• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri topuz modelleri istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aaaaa evet olduuuu :) kızlar mesela bu saç modeli hoşuma gidiyo karışık bölee ama benim saçlarım komple sarı olcak birde ne biliyim alnımdan örgü saç falan mı geçirttirsem

Valla bu bana göre biraz çılgın bi modelnaniknanik Pek hoşta bulmadım keyfini kaçırmak istemem ama:bbo: Yinede sen bilirsin tabiyerimseniben

tatlımm zaten tıpatıp böle değill yani ne biliyim bu tarz falan demek istedim birebir böle zaten yapmamm bunu mesela bu örgülü modelde hoş ama benim kulaklarım biraz kepçe bana yakışmaz heralde saçın rengide çok güzel
badeiscilsc0.jpg

bende bulduklarımı sizinle paylaşayım istiyorum sizin olumlu yada olumsuz cvblarınızı bekliyorum size çok güveniyorum ayrıca zaten reel sorup öğrenebileceğim arkadaşlarım malesef yok ::(

20122007fh2.jpg
buda varrr offffff ne yapsammm bihterr senin düğün 8 haziran dedin dimi hayırlısı olsun canımm allah mutlu mesut etsin

Teşekkür ederim canım evet 8 haziranda inşallah :asigim: En iyisi sen kendi bi fotonu koy sana yakışacak olanı söyleyelim bizyerimseniben

20032008005gcc2.jpg
tatlım bu benim :asigim:bilerek resmin rengini bozdum birazda farklı çıkmışım ama idare et bakalım fisfisfis

Son düzenleme:
Canım bak buda örgülü gibi bişey :) umarım beğenirsin mutluluklar :))

Back