Touch me please... Göğüs büyütücü...

canım gercekten kusura bakma ama bende ülser var o yuzden nete ıkı gundur gıremedım.keyfi degıl yanı tekrardan kusura bakma okdadar ugrastın benım için.

kızlar bugün geçti krem elime birazdan bende sürücem bu arada nez den başka kullanan arkadaşlar ne durumdasınız gelişmelerden bi haber verin bakem

arkadaşlar aynı kişi aynı ilanı sahibinden.comda da açmış.bende de kredi kartı yok.sahibinden.comda havale ile aldım.buarada site ismi verdim ama umarım yanlış birşey yoktur.

arkadaşlar aynı kişi aynı ilanı sahibinden.comda da açmış.bende de kredi kartı yok.sahibinden.comda havale ile aldım.buarada site ismi verdim ama umarım yanlış birşey yoktur.

cnm bide bunu deneyim.valla kaç gündür kriz geçiricem ya.linki swordfish gibi yollarmısın

kızlar be 2 gündür sürüyorum bakalım şimdilik bir gelişme yok, sdece sürüp masaj yapınca bi süreliğie sanki dolgunluk hissi verio tabi yanılıyo olabilirmde, masajdan kaynaklıda olabilir..

kızlar be 2 gündür sürüyorum bakalım şimdilik bir gelişme yok, sdece sürüp masaj yapınca bi süreliğie sanki dolgunluk hissi verio tabi yanılıyo olabilirmde, masajdan kaynaklıda olabilir..

yok cnm bendede oluyo o surdugun anda sankı anlık bı dolgunluk oluyo gecıyo gıbı demı benım suan yanlar doluyo yavas yavassırnaşık şey

Ya kızlar, taş gibi oldu göğüslerim yani dokunuca sanki sünger bir şey varmış kadar sert oldu, malum dönemime daha çok var ama neden böyle oldu anlamadım Nez sendede böyle mi başladı? Pek hoşnut olmadım, o kadarda demedik yani :)

süper ya :) ne güzel işte..ne zaman başlamıştın sen? ben dün sipariş verdim, bugün elime geçer sanırım...

aytoli nasıl havale ile aldın.adama mesajmı attın.yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaç gündür uğraşıyorum kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla kızlar ben en baştan sonuna kadar sinsi bi şekilde takip ediyor kocama anlatıyordum ve kocam bana süpriz yapmış dün sipariş vermiş bugün geldi bursada aktarda buldum ama 35 demişti eşim gittigidiyordan üyelik indirimiyle 15e aldık 80g turuncu kapak bakalım bende deniycem konuyu açan aarkadaşa hürmetleerrr inşallah işe yarar

kız cadı sen nispetmi yapıyon yoksa he taş gibi falan bide hoşnut olmadım diyo biz burda dirileşsin dolsun taşşşşşşşşş gibi olalım diye uğraşıyoz opuyorumnanaktan aaaaa neyse anlat bakem kaçgünde böyle oldun yani taşşşşşş gibi bide ilk kullandığında bişeyler fark ettinmi ben gerçi bugün başladım ilk dün akşam sürdüm ama başlangıç olarak bugünü baz aldım ama ne yanma ne kaşımtı ne ağrı hiç bişey yok valla benimkilerin içi bi hayli boş olduğu için heralde etki edemiycek yaaa:a015:

kızlar bende 8 gündür kullanıyorum başlarda kaşıntı olmuştu ama şimdi ağrıda yok kaşıntıda,baya dolgunlaşmaya başladılar dikleştiler böyle bi yuvarlaklaştılar.ay çok sevindim ya aklıma gelmezdi benimkilerin başını yerden kaldıracaklarızemuszemus

sen ne zamandır kullanıodun kız :jeyyar:

dolgun ve sertlestırıyo evet canım benımde o sekılde buyuyoa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…