Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik kızının annesine hiçbir faydası yok zaten daha ondan medet umuyor. Kayınvalide yaşlanınca naapıcak merak ediyorum. Kapısını çalmamayı da çok düşündüm. Eşime bayramlarda sen annene ben anneme giderim de dedim. Ama arada kalan eşim oluyor. O üzülüyor. Kıyamıyorum ne yapayım. Eşimin sülalesi genel olarak bir tuhaf zaten. 3 yıl önce babam vefat etmişti. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturan her davete yemeye içmeye koşan eşimin halaları bile bir başın sağolsun diye gelmeyi bırak, bir telefon bile açmadılar yaa :a015: HAlasının biri yolda gördü beni aaa canım başın sağolsun diyor. Gelini de vardı yanında. Ben de onu gelininin yanında rezil ettim. Yolda, ayaküstü başsağlığı dilenmez dedim. Efendi efendi eve taziyeye gelinir. Bu yıllardan beri böyledir. dedim. Ve o zamandan beri bayram dahil hiç bir akrabasına gitmiyorum. Eşim çocukla yalnız gidiyor. Dul adam gibialsanaalsanasmile
Koskoca kadınlara ben mi öğretecem yaaa görgü kurallarınıalsanaalsanasmile[/QUOT
umarım herşey yoluna girer... iyi temennilerde bulunmaktan başka bi şey yapamıyoruz maalesef. senin ve çocukların için herşeyin en iyisi olsun diye dua edebiliyorum sadece.bazı şeyler sadece yaşanarak öğreniliyo. inşallah kayınvaldende yaşayarak size nekadar haksızlık ettiğini, o masum çocukların bi suçu olmadığını ve sadece kızının değil bir de oğlunun olduğunu görür.yasakkelime sana tavsiyem boşuna canını sıkmaman ve çocuklarının ve eşinin yanında mutluluğun tadını çıkarman:ecrin_bebek: :1hug: kayınvaldende olmayıversin canım
Şimdilik kızının annesine hiçbir faydası yok zaten daha ondan medet umuyor. Kayınvalide yaşlanınca naapıcak merak ediyorum. Kapısını çalmamayı da çok düşündüm. Eşime bayramlarda sen annene ben anneme giderim de dedim. Ama arada kalan eşim oluyor. O üzülüyor. Kıyamıyorum ne yapayım. Eşimin sülalesi genel olarak bir tuhaf zaten. 3 yıl önce babam vefat etmişti. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturan her davete yemeye içmeye koşan eşimin halaları bile bir başın sağolsun diye gelmeyi bırak, bir telefon bile açmadılar yaa :a015: HAlasının biri yolda gördü beni aaa canım başın sağolsun diyor. Gelini de vardı yanında. Ben de onu gelininin yanında rezil ettim. Yolda, ayaküstü başsağlığı dilenmez dedim. Efendi efendi eve taziyeye gelinir. Bu yıllardan beri böyledir. dedim. Ve o zamandan beri bayram dahil hiç bir akrabasına gitmiyorum. Eşim çocukla yalnız gidiyor. Dul adam gibialsanaalsanasmile
Koskoca kadınlara ben mi öğretecem yaaa görgü kurallarınıalsanaalsanasmile[/QUOT
umarım herşey yoluna girer... iyi temennilerde bulunmaktan başka bi şey yapamıyoruz maalesef. senin ve çocukların için herşeyin en iyisi olsun diye dua edebiliyorum sadece.bazı şeyler sadece yaşanarak öğreniliyo. inşallah kayınvaldende yaşayarak size nekadar haksızlık ettiğini, o masum çocukların bi suçu olmadığını ve sadece kızının değil bir de oğlunun olduğunu görür.yasakkelime sana tavsiyem boşuna canını sıkmaman ve çocuklarının ve eşinin yanında mutluluğun tadını çıkarman:ecrin_bebek: :1hug: kayınvaldende olmayıversin canım
haklısın canımcım, İnşallah birgün çocuklar büyüyecek, kayınvalideye de ihtiyacımız kalmayacak:Saruboceq:
Kayınvalide de olmayıversin canım.
canım valla okuyunca yadıklarını,senin kayınvaldenle benimki akraba mı acaba diye düşündüm.
benim kayınvaldemle aram ben hamile kalana kadra süperdi.görümcemin bi kızı var şuan 6 yaşında onu büyüttü halada bakıyor.
