• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri topuz modelleri istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben bana uyan modeli zor bulucam heraldee senağlama:1no2:galiba her kuaföre gittiğimde olduğu gibi kararsız kalıp onlara bırakıp sonunda da isyan edip heralde kuaförü terk ederim gunicen tşk ederim canımm ama ben bu modelide görmüştüm :(

Lütfen umutsuz olma cnm ya bak senin için araştırıyoruz aaaa ağlama kızarım bakkk Kötü KazenKötü Kazen Şeniz

canım benim çok tşk ederim sizleri çok seviyorumm ve çok güveniyorum hatta herkesi düğünüme davet etmek istiyorumm istanbuldayım benn gelebilecek olan arkadaşlarıma adresi verebilirim çok mutlu olurum gerçekten :1hug:

sakin kuaføre birakma canim, psiman olursun, birkac defa kuaføre biraktim cok pisman oldum ben, buda dugun ustelik, hatta yaparlarken cok titiz olmalari gerektigini falanda søyle guvendigin kuaføre git, benimgibi topuzu kakulu tokasi bilmem nesine ønem veren biriysen icine sinmezse dugunun tadini cikaramazsin benden søylemesi =) allah mutlu etsin ømur boyu insallah.

146402nnn.JPG

BUDA BENİM KENDİ GELİN SAÇI MODELİM.
NE KLASİK NE DE SPOR BİR MODELDİ.
GÜZEL OLMUŞTU :))

AHHH AHHH KIZLAR NE GÜZEL GÜNLERDİ O GÜNLER.
12/06/2005 NE ÇABUKTA GEÇMİŞ 3 YIL...

seloss emin ol senin kadar titizim bende hatta hat safadayımm bu arada tşk ederim canım iyi dileklerin için :)senace senin saç modelinde güzelmiş ama bana hayatta yakışmaz çünkü yüzüm uzun benim burdada resmim varr ama eminim sana çok yakışmıştır seninde allah mutluluğunu daim etsin canım

küçük iniyo nedense beceremiyorum daha önce yapabiliyordum oysa :(

15466192jy4.th.jpg

82649083tb4.th.jpg

51650675mh7.th.jpg

67909637qb9.th.jpg

ALINTIDIR ALINTIDIR.....

bence topu yerine şöyle dalgalı aşağı doğru inen bişeyler yaptırsan zaten gelinliğinde açık olucakmış straplez falan daha güzel durur bence ;) çıt çıtta taktırcakmışsın yaa

cimg2256co8fl6.jpg

Back