• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Totomda sivilce çıksa hamilelik belirtisi mi diyorum

O belirtiler hiç bitmiyo. Ben de artık her ay hüsrana uğramaktan belirti aramıyorum gecikme dışınd🥺 kaldı ki gecikme olsa bile gebelik olmayyyy

Bende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benim 😃
Aynıları ben de de var , inşallah hamilesindir 😅🤲🏻

Ben de sürekli belirti ariyorum bu ay baya umitliyim hadi insallh diyorum

😂 😂 Başlığı görünce dedimki yalnız değil mişim tövbe tövbe yaa 😊 ama ne yapalım her ieyi gebeliğe yoruyoruz bizimde 27 aralık ta yani bi hafta sonra 5. Yılımız bitiyor anlıyorum yani seni
bat 8 ocak bakalım 🐣

Bende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benim 😃
Belirtilerde Bu batma olayını anlamıyorum bitek haşhaş tohumu kadar bebek nasıl batabiliyo.

Belirtilerde Bu batma olayını anlamıyorum bitek haşhaş tohumu kadar bebek nasıl batabiliyo.
Ben 2018 de gebeliğimi batma şüphesiyle öğrendim sağdan soldan daha önce ara sıra olan şiddetli batmalardı yani bende senin gibi düşünüyordum başıma gelince anladım

Baslık tan benlık bat 27 Aralık herseyı belırtı zannedıyorum hamıle kalmak ne zormus bızede nasıp olurmu acaBa
Ayyy benim de. Valla beklemek cok zor hamileymişim gibi geliyor her ay :D şu an cok guzel hateketlerdeki hamileyim soyleme sahnesine gozum doldu. Tebrik ediyroum kendimi

Bugun cam sildim acaba hamileyim bebege zarar gelir mi diyorum resmen kafamda kurmusum herseyi. Sürekli belim aprıyor😔😀

Ay ben de agir keldirmiyorum :D burnumda kizartma kokusu var yapmadigim halde

Gebeliktenmidir bilmem ama yumurtlamanın ertesi günü belime öyle ağrılar gidiyordu ki kopacak gibiydi yumurtladan bir hafta sonra ise ofisteyim alt karnıma öyle ağrı girdi ki yarım saat sürdü ağrıdan duramadım işyeri hekimim ambulans çağırmaya falan kalktı eğer bunlar gebelik belirtisi ise o minicik haşhaş baya etkili demektir 😃😊

😂 😂 Başlığı görünce dedimki yalnız değil mişim tövbe tövbe yaa 😊 ama ne yapalım her ieyi gebeliğe yoruyoruz bizimde 27 aralık ta yani bi hafta sonra 5. Yılımız bitiyor anlıyorum yani seni
bat 8 ocak bakalım 🐣
Geçtiğimiz ay eşim benim yüzümden çocuğumuz olmuyo deyip boşanalım dedi bana hemde müthiş bir uyumumuz ve ilişkimiz varken.anlayacagın artık kendim için İstemeyi bıraktım eşim ve yuvamız için istiyorum inşallah nasip olur bizlerede

Bugun cam sildim acaba hamileyim bebege zarar gelir mi diyorum resmen kafamda kurmusum herseyi. Sürekli belim aprıyor😔😀
Canım yapma ben yumurtlamalardan sonra mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum artık evet onun bu dünyada nasibi varsa hiçbir şey olmaz ama aksi bir durum olursa da kendini suçlar durursun

Back