valla kızlar ben en baştan sonuna kadar sinsi bi şekilde takip ediyor kocama anlatıyordum ve kocam bana süpriz yapmış dün sipariş vermiş bugün geldi bursada aktarda buldum ama 35 demişti eşim gittigidiyordan üyelik indirimiyle 15e aldık 80g turuncu kapak bakalım bende deniycem konuyu açan aarkadaşa hürmetleerrr inşallah işe yarar
kız cadı sen nispetmi yapıyon yoksa he taş gibi falan bide hoşnut olmadım diyo biz burda dirileşsin dolsun taşşşşşşşşş gibi olalım diye uğraşıyoz opuyorumnanaktan aaaaa neyse anlat bakem kaçgünde böyle oldun yani taşşşşşş gibi bide ilk kullandığında bişeyler fark ettinmi ben gerçi bugün başladım ilk dün akşam sürdüm ama başlangıç olarak bugünü baz aldım ama ne yanma ne kaşımtı ne ağrı hiç bişey yok valla benimkilerin içi bi hayli boş olduğu için heralde etki edemiycek yaaa:a015:
kız cadı sen nispetmi yapıyon yoksa he taş gibi falan bide hoşnut olmadım diyo biz burda dirileşsin dolsun taşşşşşşşşş gibi olalım diye uğraşıyoz opuyorumnanaktan aaaaa neyse anlat bakem kaçgünde böyle oldun yani taşşşşşş gibi bide ilk kullandığında bişeyler fark ettinmi ben gerçi bugün başladım ilk dün akşam sürdüm ama başlangıç olarak bugünü baz aldım ama ne yanma ne kaşımtı ne ağrı hiç bişey yok valla benimkilerin içi bi hayli boş olduğu için heralde etki edemiycek yaaa:a015:
dolgun ve sertlestırıyo evet canım benımde o sekılde buyuyoa.s
süper ya :) ne güzel işte..ne zaman başlamıştın sen? ben dün sipariş verdim, bugün elime geçer sanırım...
cnm o sabunla kremi sürmeden önce yıkıosun memişleri daha ii etki etsin diye.sakın kullanmamazlık yapma :teytey:
Canım başlayalı 1 haftayı geçti, Nez neredeyse 1 aydır kullanıyor asıl etkileri o görmeye başladı :) Hayırlı olsun.
Seninde balon gibi mi oldu?
balon gıbı degıl canım sadece ılk zamanlar baya bı gergın oluyo boyle sonraları daha normal ve dolgun buyuyo yanı suan memnunum benkaydirigubbakcemile2
balon gıbı degıl canım sadece ılk zamanlar baya bı gergın oluyo boyle sonraları daha normal ve dolgun buyuyo yanı suan memnunum benkaydirigubbakcemile2
canım benım ılk zamanlar oyle cok sert oldu ama suan daha normal gelıyo yanı oyle bı sertlık yok normal dolgunlasıyo yanı ılk zaman baya gergındı alt kısımlarıda sımdı daha ıyı yanı gelısmeler guzel gıdıyo valla yuvarlnadı ıyıce sol gogusde daha cobuk etkı eder haberın olsun benım uc hafta bıttı canım daha bı ay olmadı dahada var krem 6 hafta gıtse bı kutu ıyı valla
kızlar ben basladım bugun 3. günüm sırtımda cok agrı var goğüslerimin uçlarına değince acıo galiba işe yarıo:))) durun bakalım bi 10 gün geçsin sonuçlara bi bakalım ona gore alın kızlar acele etmeyin bakın bnm selülitti zayıflamaydı batıktı göğüstü derken tüm birikimimi harcadım((((( sonuclara gore alın....hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrr:))))
Kızlar benim 3. günüm benim hiç yanma batma falan olmuyo amabir de yıkamak çok zor geliyo bana
kızlar ben cok duzenlı kullanıorm hem sabunu hem kremi valla yanma fln yok ztn ama sırtım agrıo cok ve goğüs uçlrım acıo:) c.y.n cim ben gg den almadım touc me plesa dıe google da arattım bi siteden aldım istersen siteyi bulup yolliyim cnm sana:)
yollayabilirsen sevinirim canım sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?