ben yaklaşık bi 4-5 saat önce tost makinesinin kenarında kolumu yaktım sırf bunu sormak için bu hesabı açtım lütfen yardımcı olalirmisiniz leke kalsın istemiyorum ve hastaneyede gidemem şuan acımıyor ilk bi 20 30 dk acıdı silverdin krem sürdüm
ben yaklaşık bi 4-5 saat önce tost makinesinin kenarında kolumu yaktım sırf bunu sormak için bu hesabı açtım lütfen yardımcı olalirmisiniz leke kalsın istemiyorum ve hastaneyede gidemem şuan acımıyor ilk bi 20 30 dk acıdı silverdin krem sürdüm Eki Görüntüle 3538965
Benimde çok yanaklarım oldu kızgın tava tost makinesi kızgın yağ ama silersin sürdüm hiç iz kalmadı bence korkma canım kabuk bağlar soymamaya dikkat et
ben yaklaşık bi 4-5 saat önce tost makinesinin kenarında kolumu yaktım sırf bunu sormak için bu hesabı açtım lütfen yardımcı olalirmisiniz leke kalsın istemiyorum ve hastaneyede gidemem şuan acımıyor ilk bi 20 30 dk acıdı silverdin krem sürdüm Eki Görüntüle 3538965
Halamın kızının yüzüne düdüklü tencere patlamıştı. Annem kendi yaptığı kantaron yağından küçük bir kavanoz gönderdi.
Günde 3 defa sürmesini söyledi. O da iz kalır korkusuyla gitmiş gelmiş sürmüş. Şimdi anneme dua ediyor cildim tertemiz oldu diye gerçekten çok faydalı.
Halamın kızının yüzüne düdüklü tencere patlamıştı. Annem kendi yaptığı kantaron yağından küçük bir kavanoz gönderdi.
Günde 3 defa sürmesini söyledi. O da iz kalır korkusuyla gitmiş gelmiş sürmüş. Şimdi anneme dua ediyor cildim tertemiz oldu diye gerçekten çok faydalı.
Evde yapılmışsa offf tam şifa bizde de hiç eksik olmaz yaralar ve yanıklarda çok faydasını görüyoruz ama bu tip bitkisel karışımlara alerjisi olanlar varsa doktora danışmadan kullanmasın tabii.