• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı :)))

:KK53::KK53: Yaa salla gitsin,sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu giy bee
Bende öyle yapcam goturcem yanımda rahat ettiklerimi baktım gecenin ilerleyen saatleri ayaklarım üstünde duramıyorum çıkartırım :D

Bende öyle yapcam goturcem yanımda rahat ettiklerimi baktım gecenin ilerleyen saatleri ayaklarım üstünde duramıyorum çıkartırım :KK70:

Aynen ,hayatının sadece bir kaç anında acı çekerek giyeceğin ayakkabılara para verme salla gitsin,neyle rahatsan onu giy cinim :p

ayağımdakı topuklu ayakkabıyı çıkarıp kolonya sıktım ve tekrar giydim

sonra sayfayı yenıledım ki bu konuyu gördüm , topuklu zor iş :işsiz:
Hemde ne zor ayakta problemi varsa birde eziyet resmen

Büyük mağazaların indirimlerini takip et..güzel şeyler yakalıyor insan:)Flo dan bak o zaman..orada da uygun fiyatlı güzel şeyler yakalayabilirsin..
Hemen şimdi netten bakarım bulunduğum yerde bakabilecegim Deich...... Birde flo var zatı bilindik yerler yok ins bulurum

Yaklaşık 4 yıl topuklu ayakkabı giydim. Firmalar özellikle topukların rahatsız olmasını bilerek yapıyor sanki. Sürekli değiştirelim diye. 4 yılda 40 tane değiştirmişimdir.
Bugün iki tane buldum ins rahat ederim ben zaten fazla giymiyorim kolay kolay eskimez benimkiler :D

IMG_20180420_095517.jpg

Kızlar ikinci elbise nin altına bunu düşünüyorum ayakkabıcı önerdi sizce modeli nasıl güzel mi???

son izci son izci
- Pudra Pembe - - Pudra Pembe -
kontesella kontesella
Bı abiye altına olur mu yani hiç anlamam valla :/

Back