Touch me please... Göğüs büyütücü...

hepimiz ıcın ıns canım yaa ıstedıgımız gıbı olur zemuszemus

Yok be kız ne nispeti, benimki normal bir sertlik değil, nasıl göğüsler süt doluyken sert ve gergin olur benimkilerde böyle oldular haliyle sevmedim iğne batsa patlayacak gibi oluyor, muhtemelen hem krem hem hap bana fazla geldi.Ama iyi haber demekki krem işe yarıyor :)

dolgun ve sertlestırıyo evet canım benımde o sekılde buyuyoa.s

Seninde balon gibi mi oldu?

süper ya :) ne güzel işte..ne zaman başlamıştın sen? ben dün sipariş verdim, bugün elime geçer sanırım...

Canım başlayalı 1 haftayı geçti, Nez neredeyse 1 aydır kullanıyor asıl etkileri o görmeye başladı :) Hayırlı olsun.

Canım başlayalı 1 haftayı geçti, Nez neredeyse 1 aydır kullanıyor asıl etkileri o görmeye başladı :) Hayırlı olsun.

canım benım ılk zamanlar oyle cok sert oldu ama suan daha normal gelıyo yanı oyle bı sertlık yok normal dolgunlasıyo yanı ılk zaman baya gergındı alt kısımlarıda sımdı daha ıyı yanı gelısmeler guzel gıdıyo valla yuvarlnadı ıyıce sol gogusde daha cobuk etkı eder haberın olsun benım uc hafta bıttı canım daha bı ay olmadı dahada var krem 6 hafta gıtse bı kutu ıyı valla

balon gıbı degıl canım sadece ılk zamanlar baya bı gergın oluyo boyle sonraları daha normal ve dolgun buyuyo yanı suan memnunum benkaydirigubbakcemile2

benim niye öyle olmadı yaa:gitme: gerçi bugün ikinci günüm ama hiç birşey hissetmiyorum

bu arada arzu-peri arkadaşımız nerelerdesin sende kullanmaya başlamıştın gelişme varmı bi haber versen diyorum

bende merak ediyorum arzu perinin gelişmelerini birde gg dan alıp memnun kalanları merake diyorum kremin orjinalliği açısından aynı etkilerimi veriyor acaba diye

kızlar ben basladım bugun 3. günüm sırtımda cok agrı var goğüslerimin uçlarına değince acıo galiba işe yarıo:))) durun bakalım bi 10 gün geçsin sonuçlara bi bakalım ona gore alın kızlar acele etmeyin bakın bnm selülitti zayıflamaydı batıktı göğüstü derken tüm birikimimi harcadım((((( sonuclara gore alın....hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrr:))))

balon gıbı degıl canım sadece ılk zamanlar baya bı gergın oluyo boyle sonraları daha normal ve dolgun buyuyo yanı suan memnunum benkaydirigubbakcemile2

Anladım canım, demek erken etki etmeye başladı, sonradan düzeliyor diyorsan kullanmaya devam edeceğim...

canım sen gg danmı almıştın

bnmde daha 5 gün olmasına rağmen şişlik başladı ama ne ağrı nede acı var valla anlamadım yoksa balon cinsinden sönücek olan bi şişlikmikiiii :sinifsinif:

Kızlar benim 3. günüm benim hiç yanma batma falan olmuyo ama bir de yıkamak çok zor geliyo bana

kızlar ben cok duzenlı kullanıorm hem sabunu hem kremi valla yanma fln yok ztn ama sırtım agrıo cok ve goğüs uçlrım acıo:) c.y.n cim ben gg den almadım touc me plesa dıe google da arattım bi siteden aldım istersen siteyi bulup yolliyim cnm sana:)

Kızlar benim 3. günüm benim hiç yanma batma falan olmuyo ama bir de yıkamak çok zor geliyo bana

canım bende gg den aldım 3.günüm benimde ne yanma ne batma nede ağrı var aksatmadan devam edicem bakalım ne olacak yıkama konusuna gelince ben havluyu karnımla lavabonun arasına koyuyuyorum ve lavabonun üzerine sarkarak yıkıyorum çabucak oluyo hemde kolay oluyo gelişme olursa yazalım nede olsa ikimizin durumuda aynı

yollayabilirsen sevinirim canım sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…