• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Topuz tokası ile saç modelleri (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
kızlar geçenlerde şu tokadan aldım ama yapılan iki model çıkarabildim siz eminimki bu yaratıcılıklarla daha güzel şeyler oluşturursunuz.ben tokanın resmini koyuyorum yanında bir modelinde resmi var diğer bulduğum model ise bunun sağa veya sola doğru kıvrılıp yapılışı sizdende fikirlerinizi bekliyorum..

$TOPUZ-TOKASI-KULLANIMI-COK-KOLAY__37994532_0.jpg

ben bu tokayı ilk defa duyuyorum desem çok mu ayıp olur (: tam olarak ne işe yarıyo bu toka öğrenebilir miyim acaba

arkadaşlar fotoda en başta siyah saçlı olanın saçındaki tokadan kullanan var mı? nasıl olduğunu merak ettim. bu tokadan satılan bir yer de bulamadım. kullanışlıysa internetten almayı düşünüyorum
$Hairagami-Komple-Sac-Sekillendirme-Seti-DVD-li__56345361_0.jpg

arkadaşlar fotoda en başta siyah saçlı olanın saçındaki tokadan kullanan var mı? nasıl olduğunu merak ettim. bu tokadan satılan bir yer de bulamadım. kullanışlıysa internetten almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 398540

Arkadaşım aldı bunu öyle bir köşede duruyor çok kötü bir malzeme her an kırılabilecek cinsten ve kullanışlıda değil tavsiye etmem canım.

ben de bundan korkuyodum. söylemesen alıp hayal kırıklığına uğrucaktım.çok teşekkürler canım...

Back