- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.734
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Benden o manken gibi 3 tane çıkar heyu yavrum heyu :)
Dombik değilim kız
https://www.google.com.tr/search?cl...j0i22i10i30.DbWRsZQB0ag=#imgrc=aGt-Nzs_1of65M:Okadar mı diyorsun ,zayıflayın sizde be
https://www.google.com.tr/search?client=safari&hl=tr-tr&biw=320&bih=454&ei=723UWoKcJaGn6ASJ9pR4&q=dolgu+topuk++konverd&oq=dolgu+topuk++konverd&gs_l=mobile-gws-serp.12..0i13l4j0i13i30.13040.18582..19083...1....183.3377.0j26..........1..mobile-gws-wiz-serp.......0j41j0i71j0i22i30j33i160j0i131j0i10j0i22i10i30.DbWRsZQB0ag=#imgrc=aGt-Nzs_1of65M:
AA işte bize bu olurayakkabı Yok sadece topuk
Bende öyle yapcam goturcem yanımda rahat ettiklerimi baktım gecenin ilerleyen saatleri ayaklarım üstünde duramıyorum çıkartırımYaa salla gitsin,sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu giy bee
Bende öyle yapcam goturcem yanımda rahat ettiklerimi baktım gecenin ilerleyen saatleri ayaklarım üstünde duramıyorum çıkartırım
Hemde ne zor ayakta problemi varsa birde eziyet resmenayağımdakı topuklu ayakkabıyı çıkarıp kolonya sıktım ve tekrar giydim
sonra sayfayı yenıledım ki bu konuyu gördüm , topuklu zor iş
Aboowww üzerine bileziği bozup bı şahin alayim daha iyiLouis Vuitton Bu marka al canım.
Aboowww üzerine bileziği bozup bı şahin alayim daha iyi
Hotiç in YAYA grubu var...rahat dizayn..bi bak istersen..Ben Hotiçi begeniyorum..İnci yi de severim..marka olarak..Ama rahatliksa.. Hotiç yaya serisikontesella sen bilirsin belki kontesim yaa :)
Hotiç in YAYA grubu var...rahat dizayn..bi bak istersen..Ben Hotiçi begeniyorum..İnci yi de severim..marka olarak..Ama rahatliksa.. Hotiç yaya serisi
Büyük mağazaların indirimlerini takip et..güzel şeyler yakalıyor insan:)Flo dan bak o zaman..orada da uygun fiyatlı güzel şeyler yakalayabilirsin..Hotiçse pahalıdır o
Hemen şimdi netten bakarım bulunduğum yerde bakabilecegim Deich...... Birde flo var zatı bilindik yerler yok ins bulurumBüyük mağazaların indirimlerini takip et..güzel şeyler yakalıyor insan:)Flo dan bak o zaman..orada da uygun fiyatlı güzel şeyler yakalayabilirsin..
Bugün iki tane buldum ins rahat ederim ben zaten fazla giymiyorim kolay kolay eskimez benimkilerYaklaşık 4 yıl topuklu ayakkabı giydim. Firmalar özellikle topukların rahatsız olmasını bilerek yapıyor sanki. Sürekli değiştirelim diye. 4 yılda 40 tane değiştirmişimdir.