Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, bu link ona özel ama sende havale ile ödeyeceksen irtibata geçeriz sanada bir arttırma açar.
ben de havaleyle ödemek istiyorum. maalesef benim de kredi kartım yok. havaleyle aynı paraya mı geliyor. yani 25 tl mi oluyor
havale yapınca 5 lira fazladan ödemeniz gerekir kanımca.çünkü banka 5 lira havale parası kesiyor.yani ben bir arkadaşıma havale yapmıştım oradan biliyorum ama eğer satıcı bir şey demezse direk 25 yatırın gitsin:kedi:kaydirigubbakcemile3
kızlar ben dün spriş verdim sizin elinize ne kadar zamanda geçti bide kargoya ne kadar ödediniz acaba
arkadaşlar bu kremin yan etkisi var mı acaba? koltuk altı ve omuz ağrısı oluyormuş devam etti mi ? olumlu sonuç alan kaç kişi var?
Satıcı senin havale ile alman için ürün koymuştu fakat almadığın için kapandı.Arkadaşlar lütfen eğer almayacaksanız beni alet etmeyin çünkü satıcı her satışa koyduğu ürün için gittigidiyora ürün satışı için para ödemek zorunda, keyfi davranmayın.Bundan sonrada ürünü havale ile almak isteyenler araştırıp satıcıya mesaj atsın.ben karışmıyorum...canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten
25 değil canım 19,90
Bu satıcıya değil bankaya bağlı, Garanti bankası hesaptan yapılan havalelerde ücret kesmiyor mesela ama diğer bankaları bilmiyorum
Canım muhtemelen bu gün sipariş verdiysen perşembe gelir kargo ücretide sen İstanbul'da olduğun için 5 lira olacak, ben o kadar ödedim.
SwordFish ben gerçekten almak istiyorum havaleyle ama nasıl alacağımı bilmiyom gg den adamın kullanıcı adını özelden atar mısın .ben de adama mesaj atayım yanlış bişey yapmak istemiyom
Canım, ben daha krem kullanmaya yeni başladım, bende henüz ağrı yok ama olması normaldir.Şu anda sadece göğüslerimin sertlemeye başladığını hisssediyorum, normalde görğüslerim zaten sertti ama hayret ettim sonunda ciddi manada taş gibi olacaklar galiba :) Yan etki konusuna gelince, ne yazıkki bunun cevabını verebilmemiz zor![]()
Kızlar, ben şimdi özelden link versem, satıcı adı versem aslında site kapsamında bu da suç, siz gittigidiyora üye olun, zaten ürünün adını yazdığınızda o kare kutudan ve fiyatı 19.90 olan tek satıcı bu kişi.
Kardasu canım, sistem seni fena halde yakalamış, bu gittigidiyorun güvenlik potansiyelinden kaynaklı, lütfen yeniden üye ol, satıcıdan yeni bir açık arttırma açmasını iste ve banka havalesi ile ödeme yapmak istediğini belirt.Diğer türlü olmuyor