topuklu ayakkabı

srvtmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
88
0
31
ben 15 yaşındayım boyum 160 ve daha da uzun gözükmek için topuklu giymek istiyorum . ama annemler de topuklu ayyakbılarn evli kadınlara 20 yaş civarı kadnlara yakıştığını ve bana yakışmayacağnı sölediler.. ben de babet almak zorunda kaldm .. bu konuda sizin görüşlernz ne sizce topuklu 15 yaşa yakşrmı yakışırsa ne tür bi topuklu ayakkabı giyeblrm öerilernizi bekliorum ve beyendiğinz topuklu ayakkabı resmlerni bekliorm ..alkisalkisalkisşakkıdıkaydirigubbakcemile3:eek:

cnm annen haklı senin yasına gidecek modelleri koydum ...ins zevklerimiz aynıdır begenirsin ...
9936801_0.jpg

lacoste&

NIKE-Womens-Sprint-Sister-Leather-whiteperfect-pink_125__8767_40.jpg

b_312498-163.jpg

bence de ne gerek var tatlım topukluya bu yaşta senin gibi cicikızlar konvers tarzı babet tarzı ayakkabılar giyirolar bak annen cok haklı

yasına gitcegine inansam bunu tavsiye ederdim cnm ...ama bence arada sırada ozel gunlerde kullanabilrsin ....
10143r3nq9.png

Son düzenleme:
Ben 20 yaşındayım ve hiç topuklu giymedim:1shok:
converse,adidas,nike filan giyiyorum 15 yaşında topuklu giyilir mi yaa
zamane gençliğine ne olmuş böyle :1shok:

annen haklı canım napçaksın topuklu ayakkabıyı
bırak ayakların rahat etsin
ben o 20 yaş civarı evli kadın dediklerindenim (25 yaşındayım) kaydirigubbakcemile3
sürekli spor ayakkabı ve babet giyiyorum çok da rahatım

canım bencede annen haklı bende 19 yasındayım hep spor aykkabı gıyıyorum .özel günler olur abıye falan gıyınırsın yada kalsık bırseyler onun altna gıy abes olmaz ama normalde gercekten 15 yas kaldırmaz hem ne gerek var tatlım ılerde bol bol gıyersın ınsallah

14482962_1.jpg

illa topuklu giycem dersende arasıra bu tarz babetler giyebilirsin ama öbür topuklular komik duracaktır.

kızlar hiç topuklu giyemiyorum max 1,5 cm topuğu oluyo boyum 1,76 topuklu giyince deve gibi oluyomm hehe :KK70::KK70:

kızlar banada önerin ayakkabı napmam lazım bu boyun azı da zarar çoğuda :):):):p

tr de 15 yasindaki kiz topuklu giyerse soyle bir bakarlar bende buraya ilk geldigimde garip gelmisti herkes ince topuklu..aslinda bir acidan da iyi topukluyla yurumeyi hatta kosmayi ogreniyorsun :1hug:

15 yasında topuklu komik durmaz mı ya :) Hani komik durmasa bende giyicem de ben 16 yasındayım. Eylül'de kuzenimin dügünü var o zaman bile topuklu almayı dusunmuyorum benim boyumda senin kadar ama ben babet veya converse alıcam.

En cok giydigim ayakkabılarımın resmi

Bunu netten buldum

Kendi fotograrımdan kestim :KK70:

Beyaz yerleri siyah pembe yerleri altın sarısı var bende de
NIKE-Womens-Sprint-Sister-Leather-whiteperfect-pink_125__8767_40.jpg

Eklentiler

• $converse1228xv7.jpg
    $converse1228xv7.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
canım bende 17 yaşındayuım aynı yaşta sayılırız.bu yaz kardeşimin sünnet düğünü var topuklu ayakkabı aldım.sen de özel günlerde giyebilirsin ama normal zamanda yaşına yakışmaz cnm

ya bide şöyle bişey var topuklu giyipte nabıcan lanet olası ayakları mahvediyo ben babet giyiyorum düşün artık topuklu bile değil ama akşam eve geldiğimde işten ayaklarım zangırdıoo spor giymek yasak yerinde olsam örenci günlerimin tadını çıkarırım spor giyerim

YAŞASIN SPOR AYAKKABILARRRR :lepi:

ben 22 yasina giricem 1.58 boyum var topuklu filan giymiyorum,
sen 15 sin ve benden uzunsun, topuklu giymeyi istiyorsun..
bense sadece özel günlerde giyiyorum.. cok cok ender yani yerimseniben

ya güzelim zaten ileride hem uzarsın,hemde bol bol topuklu giyersin,

ama bence şimdi bu yaşının tadını çıkar,

bak ben 27 yaşındayım ,düşün kızım 7 yaşında ,bende en üstteki beyaz conversten var,daha geçen hafta harika fuşya rengi nıke aldım,bunun dışındada babet filan,
özel gece,düğün filan olmassada asla topuklu tercih etmem.
zaten olgun giyinecek yaşada geleceksin ,bence şimdi bunların keyfine bak,
en fazla gizli topuk babet kullan....

ben 20 yaşındayım daha bu sene topuklu giymeye başladım ama hala kendimi garipsiyorum çünkü burası afyon ve burda farklı olan herşey dikkat çekiyor genelde herkes düz taban ayakkabılar giyiyor alışamadım daha bakmaları felan rahatsız ediyor ama napıım topuklu ayakkabı da çok hoş duruyor...

X