- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnnn amiiinnnn amiiinnnn canım keçi boynuzu kaynatıp suyunu içir yorsun galiba onun pekmezini de sulandırıp içir bir bardak de çakşır kökü var onu deneEvet canım sonrada hüngür hüngür ağladı kocaman adam Psikolojisi çok bozuldu kendini suçluyor sürekli sende bende tüm bekleyenler olarak o çift çizgiyi görürüz inşallah bir an önce
Aaaa bu şey değil mi ya bennTam da başlıktan yazdığım gibi vücudumdaki her şeyi gebeliğe yormaya başladım.
Sivilce cıkıyo Google gebelik belirtisi mi diye bakıyorum
Şaka bi yana hanımlar nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bu kezde hamile değilsem kendimi falan dinlemicem artık salacam bu nedir ya
Canım 3 yıldır yemediği içmediği kalmadı Her ay keçi boynuzu özü alıyoruz eczaneden polen bal arı sütü karışımları ceviz fındık baya işe anladığımız kadarıyla ama çakşırı denemedik hiç bakalım umarım hiçbirine gerek kalmaz belkide vardır be Bu arada yumurtlamanın ertesi gün çatlama olmuştu ve o gün belimi tutamadım ben ayağa kalkarken otururken nefesimi kesti resmen ilk kez bu ay yaşadım bunu nedendir bilmiyorum belkide tuttu diyorumAmiiinnnn amiiinnnn amiiinnnn canım keçi boynuzu kaynatıp suyunu içir yorsun galiba onun pekmezini de sulandırıp içir bir bardak de çakşır kökü var onu dene
Aslında hepimiz kocaman bir BenizAaaa bu şey değil mi ya benn
mesajların devamını şimdi gördüm canım yoksada sakın üzülme bir süre ara verin bence tersen pskolıojik olarak çok yıpranmışsınız rabbim yardımcınız olsunİnşallah yarın teste gidecem içimde büyük umut var bakalım buradan yazacam inşallah
Benim de bugün regl günüm henüz olmadım kendimi gebeliğime şartlandırdığımdan mı bilmiyorum hiç gecikmez aksine erken olurdum olmadım sırtımda hafiften ağrı var kirpiklerim ayrık ağzım kuruyo iki gündür sanki gebelik var gibi ama diğer gebelerin belirtisi olan akıntı yok kafam baya karısık
Şuraya gebe olanlar gebelik belirttiklerini bat bekleyenler sen belirtilerimi yazsın da bilinçlenelim artık nolur
3 negatif aşılamadan hayal kırıklıklarından sonra biraz ateş bassa millet korona zanneder ben acaba hamilemiyimAslında hepimiz kocaman bir Beniz
Bel ağrısı mı yaşadın hadi hayırlısı yaa herşeyi hamileliğe yoruyoruz yormadığımız zaman gerçek oluyor inşallah sen hamilesindir yeni yıla hamiş olarak girersinCanım 3 yıldır yemediği içmediği kalmadı Her ay keçi boynuzu özü alıyoruz eczaneden polen bal arı sütü karışımları ceviz fındık baya işe anladığımız kadarıyla ama çakşırı denemedik hiç bakalım umarım hiçbirine gerek kalmaz belkide vardır be Bu arada yumurtlamanın ertesi gün çatlama olmuştu ve o gün belimi tutamadım ben ayağa kalkarken otururken nefesimi kesti resmen ilk kez bu ay yaşadım bunu nedendir bilmiyorum belkide tuttu diyorum
Al benden de o kadar vücut ısım çok yüksek iki haftadır eşim yanıyorsun Fuat abi diye dalga geciyo acaba korona mı oldun kız diyo benim aklımdan geçen ise acaba hamile miyim3 negatif aşılamadan hayal kırıklıklarından sonra biraz ateş bassa millet korona zanneder ben acaba hamilemiyim
Umutlar bu sonraki ay, dur bakalım hep beraber devam.Ben bu ayda elendim Kızlar siz devam edin
İlahi ya :)Bende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benim
Ayni sanssizligi bende yasadim 3 negatif asilamadan sonra korona oldum suan hastaliktan mutevellit belirtilerimin hepsi hamilelik belirtisi hani gecen hafta adet olmasam hamileyim diyecegim. Sureklu bir migde bulantisi ve istifra etme durumlari. Arkadaslar cok hakli aklindan cikmiyor bir turlu.3 negatif aşılamadan hayal kırıklıklarından sonra biraz ateş bassa millet korona zanneder ben acaba hamilemiyim
Canim korona usutme ayni anda ates basmasiyla basliyor. Ve vucut isisi ara ara dusuyor ve yukseliyor. Insallah hamiledirsin.Al benden de o kadar vücut ısım çok yüksek iki haftadır eşim yanıyorsun Fuat abi diye dalga geciyo acaba korona mı oldun kız diyo benim aklımdan geçen ise acaba hamile miyim