Şuraya gebe olanlar gebelik belirttiklerini bat bekleyenler sen belirtilerimi yazsın da bilinçlenelim artık nolurTam da başlıktan yazdığım gibi vücudumdaki her şeyi gebeliğe yormaya başladım.
Sivilce cıkıyo Google gebelik belirtisi mi diye bakıyorum
Şaka bi yana hanımlar nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bu kezde hamile değilsem kendimi falan dinlemicem artık salacam bu nedir ya
Korona zamanı yapma annem bebe falanŞuraya gebe olanlar gebelik belirttiklerini bat bekleyenler sen belirtilerimi yazsın da bilinçlenelim artık nolur
Yapim yaKorona zamanı yapma annem bebe falan
Yap ozaman :0Yapim yasenelerdir hasretle bekliyorum bide koronayı bekleyemem
Bende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benimBenm regl ile tamamen aynı belirtiler oldu. Kasık batması ağrısı bel ağrısı ara sıra giren kramp şeklinde..
Tamam yapcamYap ozaman :0
Yok imkansız ovülasyon testi yapıyorum birde yumurtlamadaki gibi uzayan akıntı değil bu yapış yapış çamaşırıma yapışıyo ıyyYa da yumurtlama dönemindesiniz. Bu anlattıklarınızdan yola çıkarak
Valla Arkadaslar, bir yanim yapma Corona zamani arama bebis diyordu , bit yanimda Corona biter , baska sey baslar hayatin derdi bitermi diyordu.Sizin yazdiklarinizida gorunce ahaa dedim duygularim konusmus yazmis sanki burayaYap ozaman :0
Kız Allah iyiyliğini versin bende aynı senin gibi düşünüyorum her ayBende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benim
TovbeeeeeeeBende de öyle her an regl olacakmışım gibi ıslaklık var devamlı aha oldum diyorum gidiyorum bişey yok göğüslerim acıyo meme uçlarım koyulaştı karnım sis gaz var alt karnımda arada batmalar anlık sancılar oluyo hiç ağrımayan başım ağrıyo yapışkan akıntı geliyo arada.daha ne olsun ya hamile değilsem de Allah belamı vermiş benim
Canim iste bu kdar takinca ne yaparsan yap sknti stres engel oluyor yorma belirtilerini birseye dua et sadece Rabbim sanada nasip etsin gununun gecmesi en buyuk belirtidir bosver diger belirtileri adetle aynidir zaten ayirt edemedigin gibi kendini mahfediyorsun yazik yani sal birazTam da başlıktan yazdığım gibi vücudumdaki her şeyi gebeliğe yormaya başladım.
Sivilce cıkıyo Google gebelik belirtisi mi diye bakıyorum
Şaka bi yana hanımlar nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bu kezde hamile değilsem kendimi falan dinlemicem artık salacam bu nedir ya
Çok haklısın canım bugün adet günüm normalde sabahtan olurdu suana kadar hala olmadı beşlide stres yaptıgım kendimi şartlandırdığım için bilmiyorum ama yaşayan bilir ancak takmadan düşünmeden devam etmek inanki çok zorCanim iste bu kdar takinca ne yaparsan yap sknti stres engel oluyor yorma belirtilerini birseye dua et sadece Rabbim sanada nasip etsin gununun gecmesi en buyuk belirtidir bosver diger belirtileri adetle aynidir zaten ayirt edemedigin gibi kendini mahfediyorsun yazik yani sal biraz
Benim de bugün regl günüm henüz olmadım kendimi gebeliğime şartlandırdığımdan mı bilmiyorum hiç gecikmez aksine erken olurdum olmadım sırtımda hafiften ağrı var kirpiklerim ayrık ağzım kuruyo iki gündür sanki gebelik var gibi ama diğer gebelerin belirtisi olan akıntı yokBende 1 yıldır böyleyim reglime 4 gün var test yapmamk için savaş veriyorum kendimle
Eeee karantinada evden çalışa çalışa kafayı bunlarla bozdum 7/24 kendimi vücudumu dinliyorumKız Allah iyiyliğini versin bende aynı senin gibi düşünüyorum her ay
Canim biliyorum fakat taktigim 6 ay boyunca olmadi takmadigm ay gunumun gecmesini bekledim of ay kaldim siteÇok haklısın canım bugün adet günüm normalde sabahtan olurdu suana kadar hala olmadı beşlide stres yaptıgım kendimi şartlandırdığım için bilmiyorum ama yaşayan bilir ancak takmadan düşünmeden devam etmek inanki çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?