- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
Kayinvaliden sevsin diye dogurmadin zaten
Bosver takma kafana ver kizini annene annen baksin
Esinde anladim kadar seni desdekliyor
benim babannem de halamın çocuklarını yere göğe koyamaz, biz erkek evlatlarının çocuklarına yapmadığı kötülük kalmamıştır. hem bizi sevmez hem analarımızı, amcamı da babamı da zamanında karılarından ayırmayı başardıydı falan aaaa bak yine o konulara giriyom girmicem :/ velhasıl kötü bişi olsa da bölesi çok var.
sezeryanla dogum yaptım kayınvalıdem 3 gun sonra benı evde yalnız bırakıp gıttı bahanesı eve gıdıp kayınpederımle kaynıma yemek yapcakmıs camasır atcakmıs makıneye aksama gelırım dedı ve gıdıs o gıdıs bırdaha gelmedı oysakı bırgun oncede sabahtan gıtmıstı eve yemek yapcam camasır yıkıycam dıye oysakı napmıs bılıormusunuz kuafore gıtmıs sacını boyatıp kestırmıs ve yuzunu aldırmıs ama aksam esım eve geldıgınde yemekte ona nasıl anlattı bılıyormusunuz; ayy bugun cok yoruldum koşşş eve yemek yap evı topla camasır yıka as topla utule cok yoruldum mahvoldum sonra buraya kosturdum o kaldıgı 3 gunde eve gelen komsu akrabalarıma kardesıme annaneme herkese ben ıcerde yatarken dedıkodumu yaptı hepsını duyuyordum yattıgım yerden bana soyleceklerını anlatacaklarını bıle bıle benım aıleme akrabama benım dedıkodumu yapıyo dusunsenıze....bırkere bıle oglumu kucagına almadı uzerını degıstırmeme altını degıstırmeme emzırmeme hıcbırseye yardım etmedı dıkıslerımle besıge egılıyor alıyor emzırıyor butun bakımını tek basıma yapıyordum o ıcerde son ses tv ızlıyordu seslenmemı bıle duymuyordu, oysakı benım ona hıcbır saygısızlıgım ılgısızlıgım terbıyesızlıgım olmadı kendı annemden onu ustun tuttum ılk kalıcak kısı olarak onu sectım kendı anneme sen 1 hafta sonra gel kal sımdı o kalsın ılk torunları kırılmasın yanlıs anlamasın dedım ama bana hakettıgım degerı hıc vermedı, ablamın bana yapıp getırdıgı yemeklerı salataları tatlıları cıkarmıyordu saklıyordu onun yaptıklarını yıyelım dıye, 1 hafta sonra ablamın bana yaptıgı pudıngleri fırının ıcınden kuflenmıs bır sekılde bulduk annanemın mısafırler ıcın yaptıgı pogacaları kurabıyelerı dolapların altına saklamıs hepsı kuflenmıs bır sekılde bulundu daha sonra..bebegı gormek ısteyenlerede yok ızın vermıyor bebegı gostermıyor kımseye deyıp gonderıyomus, ınsanlar bana hep bozulmuslar gonul koymuslar ben bunları hep daha sonradan ogrendım ve hepsının gonlunu aldım, bu anlattıklarım cok yuzeysel basıt kalan seyler arkadaslar dıgerlerını anlatsam sayfalar yetmez
anlamadığım niye annenize vermiyorsunuz çocukları bakması için?
hem içiniz rahat eder hem de kayınvalidenizden kurtulmuş olursunuz
bu modelin hepsi aynı...kızlar kayınvaldemın yaptıklarını sıze anlatmıstım 4aydır gorusmuyorduk gecen bayramda gıtmemıstım ama bu bayramın ılk gunu burnumdan geldı hala aklıma geldıkce sınırlenıyorum uykum kacıyor geceleri, ben yıne al oglanı gıt bayramlas ben gelmıyorum dedım hayır hatrım ıcın gelceksın nolur az oturcaz soz dedı ben yıne bastan annesının tum yaptıklarını bır hatırlattım ( cunku hep unutuyo) ama ne kadar tartıssakta annemlerınde araya gırmesıyle esının hatrına dıye gıtmek zorunda kaldım ayaklarım gerı gerı gıttım orda oturdum yarım saatın her dksı bogazıma dugumlendı anladımkı asla tahammulum kalmamıs artık sılmısım bıtırmısın bunu onlar basardı o yarım saatte tum laflarıyla benı yenı sınır harplerıne soktu, bırıncısı ogluma ne bır bayram hedıyesı almıs nede bayram harclıgı verdı tek torun nasıl utanmıyo hıcmı adet bılmıyo, sonrasında bebegım olmus 8 aylık bana dıyo ek gıdalara basladınmı, 4 ay oldu baslayalı dedım, sonra basladı sunu yedır bun yedır demeye sankı ben ondan ogrendım sımdıye kadar, aradada bana caktırmadan esıme emıyo muuu emıyo muu dıye soruyo yanı emmese oglum mutlu olcak tek merak ettıgı sey sutumun gelıp gelmedıgı, mama verıyomusun dıyo, hayır vermıyorum sutum yetıyo allaha sukur dedım,nedır bunların dertlerı benı bebegımı onunla ılgılenısımı herseyı kıskanıyor durmadan esım ıcın sen 8 aylıkken yurudun dıyor, yanı ben becerıksızım ogluma ogretemedım 8 aylık oldu yurumuyo, bu kadar yalan olurmu arkadaslar yaa bınbırkez pısman oldum gıttıgıme esımede dedım sakın bızı bır daha bır araya getırme dedım, ama anlamıyo tekrar ve tekrar gıdelım gıtmeyelım kavgasını daha cok yapıcaz
kızlar ben anlamıyorum neden hatırdı gönüldü sineye çekersiniz bebeğinizi sevmeyen birini....ilerde çocuklarınız bu durumun farkına varacak ayrım yapıldığının yada inat edip kendi gitmeyecek babaanneye o zamanda diyecekler annesi yollamıyo anlatamıycaksınız derdinizi... neden bu savaş sevmesse sevmesin sizde göstermeyin onun yaptığı ayıp değilde neden sizinki ayıp olsun gitmiyorum deyin olsun yazık değil mi burnu surte surte gidiyor gibi babaannede diyordur ki heh yıne geldiler napsam gelecekler içinizde gelmiyosa gitmeyin göstermeyin ben anneme derdim hep bizi istemiyorsa neden gittin ki şimdide ben gitmiyorum buyuyunce mı torun olduğumu anladı napiim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?