Touch me please... Göğüs büyütücü...

ya kızlar oruçtan heralde salak gibi oldum ya gg ye üye oldum alıcam ürünün gönderilmesini istediğiniz adresi seçin diyo karşıma bilgilerim geliyo ama güncelle diyo kaç saatir kafayı yedim biriniz bi el atın bana yaw sinirlerim bozuldu bu adamdan sonra beni yönlendirin cinlendim iyice bide banka hesap no diyo kredi kartı bölümüde yok ya offfffffffffffffff bi yardım bana

ya kızlar oruçtan heralde salak gibi oldum ya gg ye üye oldum alıcam ürünün gönderilmesini istediğiniz adresi seçin diyo karşıma bilgilerim geliyo ama güncelle diyo kaç saatir kafayı yedim biriniz bi el atın bana yaw sinirlerim bozuldu bu adamdan sonra beni yönlendirin cinlendim iyice bide banka hesap no diyo kredi kartı bölümüde yok ya offfffffffffffffff bi yardım bana

Canım, güncelle butonunun haricinde aşağıda devam butonu olması lazım, çıkmıyor mu?Adres olayını geçince ödeme seçenekleri sayfasında kredi kartı sayfası çıkması lazım ama, uzaktan ancak bunları söyleyebiliyorum :(

adresi girdiysen adres kutucuğunun üst kısmında bu adresi kullan yazsı var yanında da minicik bi dairecik o daireciğe tıkla sonra devam et ileri sayfada kredi akrtı bilgilerini alıyorlar..Ben bugün aldım ürünü bir soru sordum hemen cevap attı aslında adam galiba sadece alanlarla ilgileniyo:(

kızlar ya bende istiyorum ama nezin sonucunu bekliyorum.:uhm: neden acele ettiniz ki satın almakta bu kadar.bu yaşımıza kadar küçük gğsle gezdik bi kac hafta daha gezeblrz bence.sonucun pozitif olduğunu görmeden almıycam ben şahsen.gerçi insan sabırsızlanıyo ama...delikafadulden

Kızlar, bu ürünü gg'den havale ile almak isteyen kimdi hani annesi kredi kartı kullanmasına izin vermeyen, bana bir pm atsın haber geldi...

Son düzenleme:
ay kızlar yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim meğer adresi onaylamamışım salağa bağlamışım heralde neyse başardım siparişi verdim iki arkadaş aldık bakalım hayırlısı olur inşallah yarar bu arada ilk defa kredi karı ile yaptım kocişin haberi yok valla bilse vurur beni memişlerimden

bu arada bu krem köpük gibi parıl parıl tam yemelik yaaa çok tatlı krem şantiye banzettim ben mis gibide kokuo :jeyyar:

canım bildiğim kadarı ile hemen al da havale yok.

Mantıklı canım ben çünkü hemen al ile alıp kredi kartı ile ödedim.neyse satıcı havale ile alacak olan arkadaşımız için bir ürünü satışa koydu.

ay kızlar yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim meğer adresi onaylamamışım salağa bağlamışım heralde neyse başardım siparişi verdim iki arkadaş aldık bakalım hayırlısı olur inşallah yarar bu arada ilk defa kredi karı ile yaptım kocişin haberi yok valla bilse vurur beni memişlerimden

Kız şimdi haberi yoksa esktre gelince öğrenecek, o zaman ne olacak?

Son düzenleme:
canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten

Canım, satıcı senin havale ile alman için bir satış açtı, linkini atıyorum...

bu arada 2 günde etkisini gsterdi demiş nez galiba yanlışda hatırlıo olabilirim o yüzden özürdilerim yanlışsa da şimdiden.bende hiçbi tepki yok yaaa 2 gün oldu acaba çok şeymi bekliorum bi kremden kaydirigubbakcemile3

Kız şimdi haberi yoksa esktre gelince öğrenecek, o zaman ne olacak?[/QUOTE]

kız Allah canını alamsın emi facia olur tabi ama extrem benim mail adresime geliyo valla işe yaramazsa kocişden habersiz olduğu için yaramaz Allah cezamı vermiş olacak o zaman yaaaaaa gizli işide sevmiyom ama aramadığım yerde kalamdı ne yapıyım fiyatıda uygun bide son bi gün demiş satıcı gaza geldim dua edelimde hepimize yarasın inşallah:Saruboceq:

Kızlar benim en büyük sorunum aralarının çok açık olması yani büyük bir çatal özlemi içindeyim:( Ortaya doğru büyürler mi sizce bu krem sayesinde?:.

bu arada 2 günde etkisini gsterdi demiş nez galiba yanlışda hatırlıo olabilirim o yüzden özürdilerim yanlışsa da şimdiden.bende hiçbi tepki yok yaaa 2 gün oldu acaba çok şeymi bekliorum bi kremden kaydirigubbakcemile3

canım zaten kremı surdugun anda o an ıcın degısık oluyo bı o yuzden ben oyle demıs olabılırım hala surunce anlık degısıo yanı... cok da umutlanmak ıstemıyorum ben ama ınanıyorum yanı cok sey beklemıyosun da canım mucızede beklememek gerek yanı ama ıns kutu bıttıgınde cok fark eder suan ıcın uc hafta bıttı dolgunlukdan baska bısı yok sanırım uc hafta daha gıder bu kutu ıkıncı kutunun sonunda ne olacak merak edıyorum valla yanlardan ve alttan dolgunluk var suan ıcın:gitme:

2 günde büyütmez kız :)

Kız şimdi haberi yoksa esktre gelince öğrenecek, o zaman ne olacak?

kız Allah canını alamsın emi facia olur tabi ama extrem benim mail adresime geliyo valla işe yaramazsa kocişden habersiz olduğu için yaramaz Allah cezamı vermiş olacak o zaman yaaaaaa gizli işide sevmiyom ama aramadığım yerde kalamdı ne yapıyım fiyatıda uygun bide son bi gün demiş satıcı gaza geldim dua edelimde hepimize yarasın inşallah:Saruboceq:[/QUOTE]

Mecburen gizli tutmak zorunda kaldığımız zamanlar oluyor, yapacak bir şey yok :))) vallahi ben hepimiz için dua ediyorum her sürdüğümde :)

Kızlar benim en büyük sorunum aralarının çok açık olması yani büyük bir çatal özlemi içindeyim:( Ortaya doğru büyürler mi sizce bu krem sayesinde?:.

Canım, ben kremi kullanmaya başlayalı fazla olmadı ama neredeyse 7 hafta evvel hap ve masaj kemeri kullanmaya başladım, benim ara dolmaya başladı, normalde iki göğüs arası tahta gibi düzdü, araları dolunca açıklık kapanıyor canım...

Back