benim oğlum oldu,evlendiğimden beri her haftasonunu bende geçiren kadın oğlum doğduğundan beri evime adım atmıyor.hiç özlemiyor oğlumu ve hiç sevmiyor.kızına çocuğu için hiç masraf yaptırmadı herşeyinizi ben alıcam dedi,odasına kadar aldılar.ama benim oğluma bi tişört bile almaz.o derece yani.bense ağzımı açıp laf sokmayı beceremeyen anca kendi kendimi yiyen bi tipim malesef,yinede giderim,saygıda kusur etmem.geçen ay 2 günlüğüne gittim kalmaya sıkılmıştım evde diye(benim kimsem yok burda,gurbetteyim yani)oğlumu toplasan 1 saaat bile alıp sevmedi,neymiş torunu kıskanıyomuş,o üzülmesinmiş.nasıl üzüldüm anlatamam.
bazı arkadaşlar aman sevmezse sevmesin,tkma diyo ama öyle olmuyo işte.bebeğime başkasının çocuğu muamelesi yapılması çok zoruma gidiyor.öbürü torunuysa bu da torunu ne fark var,ayrım yapmanın hemde belli ede ede ne manası var.
sonuçta eşinin annesi,insan üzülüyor.ama kendim için değil oğlum içinn.1 sene sonra o da herşeyin farkında olacak,sevilmediğini,sadece kuzeninin sevildiğini hissedince içten içe üzülecek.psikolojisini etkileyecek.
ya eşim,benden daha çok üzülüyo.ama yapabileceği bişe yok,annem o diyo atamam ki..
bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,gitmesem görüşmesem daha kötü,aile bozulacak.
bu durumda ben,eşim ve bebeğim mahvoluyo.
allah sabır versin bize.şuan yapacağım tek şey bu.
ben yaşlanınca bana kızım(kızının çocuğu)yeter onla yaşarım ben diyor.sanki benim oğlum hiç doğmamış,yaşamıyo,onu görmezden geliyo.
ama biliyorum allah büyük.öyle bi zaman gelirki o kızı bakmazda benim oğlum bakar babaannesine.
çünkü ben böyle bir evlat yetiştireceğim inşallah...
Keşke benim kaynanam da sevmese en azından karışmaz belkii nasıl bakıcağıma büyüteceğime..
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır sözü nekadar doğru.konu sahibi aksi olsaydı buseferde belki sizin yaşadığınız tarzda sıkıntı yaşayacaktı.
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır sözü nekadar doğru.konu sahibi aksi olsaydı buseferde belki sizin yaşadığınız tarzda sıkıntı yaşayacaktı.
Bununla bir ilgisi yok canım. Kızının çocuğu olmadan önce benim kızıma baktı (6 sene). Hiç birşeyine karışmadım. Kızı doğurduktan sonra değişti. Tabii siz rahat yorum yazabilirsiniz. Çünkü hayata dair herşey ancak yaşayarak anlaşılır. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş..
ben sizin yerinizde olsam kaynanamı hiç takmam alırım kızımı veririm annemin yanına o da kıymetli kızıyla ilgilensin çokta önemli değil benim çocuğumu sevip sevmemesi
yani.belkide şöyle de düşünüyordur ben bikere baktım birdaha bakmam.ne diyebilirsinki kaynana sonuçta.anneme bile niye bakmıyosun diyemem alınamam kaldıki kaynanama.onlara güvenip çocukta doğurmam.bakan olmazsa mecburen bakıcıya bırakırım:CüvCüv:
yani.belkide şöyle de düşünüyordur ben bikere baktım birdaha bakmam.ne diyebilirsinki kaynana sonuçta.anneme bile niye bakmıyosun diyemem alınamam kaldıki kaynanama.onlara güvenip çocukta doğurmam.bakan olmazsa mecburen bakıcıya bırakırım:CüvCüv:
Ben neden bakmıyor diye sorgulamıyorum ki. İki çocuğu arasında torunlarına kadar ayrım yapıyor diyorum. Ayrıca 6 sene kızıma bakıp büyütmesinin sebebi yine kendi kızının bu zaman zarfında çocuk sahibi olmamasıdır. Bunu da kendi ağzıyla söylüyor zaten
canım umursama diyeceğim ama elinde değil biliyorum
benim kayınvaldemde oğlumu bir kere gördü okadar onda da ben götürdüm eşimin hatırına bebeğim 5 aylık oldu evlerimizin arası 5 dk ya var ya yok ama gelmiyor . oğlum hastanede yattı onda bile gelmedi ama eşime gelince bebeği özledim demesini biliyor . oda aynı kızından olan 6 yaşında bir torunu var varsa yoksa o hatta geçenlerde duydum 4 yaşında bir çocukla torunu kavga etmişler niye torununa vurdu diye mahalleyi birbirine katmış
ama nedense benim çocuğumu torunu olarak görmüyor
peki umrumda mı hiç değil zaten yavrumunda onun sevgisine hiç ihtiyacı yok bayram gelecek o zamanda gitmeyeceğim