Sandviç - Kanepeler Tost Ekmegi Gözünde Yumurta ve Sicak Kanepelerim-Kahvaltilik-Resimli

ellerine sağlık canım harika görünüyor opuyorumnanaktan
bi kaç yıl önce v for vendetta diye bi filmde görmüştüm bu yumurtalı ekmeği ve denemiştim aşkımla tadı ve görüntüsüyle bizi bizden almıştı :lepi:

:kedi:tskler canim:kedi:
a.s.seninde ellerine saglik ozaman aynen görüntüsüde tadida yerindea.s.

Ayy ablam süpersin bayıldım hemen ypcam sevgilim dioki böle şeler yapıp yapıp getiriosun bak senden vazgeçemıorum işi bılıosun tabi zeki kızsın dio delikafadulden tşkk :1:

:kedi::kedi::kedi:
oy tatli yorumuna saglik fistigim
umarim denemis ve begenmissinizdiropuyorumnanaktan
:jeyyar::jeyyar:harbi isini biliyosun demekki erkegin kalbine giden yolu cözmüssün cünkü helal:jeyyar:

İncicim ellerine sağlık ..Nette dolaşırken görüp denemiştim.Çok şık ve lezzetli bir sunum.Daha bu sabah yaptım çocuklara..yerimseniben

kahvaltıda hep böyle değişik şeyler ararım...bunlar çok güzel...eline sağlık...

bi sürü tarif not aldım :dance:

mutlaka yapıcam bunlardnda sağol cnm....

sabah sabah henüz kahvaltı yapmamış biri olarak nasıl canım cekti..cok harika bi tarif olduğu görünüşnden de belli böyle seyleri bende cok severim kahvaltıda ellerine sağlık cokacimcoook

sabah sabah henüz kahvaltı yapmamış biri olarak nasıl canım cekti..cok harika bi tarif olduğu görünüşnden de belli böyle seyleri bende cok severim kahvaltıda ellerine sağlık cokacimcoook

ac karnina canini cektirmek istemezdim
ama umarim denemissindir canim madem seviyosun bu tarz lezzetleriopuyorumnanaktan

Back
X