Topuklu ayakkabının boyla alakası var mıdır?

Canansever canım,çok uzun ve çok zayıf değilsin bir kere..Bu konuda endişen olmasın..Seviyorsan giy topukluyu..Sürekli etrafa göre yaşama..Kendine güven biraz..Uzun ya da kısa olsun kendine güvenen kadın her zaman çekicidir...:KK34:

Canansever canım,çok uzun ve çok zayıf değilsin bir kere..Bu konuda endişen olmasın..Seviyorsan giy topukluyu..Sürekli etrafa göre yaşama..Kendine güven biraz..Uzun ya da kısa olsun kendine güvenen kadın her zaman çekicidir...:KK34:

Aslında Şu etraftaki İnsanlar Nasılda Hevesimizi Kırıyorlar Mesela Geçen Sene Saçımı Kerkül Kestirmek İstemiştim Herkes Birlik Olmuş Gibi Yakışmaz dedi Gittim Bi Kuaföre Gaza getirdi kız Kestirdim Okadar Yakıştıki Havam Resmen Değişti Yakışmaz Diyenlerde Vay Ne Yakışmış Dediler Ozaman İyi Sırıtmıştım Yani Bencede Haklısın Canım :)

Herkesin kendince ufak tefek kusurları olabilir..Kusursuz insan yok..O yüzden çok canını sıkma fiziksel özelliklerine..Hoş canını sıkacak bir fiziksel özelliğin de yok anladığım kadarıyla... İlerde seni gerçekten sevecek değerini bilecek olan adam uzunmuşsun,sıskaymışsın,göğüslerin çok küçükmüş vs hiç birini dert etmez... Senin beyninle ,kişiliğinle ilgilenir...Sadece kendine güven..Hepsi bu :KK54:

Herkesin kendince ufak tefek kusurları olabilir..Kusursuz insan yok..O yüzden çok canını sıkma fiziksel özelliklerine..Hoş canını sıkacak bir fiziksel özelliğin de yok anladığım kadarıyla... İlerde seni gerçekten sevecek değerini bilecek olan adam uzunmuşsun,sıskaymışsın,göğüslerin çok küçükmüş vs hiç birini dert etmez... Senin beyninle ,kişiliğinle ilgilenir...Sadece kendine güven..Hepsi bu :KK54:

Çok Haklısın Canım Valla :)

boyum 1.73 54 kiloyum zayıfa yakınım ve genelde topuklu giyiyorumm uzun bacaklıyımda hiç olumsuz bi yorum almadımmm genelde çevrem manken olarak tanımlıyolar beni :KK8: kadınlara en cok yakışan şey topuklu ayakkabı bence :KK31:

Ayyyy semiramis sen begüm kütük'e benzeyen kızsın 1.73 54 kiloda birinin aşırı zayıf olması gerekiyor ama sen normal görünüyorsun ilginç :KK53:

X