• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Totomda sivilce çıksa hamilelik belirtisi mi diyorum

Yapmadım , yapmak istiyorum ama sonucun negatif çıkacağına çok eminim o yüzden yapasım gelmiyor ☺️ Belki geç döllenmedir hemen umudunu yitirme .
Yumurtlama 7 ocaktı o günü değerlendirmiştik olsa çıkardı diye düşünüyorum ama sabah ilk idrarla yapmam gerektiğini söyledi doktorum. birde benim reglim asla gecikmezdi bir taraftan da bi sorun mu var demeye başladım.yarın sbaha kadar olmazsa sabah test yapıp sağlık ocağına gidecem Pazartesi sağlık ocağı test yapıyormuş

Yumurtlama 7 ocaktı o günü değerlendirmiştik olsa çıkardı diye düşünüyorum ama sabah ilk idrarla yapmam gerektiğini söyledi doktorum. birde benim reglim asla gecikmezdi bir taraftan da bi sorun mu var demeye başladım.yarın sbaha kadar olmazsa sabah test yapıp sağlık ocağına gidecem Pazartesi sağlık ocağı test yapıyormuş
Kafam nasıl ucmuşsa 7 Ocak nedir ya :) 7 Aralık

Nolur umutsuz olma , ben sen öyle deyince test yaptım sanırım hamileyim bilmiyorum inanamıyorum eğer gerçekten gebeysem bu bir mucize

Ay suan nasıl mutlu oldum kendim olmuşum gibi test çubuğunu atsana silik mi çıktı nasıl
Böyle çıktı çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin inşallah duamda olacaksın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 122
Ay bir bariz belli Zezeee sağlıcakla kucağına al inşallah güzel sürprizlerle haber ver sevdiklerne birde benim bir hayalim var ikinci çizgiyi görünce oyun havası açıp oynayacaktım benim yerime aç oyna lütfen 😃Rabbim bana da göstersin şu ikinci çizgiyi inşallah belirtilerini yazar mısın canım akıntı falan varmıydı sende bende hiç akıntı yok arada sarımsı akıntı geliyor çok az

Tam da başlıktan yazdığım gibi vücudumdaki her şeyi gebeliğe yormaya başladım.
Sivilce cıkıyo Google gebelik belirtisi mi diye bakıyorum
Şaka bi yana hanımlar nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bu kezde hamile değilsem kendimi falan dinlemicem artık salacam bu nedir ya
Yaaa çok tatlısınız 😊 Allahım size ve sizin gibi bekleyen herkese çifter çifter versin inşallaaaahhh😊🤭

Ama çok düşünürseniz hem adetiniz gecikir hem de psikolojik olarak belirti yaşarsınız.. Biliyorum insan bir şekilde yine kendini birşeyler ararken buluyor ama sabretmek lazım işte.. Umarım bu serüveniniz kısa zamanda son bulur ve bebeğinize kavuşursunuz🙏

Yaaa çok tatlısınız 😊 Allahım size ve sizin gibi bekleyen herkese çifter çifter versin inşallaaaahhh😊🤭

Ama çok düşünürseniz hem adetiniz gecikir hem de psikolojik olarak belirti yaşarsınız.. Biliyorum insan bir şekilde yine kendini birşeyler ararken buluyor ama sabretmek lazım işte.. Umarım bu serüveniniz kısa zamanda son bulur ve bebeğinize kavuşursunuz🙏
Keşke düşünmesem keşke yapabilsem ama inan yapamıyorum öyle çok istiyorum ki Rabbim nasıl istediğimi görüyor inşallah nasip eder çokta duygusallaştım öğleden bu yana durup durup ağlıyorum yoksa da regl olayım umudumu keseyim diyorum

Keşke düşünmesem keşke yapabilsem ama inan yapamıyorum öyle çok istiyorum ki Rabbim nasıl istediğimi görüyor inşallah nasip eder çokta duygusallaştım öğleden bu yana durup durup ağlıyorum yoksa da regl olayım umudumu keseyim diyorum
Canım benim yaaa inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur.. Ama hep derler ya ne zaman başka şeylere yöneldim kafamdan bebek fikrini attım takibi bıraktım o zaman hamile kaldım diye..çok zor biliyorum ama bunu yapman lazım.. Ne bileyim başka birşeylerle ilgilensen? Sevdiğin birşey yapsan örgü, boyama, puzzle, pasta börek yapıp dondurucuya atmalar falan 😂 kafanı meşgul etsen bir süre başka şeylerle belki biraz daha rahatlarsın..

