- Konu Sahibi incitanemtuana
Harikasın ya canımı çektirdin :)
opuyorumnanaktantskler tatlisim buyur gel yapip birlikte yiyyelimopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın ya canımı çektirdin :)
ellerine sağlık canım harika görünüyor opuyorumnanaktan
bi kaç yıl önce v for vendetta diye bi filmde görmüştüm bu yumurtalı ekmeği ve denemiştim aşkımla tadı ve görüntüsüyle bizi bizden almıştı :lepi:
harika gözüküyor. ben de yeğenime yapardım, okuldan aç geldiği zamanlarda. eline sağlık. hatırlattığın için çok sağol. dairesel kanepeler de çok lezizler eminim
aaa cok yaratıcı incitanem ellerine saglık a.s.
super gozukuyo, pazar gunu kahvaltıya bi değişiklik olck demek :) paylasım icin teşekkurler
yumurta yemeyen veletler için güzel yöntem ama ben kendimize yaptım :)))
eşim çok beğendi :) eline sağlık
Ayy ablam süpersin bayıldım hemen ypcam sevgilim dioki böle şeler yapıp yapıp getiriosun bak senden vazgeçemıorum işi bılıosun tabi zeki kızsın dio delikafadulden tşkk![]()
super fikir cok guzel gorunuyorlar....
harikasiniz, kesin deniycem
tesekkurler...
İncicim ellerine sağlık ..Nette dolaşırken görüp denemiştim.Çok şık ve lezzetli bir sunum.Daha bu sabah yaptım çocuklara..yerimseniben
sabah sabah henüz kahvaltı yapmamış biri olarak nasıl canım cekti..cok harika bi tarif olduğu görünüşnden de belli böyle seyleri bende cok severim kahvaltıda ellerine sağlık cokacimcoook
çok lezzetli oluyor ben denedim,çok sevdik. Teşekkürler paylaşım için