Kızlar benim 3. günüm benim hiç yanma batma falan olmuyo amabir de yıkamak çok zor geliyo bana
bu arada bnm bu şişlikler indi kesin bende işe yaramıcak :1no2:
canım batma zaten olmuyo sadece agrı oluyo ve yanma oluyo ıcden ıce boyle sankı gogus kısmın asırı derecede terlıyo yanıyo gıbı ucuncu gun daha erken ama benım ve arkadasımın ılk surmemızde yanma oldu sonra azaldı bı sure olmadı yasın kac bıde canım senın bence elındekı kutuyu aksatmadan duzenlı kullan en azından ıns gelısmeler guzel olur benım yarın ucuncu hafta bıtcek ve son bu hafta daha da dolgunlastı yanı devam et sen canım:teselli:
sağol canım teşekkür ederim inceleyeyim bende
canım bende gg den aldım 3.günüm benimde ne yanma ne batma nede ağrı var aksatmadan devam edicem bakalım ne olacak yıkama konusuna gelince ben havluyu karnımla lavabonun arasına koyuyuyorum ve lavabonun üzerine sarkarak yıkıyorum çabucak oluyo hemde kolay oluyo gelişme olursa yazalım nede olsa ikimizin durumuda aynı
Ben 21 yaşımdayım ,evet canım normalden çok daha sıcak oluyo ama ağrı falan yok bugün farkettim.Olmazsa da denemedik demeyiz zaten diğer kremlere haplara göre fiyatı çok uygun, kutu bitene kadar düzenli kullanmaya çalışcam bakalım.Ama bu krem gerçekten işe yarıyosa ve farkedilirse 20 milyondan ara ki bulasınlmaz:
Kızlar burdan alayım demeyin ya bizim aldığımız fiyatın tam 2.5 katı ,Bizimki de gayet orjinal zaten öyle sahtesi falan yapılcak bişey değil bence..
nez cm olarak değişim var mı cnm ?
canım sen nereden almıştın?
kızlar ya internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ya, kredi kartı numarası filanmı vermek gerekiyo? yani ben netten alışveriş yapmak istemiyorum bu yüzden, biraz çekiniyorum, güvenemiyorum da. ben de bu kremden almak istiyorum ne yapmalıyım sizce.bulundugum yerde bulamadm.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?