Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfağımda buz dolabımda küçük çok küçük beyaz renkte dikkatli baktığımda yürüdüklerini gördüm biraz daha dikkatli bakınca her yerde görmeye başladımYürüyen beyaz tozlar mı? O nedir ki acaba?
Yok değil toz akarı toz böceği dedi ilaçlamaya gelenler ama ilaçda kâr etmediÜvez mi bunlar ya meyve falan varsa evde çürük onda oluyor genelde
Ama toz böceği gözle görülmüyor diyor internetteYok değil toz akarı toz böceği dedi ilaçlamaya gelenler ama ilaçda kâr etmedi
Kediye zarar vermez merak etme ama sınır eder orası kesin.Etrafımızda güvercin besleyen çok ve evde kedimiz var bu böcekleri gördükten sonra hayvana geçmesinler diye anneme bıraktım evet veteriner kliniği var önerilerinizi bekliyorum
Bizim bir ara banyolarda vardı. Toz gibi renkleri siyahtı,yürüyünce böcek olduğu anlaşılıyordu.çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım kurtulurum 1 haftadır ilaçla sil süpür psikolojim alt üst olmuş durumda .Güvercin besleyen komşularım ile konuşacağım umuyorum ki onlarda önlemini alır
Bizim bir ara banyolarda vardı. Toz gibi renkleri siyahtı,yürüyünce böcek olduğu anlaşılıyordu.
Meğerse banyoların havalandırmalarına güvercin girmiş, güvercin bitiymiş
Havalandırma dan güvercinler çıkartıldı. Evi ve havalandırmayı ilaçladık. Bir günde kurtu
2 kere ilaçladık fakat bir etki görmedik ne güzel hemen kurtulmuşsunuzBizim bir ara banyolarda vardı. Toz gibi renkleri siyahtı,yürüyünce böcek olduğu anlaşılıyordu.
Meğerse banyoların havalandırmalarına güvercin girmiş, güvercin bitiymiş
Havalandırma dan güvercinler çıkartıldı. Evi ve havalandırmayı ilaçladık. Bir günde kurtulduk
Sorunun kaynağını bulsanız siz de kurtulursunuz2 kere ilaçladık fakat bir etki görmedik ne güzel hemen kurtulmuşsunuz