Touch me please... Göğüs büyütücü...

kızlar bende ıkı gundur kullanıorm agrı var bıraz yaw harbiden bakalım nolcak kaydirigubbakcemile2

kızlar ben dün spriş verdim sizin elinize ne kadar zamanda geçti bide kargoya ne kadar ödediniz acaba

havale yapınca 5 lira fazladan ödemeniz gerekir kanımca.çünkü banka 5 lira havale parası kesiyor.yani ben bir arkadaşıma havale yapmıştım oradan biliyorum ama eğer satıcı bir şey demezse direk 25 yatırın gitsin:kedi:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu kremin yan etkisi var mı acaba? koltuk altı ve omuz ağrısı oluyormuş devam etti mi ? olumlu sonuç alan kaç kişi var?

ben de havaleyle ödemek istiyorum. maalesef benim de kredi kartım yok. havaleyle aynı paraya mı geliyor. yani 25 tl mi oluyor

25 değil canım 19,90

havale yapınca 5 lira fazladan ödemeniz gerekir kanımca.çünkü banka 5 lira havale parası kesiyor.yani ben bir arkadaşıma havale yapmıştım oradan biliyorum ama eğer satıcı bir şey demezse direk 25 yatırın gitsin:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu satıcıya değil bankaya bağlı, Garanti bankası hesaptan yapılan havalelerde ücret kesmiyor mesela ama diğer bankaları bilmiyorum

kızlar ben dün spriş verdim sizin elinize ne kadar zamanda geçti bide kargoya ne kadar ödediniz acaba

Canım muhtemelen bu gün sipariş verdiysen perşembe gelir kargo ücretide sen ıstanbul'da olduğun için 5 lira olacak, ben o kadar ödedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu kremin yan etkisi var mı acaba? koltuk altı ve omuz ağrısı oluyormuş devam etti mi ? olumlu sonuç alan kaç kişi var?

Canım, ben daha krem kullanmaya yeni başladım, bende henüz ağrı yok ama olması normaldir.Şu anda sadece göğüslerimin sertlemeye başladığını hisssediyorum, normalde görğüslerim zaten sertti ama hayret ettim sonunda ciddi manada taş gibi olacaklar galiba :) Yan etki konusuna gelince, ne yazıkki bunun cevabını verebilmemiz zor :(

canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten
Satıcı senin havale ile alman için ürün koymuştu fakat almadığın için kapandı.Arkadaşlar lütfen eğer almayacaksanız beni alet etmeyin çünkü satıcı her satışa koyduğu ürün için gittigidiyora ürün satışı için para ödemek zorunda, keyfi davranmayın.Bundan sonrada ürünü havale ile almak isteyenler araştırıp satıcıya mesaj atsın.ben karışmıyorum...

ayyyy çok heycanlıyım inşallah yarın elimde olucak bende burdan güzel şeyler yazarım Allahım inşallah amin amin

SwordFish ben gerçekten almak istiyorum havaleyle ama nasıl alacağımı bilmiyom gg den adamın kullanıcı adını özelden atar mısın .ben de adama mesaj atayım yanlış bişey yapmak istemiyom

Son düzenleme:
25 değil canım 19,90

Bu satıcıya değil bankaya bağlı, Garanti bankası hesaptan yapılan havalelerde ücret kesmiyor mesela ama diğer bankaları bilmiyorum

Canım muhtemelen bu gün sipariş verdiysen perşembe gelir kargo ücretide sen İstanbul'da olduğun için 5 lira olacak, ben o kadar ödedim.

swordfish benimde kredi kartım yok bende havaleyle almak istiyorum.senin bana yolladığın linki tıkladım.gg da adama mesaj attım.postaneye yatırsam olurmu havale diye.anam hemen ggden uyarı geldi bana.sinir oldum.o şekilde olmazmışda.kredi kartıyla olurmuşta.deli oldum ya.mesajımı adama yollamadılar.

