Topuklu ayakkabı :)))

Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)

Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)
İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde

İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde
Aynı anda birçok işlevi gerçekleştirmesi lazım yani bu arayışta şimdiden kolay gelsin o zaman

Adını bilmedigimden , ne kadar az giydiğimi düşün Yok denecek kadar az ama o dolgu topuk acayip yükseltiyor ben dügünümde ondan giydim
Bende kullanmam ama az çok bilirim boy kısa olunca topuklu ayakkabıyı bilmek lazım bilmediğimi de öğreneceğim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…