bilmiyorsan biz sana ne diyebiliriz ki büyüğe elbette saygısızlık yapılmaz ama kardeşim kendini baştan çok ezdirmişsşn

Illa gelecekse halilari kaldir hemde hepsini
Koltuklarini kalin kalin ortulerle ort hicbir yerini acik birakma
Mutfaga sadece sen gir cik kimseyi sokma
Tuvaleti her gun camasir sulariyla yika
Cocugu cok sevdirme bi bahaneyle al ellerinden
Yattigi yatagin ustune ben olsam musamba sererdim
Ayrica madem onlara parayi yedirtmek istemiyosun borc cikarcaksin baska care yok
Ortada para olmayinca bilette alinmaz misafirde agirlanmaz
Kolay gelsin

daha sı da var anlatsam roman olur derlerya şu yaşımda :KK43:bunları yaşıyacağım ölsem inanmazdım
kaynanam oğlunu mezun eder etmez evlendii için kızgın aslında bana dediği şu ; oğlum okadar okududa parasını yiyemedim:KK62:
yaaa ben bu kadına ne diyeyim düğünden sonra kayınpeder bana bi saat taktı ben saat kullanmasını sevmiyorum saatsiz gelin olmaz diyerek taktı 20 yıllık bi saatmiş kendisi söyledi sarı renkte bende saf saf altın saat sandım ama heryeri paslanmış ... içimden de diyorum ya altın paslanmaz ki allah allaaah şaka gelir size ama benim ağzım dilim bağlandı onlara karşı gıkım çıkmıyordu :( sonra öğrendimki teneke saat attım çöpe onuda :(
eşim düğün hediyesi bileklik kolye küpe vs almıştı bana kıskanç evli barklı görümcem de bilekliğimin aynını gördüm bi de demesinmi babam aldı :( alsın bişey demiyorum ama bana çeyrek takmayan adam kızı üzülmesin diye aynından alıyo yemin ederim gurbeti iliklerime kadar yaşattılar

eşim bi kaç güündür aramıyo yanımda ailesini , ama ağzımı arıyo annem orda çok mutsuz telefonnda ağlıyo filan diyo bana..
bende dedim bende muutsuzdum neyapayım yani artık ketum davranıp surat yapmaya başladım biraz güler yüz görse getircek anasını başıma

akıl vericek yok mu ben bu kadına nasıl davranıyım :KK43:
e dedik işte mesafeli dur kalmaya kalkmasınlar sakın konuş eşinle tatlı tatlı aaa sidiğini bir de sana mı temizlettirecek yaaa yatalak değil birşey değil.... geldiklerinde evini soğuk tut. çok oralı olma falan maddi durumumuz çok kötü falan de takıl işte naapcan saygılı ol ama yüz verme... ALmanyaya gelin gittin sandım oradakilerden çok dinlerim bun alrı ben

yok türkiye de yaşadım bunları,ist.dan doğuda bi şehre gittim

Hakkını savunmayı bilmiyorsan biz sana ne diyebiliriz ki büyüğe elbette saygısızlık yapılmaz ama kardeşim kendini baştan çok ezdirmişsşn

haklısın ağızsızlığımdan oldu bütün bunlar ...

en iyisi dediğin gibi masraf çıkarmak böylece para sıkıntımız olur da gelemezler inş

anam ben ne dertliymişim hamurum dertle mi yoğruldu anlamadım ki :(

yok türkiye de yaşadım bunları,ist.dan doğuda bi şehre gittim
Şu an nerdesin? Canım ne cesaret ya, Ist'dan kalk doğuya git bir de KV-KP aynı evde yaşa.

Ailen dur napıyon demedi mi daha yaş 20 iken?

Ya bu aşk ne menem bişey olsa gerek, akıl tutulması yaşatıyor insana sanırım. Ben hiç almayayım.

Eşini ikna edersen ailene yakın bir yaşam kurabilir misin? Sen de çalışırsın belki?

çalışmama izin vermiyor eşim , ailesinden uzağım kurtuldum derken kv bize gelmek için can atıyo,,
evet çok sevdim maalesef :( sadece kv kaynata değil elti kayın da sonradan dahil oldu benden sonrada onlar geldiler :(bir yılım gitti ama benm aslında ömrüm gitti :(

Tovbeler olsun:KK57:
Allah sabir versin valla,
kocaniza da azcik karisina sahip cikma durtusu..

eşimle şöyle böyle geçiniyoruz ben alttan alırım yada o ... seviyoruz birbirimizi ama ailesi ahh o ailesi yokmu allahım gelmesinler nolur diye yalvarıyorum her ezan vakti her dakika :(

Back