Satıcı senin havale ile alman için ürün koymuştu fakat almadığın için kapandı.Arkadaşlar lütfen eğer almayacaksanız beni alet etmeyin çünkü satıcı her satışa koyduğu ürün için gittigidiyora ürün satışı için para ödemek zorunda, keyfi davranmayın.Bundan sonrada ürünü havale ile almak isteyenler araştırıp satıcıya mesaj atsın.ben karışmıyorum...
İnşallah canım.peki cnm şansımı bir kez daha deniyorum.başka bir isimle kayıt olucam şimdi.umarım işe yarar.
canım gercekten kusura bakma ama bende ülser var o yuzden nete ıkı gundur gıremedım.keyfi degıl yanı tekrardan kusura bakma okdadar ugrastın benım için.
arkadaşlar aynı kişi aynı ilanı sahibinden.comda da açmış.bende de kredi kartı yok.sahibinden.comda havale ile aldım.buarada site ismi verdim ama umarım yanlış birşey yoktur.
kızlar be 2 gündür sürüyorum bakalım şimdilik bir gelişme yok, sdece sürüp masaj yapınca bi süreliğie sanki dolgunluk hissi verio tabi yanılıyo olabilirmde, masajdan kaynaklıda olabilir..
Ya kızlar, taş gibi oldu göğüslerim yani dokunuca sanki sünger bir şey varmış kadar sert oldu, malum dönemime daha çok var ama neden böyle oldu anlamadım Nez sendede böyle mi başladı? Pek hoşnut olmadım, o kadarda demedik yani :)
arkadaşlar aynı kişi aynı ilanı sahibinden.comda da açmış.bende de kredi kartı yok.sahibinden.comda havale ile aldım.buarada site ismi verdim ama umarım yanlış birşey yoktur.
Ya kızlar, taş gibi oldu göğüslerim yani dokunuca sanki sünger bir şey varmış kadar sert oldu, malum dönemime daha çok var ama neden böyle oldu anlamadım Nez sendede böyle mi başladı? Pek hoşnut olmadım, o kadarda demedik yani :)
Kızlar bunun yanındaki o mini sabun ne işe yarıyor.Üstünde Türkçe yazmıyor.Anlamadım.Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?