- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
Benimde boyum 170. bende giyiyorum çokkta guzel duruyor. kadına zerafet katıyor. bence hiç bir sakınca yokçokta zarıf durur :)
Komik durmaz Yani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde boyum 170. bende giyiyorum çokkta guzel duruyor. kadına zerafet katıyor. bence hiç bir sakınca yokçokta zarıf durur :)
Canim benim boyum 1.75 ve ben topuklu hastasiyim Yakisiyo uzun boylulara boyla hic alakasi yok birde zayifsan super olur..
Canım 49 Kiloyum :)
Cok zayifsin harika olur sana..
Sence çok Zayıf Deyilmiyim ?
Canansever canım,çok uzun ve çok zayıf değilsin bir kere..Bu konuda endişen olmasın..Seviyorsan giy topukluyu..Sürekli etrafa göre yaşama..Kendine güven biraz..Uzun ya da kısa olsun kendine güvenen kadın her zaman çekicidir...
Canim ben kendime gore yorumladim yani benim kiloma gore cok zayif kaliyorsun guzel bir fizige sahipsin muhtemelen :) boyunda guzel kilonla uyumlu yani topuklu ayakkabi zarif gosterir seni..
Herkesin kendince ufak tefek kusurları olabilir..Kusursuz insan yok..O yüzden çok canını sıkma fiziksel özelliklerine..Hoş canını sıkacak bir fiziksel özelliğin de yok anladığım kadarıyla... İlerde seni gerçekten sevecek değerini bilecek olan adam uzunmuşsun,sıskaymışsın,göğüslerin çok küçükmüş vs hiç birini dert etmez... Senin beyninle ,kişiliğinle ilgilenir...Sadece kendine güven..Hepsi bu
Sence boyum çok mu Uzun ?
Çok uzun değil ,tr ortalamasına göre iyi boyun.Giy topuklunu,elaleme ne!Zaten dil uzatan olursa fesatlığındandır.
Fiziğimi Genelde Çok Beğenirler Manken Diye Hitap Ederler :)
Genelde hemen hemen uzun boylu ,zarif görünümlü olan tüm bayanlara aynı hitabı kullanırlar
Laf edenlerin Çoğunun kısa olması Ne Garip Dimi :)
Laf edenlerin Çoğunun kısa olması Ne Garip Dimi :)
O konuya girmeyeceğim ben,adım çıkıyor sonra bir şey yapmasam da. :)
boyum 1.73 54 kiloyum zayıfa yakınım ve genelde topuklu giyiyorumm uzun bacaklıyımda hiç olumsuz bi yorum almadımmm genelde çevrem manken olarak tanımlıyolar beni kadınlara en cok yakışan şey topuklu ayakkabı bence
Canım ısrarla aynı soruyu soruyorsun.. Şimdi istediğin cevaplar polemik sebebi olarak görülebilir...Çok yaşadık çünkü bunu...O yüzden sen nasıl seziyorsan öyledir diyelim.....