- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
Duvarlar silindi ancak tavana müdahale edemedik. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kare başlıklı malum marka viledalar Vs ile mi?Duvarların ve tavanın tozunu aldınız mı ?
Evet banyo fayansları üzerinde kalan beyaz tozlar. Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta bunu da deneyeceğim.Fayansların üzerinde kalan beyaz tozdan bahsediyorsanız eğer fayansı yapan kişi derzleri çektikten sonra kuru bezle silmesi gerekir silmezse öyle kalır babamla birçok kez fayans döşedim oradan biliyorum. Islak değil kuru silin o tozu indirin tamamen sonra üstünden ıslak silip temizlersiniz
Duvarlar silindi ancak tavana müdahale edemedik. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kare başlıklı malum marka viledalar Vs ile mi?
Bunu da yapayım o vakit. Çok teşekkür ederim sağolunEvet , o yoksa viledanin ya da cekcekin başına takacaginiz nemli bir havluyla da silebilirsiniz.
Kireç çözücü ile cok hizli olmak lazim çünkü derzleri eritiyor.. icinde krec cozucu katkili olanlar var ya banyo spreyleri onlarla iki kez sildi mi tertemiz :)Kireç çözücü olabilir
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlakaKireç çözücü ile cok hizli olmak lazim çünkü derzleri eritiyor.. icinde krec cozucu katkili olanlar var ya banyo spreyleri onlarla iki kez sildi mi tertemiz :)
Bahsettiginiz duvardaki fayanslarda insaattan kalan o beyazlik ise buyuk bir süngerle susuz ve deterjansiz silmelisiniz.Merhaba, iyi akşamlar olsun hepinize.
Hemen sorunuma geçiyorum.
Evimize komple bir tadilat yaptırdık (tesisat yenilemeleri, mutfak, banyo, laminant, kapı, boya Vs) yaklaşık 10 gün önce de ilk temizliği yapıp taşındık.
Ancak bugün tüm eşyalarımı yerleştirilebildim. Çünkü işe yerleşme diye başlayıp temizlik ile bitiriyorum.
Özellikle laminantların ve banyo fayanslarının tozunu bitiremiyorum.
Birçok defa saf su, bulaşık deterjanı, çamaşır su katkılı sprey temizleyiciler, ahşap temizleyici, camsil, sirke katkılı temizleyici ile sildim. Kuruduktan sonra elimi her sürdüğümde beyaz toz geliyor. Ağlama noktasına geldim bugün artık. Yapıyorum yapıyorum boşa gidiyor.
Ne yapabilirim bunun için?
Yöntem veya deterjan markası önerilerinin hepsine açığım.
Konum lütfen bir süre burada kalabilir mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Tüm su tesisatı ve elektrik tesisatı yenilemeBen birşey sormak istiyorum bu saydığınız tadilat ne kadar sürdü?
Teşekkür ederim. Tesisat ve pencere yenileme dışında bize de aynı şeyler yapılacak. Mutfak modeli bakma aşamasındayım henüz:/Tüm su tesisatı ve elektrik tesisatı yenileme
Doğalgaz tesisatı döşemesi
Tavanlar havuz alçı pan yapımı
Banyo mutfak yapımı
Kapılar pencereler laminant
Cam balkon
Tüm daire boyası
Maalesef ki 50 gün. Ki hala eksikleri kaldı.
Tadilat işine girecek iseniz kesinlikle sözleşme ye bitim tarihi ve söylenilen tarihte layıkı ile bitmez ise geciken her gün için günlük şu kadar kesinti uygulanacaktır gibi bir madde ekleyin. Usta milletine güven olmaz. Her şeyi kağıda dökün, Sormamışsınız ama nacizane tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?