Canım benim yaaa inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur.. Ama hep derler ya ne zaman başka şeylere yöneldim kafamdan bebek fikrini attım takibi bıraktım o zaman hamile kaldım diye..çok zor biliyorum ama bunu yapman lazım.. Ne bileyim başka birşeylerle ilgilensen? Sevdiğin birşey yapsan örgü, boyama, puzzle, pasta börek yapıp dondurucuya atmalar falan 😂 kafanı meşgul etsen bir süre başka şeylerle belki biraz daha rahatlarsın..
Canım ben hepinizin bildiği birk e-ticaret firmasının satın alma departmanında çalışıyorum tüm gün pc başındayım ama evden çalışıyoruz malum pandemiden dolayı ama hiç bir şey bu düşünceyi aklımdan çıkarmama yetmiyo tüm gün çalış temizlik yemek boş vaktim yok ama her an Zihni’mde bu düşünce

Adete yakınmı oluyor bu belirti canım
Hayır da evet de adet belirtisi gibi olmuştu ilk ama adet günümden Sonra şiddetli olmuştu ya sağdan yada soldan giriyordu bıçak saplanıyordu sanki... Toplamda 10 gün ya sürdü ya sürmedi adetim 10 gün geçmişti normalde adetim gelmeden test yapıp çizgi arayan ben test yapmamıştım korkuyor dum negatif çıkacak diye bir yandan da hissediyor ama korkudan sesli söyleyemedim bile kendime acaba mı diye sonra ben ne kadar alma yapmam desemde eşim test almıştı... Sabah yaptım bide ne göreyim kop koyu çift çizgi ertesi gün hastaneye gittik 2 bin küsürlerde 3 bine yakındı hcg ayy yazarken yaşadım resmen yAa

Gebeliktenmidir bilmem ama yumurtlamanın ertesi günü belime öyle ağrılar gidiyordu ki kopacak gibiydi yumurtladan bir hafta sonra ise ofisteyim alt karnıma öyle ağrı girdi ki yarım saat sürdü ağrıdan duramadım işyeri hekimim ambulans çağırmaya falan kalktı eğer bunlar gebelik belirtisi ise o minicik haşhaş baya etkili demektir 😃😊
Yumurtlama bel ağrısı yapar mı bende şaşkınım ilk kez bu ay belim ağrıyor tesadüfe bak yaa bişey daha öğrendim 😇

Geçtiğimiz ay eşim benim yüzümden çocuğumuz olmuyo deyip boşanalım dedi bana hemde müthiş bir uyumumuz ve ilişkimiz varken.anlayacagın artık kendim için İstemeyi bıraktım eşim ve yuvamız için istiyorum inşallah nasip olur bizlerede
Hadi yaa bence çocuk olmuyor diye boşanmak istedi demek ahh yaa😔 kendini suçlu hissetmek çok kötü eksik hissetmek felan,, Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun... Bu minikler gelünce büyüyünce herşeyi anlatırızz yaaa.. Şöyle pldu böyle oldu felan inşallah 🙏

Şaka bi yana hanımlar nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bu kezde hamile değilsem kendimi falan dinlemicem artık salacam bu nedir ya
kız güldürdün gece gece bende aynı durumdayım ya işin kötü yanı geçen ay aadetim gecikti diye yumurtlama günümü kestiremedim fazlaca çalıştım olmazsa buna rağmen yazık olur valla o kadar beklentime inşallah vardır sende

kız güldürdün gece gece bende aynı durumdayım ya işin kötü yanı geçen ay aadetim gecikti diye yumurtlama günümü kestiremedim fazlaca çalıştım olmazsa buna rağmen yazık olur valla o kadar beklentime inşallah vardır sende
İnşallah yarın teste gidecem içimde büyük umut var bakalım buradan yazacam inşallah

Acilen hamilelik dusuncesini aklinizdan cikarmak icin hobi edinin,kafanizi mesgulbedicek aktiviteler yapmanızı oneriyorum...

Hadi yaa bence çocuk olmuyor diye boşanmak istedi demek ahh yaa😔 kendini suçlu hissetmek çok kötü eksik hissetmek felan,, Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun... Bu minikler gelünce büyüyünce herşeyi anlatırızz yaaa.. Şöyle pldu böyle oldu felan inşallah 🙏
Evet canım sonrada hüngür hüngür ağladı kocaman adam 🤦‍♀️ Psikolojisi çok bozuldu kendini suçluyor sürekli sende bende tüm bekleyenler olarak o çift çizgiyi görürüz inşallah bir an önce

Acilen hamilelik dusuncesini aklinizdan cikarmak icin hobi edinin,kafanizi mesgulbedicek aktiviteler yapmanızı oneriyorum...
Canım sırf düşünmemek için gece yarılarına kadar bilgisayar basındayım şuan olduğu gibi mesai yapıyorum işin komik yanı her ay nerdeyse bir maaş kadar mesai ücreti almaya başladım artık yöneticilerim çalışma demeye başladılar ama yan sekmede hep bir gebelik belirtileri sekmesi açık 😃 psikolojim bitik arada kalkıp müzik acıyorum deli gibi tey tey halay cekiyorum falan 😃😃😃 sanırım psikolog şart artık

Back