ARKADAŞLAR MERHABA 7 HAZİRANDA DÜĞÜNÜM OLACAK AMA BEN HALA KENDİME UYGUN BİR GELİN BAŞI MODELİ BULAMADIM:1no2:KAFAYI YİYECEĞİM İNTERNETTE ARAŞTIRA ARAŞTIRA BİR HAL OLDUM HEP AYNI MODELLER BEN BİRAZ DAHA SPOR BİRAZ DAHA SEKSİ SAÇ MODELLERİ ARIYORUMM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BULDUĞUNUZ MODELLERİ BURDAN BANA GÖNDERİRMİSİNİZ?EN GEÇ BİR HAFTA İÇİNDE KARAR VERMEM GEREKİYORR MSJLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLARR senağlama
canlarım tşk ederimm evet bunlarda güzel ama ne biliyim ben daha spor modeller bakıyorumm bunlar klasik hepsi offff ne istediğimi bende bilmiyorumkii yaa örgülü tostlu böle karışık farklı bişiiler iştee anladınız siz onu dimi
buraya nasıl resim ekleniyo ekleyebilsem nasıl bir tarz istediğimi daha rahat anlayacaksınız mesela özlem arkadaşımın gönderdiği resmin üstüne T412 yazıyo mesela o biraz daha spor diğerlerine göre onun tarzında bişiyler iştee
canımm saçlarım sarı olacak büyük ihtimalle uzun çıtçıt taktıracağım gelinliğim yeni diktireceğim kendim tasarlayacağım yani birazcıkta kopya çekerek şimdi şöle ön tarafı straplez gögüs kısmı 'V' şeklinde biraz inecek ve aralarında beyaz taşlar dizili sırtıda yine 'V' şeklinde açık sırtımın ortasına kadar eteğim kabarık olacak yani böle düşünüyorum duvağımı uzun yaptıracağım 2 metre kadar ilk danstan sonra çıkaracağım ama .açık havada olacak düğünüm canım
Ayy canım benim.Benimde düğünüm haziranın 8 inde..Ama ben tesettürlü olacağım için hiç topuzlara neyim bakmadım..dur bakıp yardımcı olmaya çalıışıcamyerimseniben