Topuklu ayakkabı :)))

Sorun değil arkadaşım gırgır şamata severiz vosvos bilir

Yumurta burun platform bakacağım netten bı 15-20 gün içinde alışverişi tamamlanan lazım

Geniş taraklı bı ayağa sahip olunca böyle sorun sorun hep

Şöyle minicik güzel ayaklara Özenir oldum ne giyseler yakışıyor
Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)

Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)
İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı :KK73:ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde :KK55::KK69:

İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı :KK73:ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde :KK55::KK69:
Aynı anda birçok işlevi gerçekleştirmesi lazım yani :KK70: bu arayışta şimdiden kolay gelsin o zaman :KK24:

Adını bilmedigimden , ne kadar az giydiğimi düşün Yok denecek kadar az :KK70: ama o dolgu topuk acayip yükseltiyor ben dügünümde ondan giydim :p
Bende kullanmam ama az çok bilirim boy kısa olunca topuklu ayakkabıyı bilmek lazım :KK70: bilmediğimi de öğreneceğim ins

IMG_20180416_122315.png
bu harikaymis :)

X