SwordFish ben gerçekten almak istiyorum havaleyle ama nasıl alacağımı bilmiyom gg den adamın kullanıcı adını özelden atar mısın .ben de adama mesaj atayım yanlış bişey yapmak istemiyom

cnm ben adama mesaj atmak istedim.ama ggden uyarı geldi.mesajımda parayı postaneye havale yapabilirmiyim.kredi kartım yok çünkü diye yazmıştım.bakalım nasıl olucak bizim iş

Sayın tulun,

Sıfır Risk Sistemi harici işlem gerçekleştirmeye çalıştığınız tespit edilmiştir. GittiGidiyor'da Sıfır Risk Sistemi haricinde işlem yapmak yasaktır. Kullanıcıları, Sıfır Risk Sistemi haricinde işlem yapmaya teşvik etmeniz durumunda üyeliğiniz iptal edilecektir.

Hem alıcıyı hem de satıcıyı koruyan Sıfır Risk Sistemi ile GittiGidiyor'daki işlemleriniz, puan ve yorumlarla kullanıcı profilinize yansır. Diğer kullanıcılar profilinizden güvenirliliğiniz hakkında bilgi sahibi olur.

Sıfır Risk Sistemi ile yapılan alışverişlerde alınan satış komisyonu ise reklam faaliyetleri ve teknik yatırımlar için kullanılan hizmet bedelidir

sakin_deniz bana attıkları mail bu cnm işte.ben sormak istedim havale olurmu diye.adama mesajımı bile göndermediler .sinir şeyler

biz nasıl ulaşcaz ki şimdi bu ürüne. bence de çok sinirler. illede kredi kartı, yok napalım yaaa
hem bu ürün ankarada var da istanbulda niye yok ben bunu anlamıyom

Kızlar, ben şimdi özelden link versem, satıcı adı versem aslında site kapsamında bu da suç, siz gittigidiyora üye olun, zaten ürünün adını yazdığınızda o kare kutudan ve fiyatı 19.90 olan tek satıcı bu kişi.
Kardasu canım, sistem seni fena halde yakalamış, bu gittigidiyorun güvenlik potansiyelinden kaynaklı, lütfen yeniden üye ol, satıcıdan yeni bir açık arttırma açmasını iste ve banka havalesi ile ödeme yapmak istediğini belirt.Diğer türlü olmuyor

Selamlar, touch me please göğüs büyütücü ürününüzden satın almak istiyorum fakat ne yazıkki kredi kartım yok, banka havalesi ile satın alabilceğim şekilde adıma açık arttırma açabilir misin?
Kolay gelsin...

Kızlar bu şekilde mesaj atın satıcıya

Canım, ben daha krem kullanmaya yeni başladım, bende henüz ağrı yok ama olması normaldir.Şu anda sadece göğüslerimin sertlemeye başladığını hisssediyorum, normalde görğüslerim zaten sertti ama hayret ettim sonunda ciddi manada taş gibi olacaklar galiba :) Yan etki konusuna gelince, ne yazıkki bunun cevabını verebilmemiz zor :(

çok teşekkür ederim..ben de denemeye karar verdim.

Kızlar, ben şimdi özelden link versem, satıcı adı versem aslında site kapsamında bu da suç, siz gittigidiyora üye olun, zaten ürünün adını yazdığınızda o kare kutudan ve fiyatı 19.90 olan tek satıcı bu kişi.
Kardasu canım, sistem seni fena halde yakalamış, bu gittigidiyorun güvenlik potansiyelinden kaynaklı, lütfen yeniden üye ol, satıcıdan yeni bir açık arttırma açmasını iste ve banka havalesi ile ödeme yapmak istediğini belirt.Diğer türlü olmuyor

peki cnm şansımı bir kez daha deniyorum.başka bir isimle kayıt olucam şimdi.umarım işe yarar.

Back