• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri topuz modelleri istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
angel ve ayshince teşekkür ederim tatlım gönderdiğin modeller gerçekten güzel biri iki kopya çektim bile ;)aslında açıkta olabilir evet onuda düşünüyorum zaten öle yüksek topuzlar yapamıyorum çünkü müstakbel eşimle aynı boydayız o durumda uzun olmak istemem :) açık modellerde hoş olabilr gerçekten yinede fikirlerinizi bekliyorum canlarımmm hepinizi öpüyorum

kızlar okadar güzel modeller vermişsiniz ki tekrar evlenesim geldi :).......bunlar çok güzel ama maalesef bizim kuaförler yapamıyor..iki nişan iki düğün (biri eşimin biri benim memeleketim yanlış anlamayın tek evlilik yaptım) yaptım yinede hiç biri beğendiğim gibi olmadı..ya makyaja ne demeli..nişanda japon düğünde bembeyaz oldum :(..halbuki hafif bi makyaj ve güzel dağınık bir saç istemiştim sadece..yok basit kalır falan ikna ettiler sonuç ıyy...

dlny canım paylaşımın için çok teşekkür ederim hoş modeller ama dağınık topuz modelleri düşünüyorum efla naz senin adına çok üzüldüm gerçekten bende senin konumuna düşmemek için araştırıyorum modelleri ve önceden prova yaptıracağım mutlaka sonu hüsran olmaması için umarım olmazz ama ben hala işte benim gelin saçım kesin bunu yaptıracağım diyebileceğim bir model hala bulamadım :(

dağınık topuz :)

tamam bulursam görürsem bi yerlerde onları da eklerim canım :)

232393.jpg

t1.jpg

p58.jpg

p68.jpg

ayy canım benim şimdi sen tatlı tatlı telaşlar içerisindesindir..inşallah içine sinen sana en çok yakışan süper bi model bulursun..ee artık darısıda bizim başımıza benimde aşkım askerden bi gelsin hayırlısıyla..

canım benim yaa sen şimdi nasıl heyecanlısındır hab,ire arıyon şu mu olsun bu mu olsun die insan bi kez gelin oluyo hakılsın tabi
düğün yaza demiştin demi
inşallah istediğin gibi bişeyler bulursun Allah hakkımızda hayırlısını versin

canlarım benim evet telaş içindeyim heyecan hat safadaa 7 haziranda düğün yani 1 ay kaldı ama zaman geçmiyo :)evet saç konusunda çok kararsızım nasıl yaptırsam diyee :( istediğim gibi olur inşş sizlerle karar vereceğiz eminim yardımlarınızı esirgemeyeceksiniz bendenn ölede yapıyosunuz zaten sizleri çok seviyorum gönderdiğiniz modellerin hepsi birbirinden güzell biraz daha araştırayım bakalım sonuç ne olacak ;)

kaldı bir ay ne yapcam ben:sm_confused: hala kendime uygun bir topuz modeli bulamadım nerdesiniz arkadaşlar senağlama

:1no2:şimdi sadece bu kadar mı modeller :çok üzgünüm:ne yapcam tek ümidim burasıydıı nerdesiniz arkadaşlarrrrsenağlamasenağlama çok az vaktim kaldıı:1no2:

ARKADAŞLAR MERHABA 7 HAZİRANDA DÜĞÜNÜM OLACAK AMA BEN HALA KENDİME UYGUN BİR GELİN BAŞI MODELİ BULAMADIM:1no2:KAFAYI YİYECEĞİM İNTERNETTE ARAŞTIRA ARAŞTIRA BİR HAL OLDUM HEP AYNI MODELLER BEN BİRAZ DAHA SPOR BİRAZ DAHA SEKSİ SAÇ MODELLERİ ARIYORUMM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BULDUĞUNUZ MODELLERİ BURDAN BANA GÖNDERİRMİSİNİZ?EN GEÇ BİR HAFTA İÇİNDE KARAR VERMEM GEREKİYORR MSJLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLARR senağlama

ayy yaz gelini olcakmıssın ne güzell:1rolleyes: bence topuz yerine sacı acık taçlı modellere bakabilirsin.. herkes topuz yapıyo.. bide onu tasıması bozulması kafada bi ton sprey ne bilim gece yatarken acması var bide... saclarına topuza verecegin parayla balyaj attır enteresan bişeyler olsun alımlı olsun güzelde fön yada sudalgası maşa işte ne istersen şık bi taç üstüne...:icecream: hem parasıda az olur(:utangac:) ne bilim bence işte.. umarrım aradıgın modeli bulursun...:nazar:

ayy yaz gelini olcakmıssın ne güzell:1rolleyes: bence topuz yerine sacı acık taçlı modellere bakabilirsin.. herkes topuz yapıyo.. bide onu tasıması bozulması kafada bi ton sprey ne bilim gece yatarken acması var bide... saclarına topuza verecegin parayla balyaj attır enteresan bişeyler olsun alımlı olsun güzelde fön yada sudalgası maşa işte ne istersen şık bi taç üstüne...:icecream: hem parasıda az olur(:utangac:) ne bilim bence işte.. umarrım aradıgın modeli bulursun...:nazar:

tatlım bende zatenn tam topuz istemiyomm topuz derken ben gelin başını kasdediyordum zaten bende açık saç modellerini seviyorum heralde farklı örgülerle falan dağınık bişeyler yapacağımm öle görünüyorr evet 10 gün kaldı düğünümee çok heyecanlıyımm artık heralde kendim tasarlayacağım modelini tıpkı gelinliğimde olduğu gibi :sm_confused:

Back