- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)Sorun değil arkadaşım gırgır şamata severiz vosvos bilir
Yumurta burun platform bakacağım netten bı 15-20 gün içinde alışverişi tamamlanan lazım
Geniş taraklı bı ayağa sahip olunca böyle sorun sorun hep
Şöyle minicik güzel ayaklara Özenir oldum ne giyseler yakışıyor
İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalıKuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)
İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalıve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde
Aynı anda birçok işlevi gerçekleştirmesi lazım yaniİns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalıve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde
Dolgu topuk :)Kız dikkat et ozaman sen , su altı dolu olanlar varda nedeniyordu kız ona aklıma gelmedi onlar olur.
Tsk ederimAynı anda birçok işlevi gerçekleştirmesi lazım yanibu arayışta şimdiden kolay gelsin o zaman
Adını bilmedigimden , ne kadar az giydiğimi düşün Yok denecek kadar azDolgu topuk :)
Bende kullanmam ama az çok bilirim boy kısa olunca topuklu ayakkabıyı bilmek lazımAdını bilmedigimden , ne kadar az giydiğimi düşün Yok denecek kadar azama o dolgu topuk acayip yükseltiyor ben dügünümde ondan giydim
Bende kullanmam ama az çok bilirim boy kısa olunca topuklu ayakkabıyı bilmek lazımbilmediğimi de öğreneceğim ins
Bunu da artık topuklularl çıkarıp atmak istedigimd giyebilirim
Nereden bilion görmedin kiSen de bunu giyecek möt yok bence
Nereden bilion görmedin ki
Şaka maka güzel ama hakikaten o mot yok bende 3 tane çocukla bu kiloyla tepe takla gelirim böyle ayakkabı ileHahhaha sende haklısın ,ama görmeycemm
Ahh ahh o ayakkabılar mankenin ayağındaHahhaha sende haklısın ,ama görmeycemm