Topuklu ayakkabı sorunu???

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
Arkadaşlar topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyor um. Çok rahatsız oluyorum. Ama calisirken giyiyorum kendimi giymek zorunda hissediyorum. Boyum 158 cm. Sizce topuklu ayakkabı uzun gösterir mi yoksa sadece öyle gibi mi hissettirir?

Hissettirir de gösterir de.
Ama kasmayın yaa, nasıl rahat ediyorsanız öyle dolaşın.
Bir kadında boydan daha önemli olması gereken şeyler var.
Sağlam bir özgüven çok daha alımlı gösterir misal. (;

Topuklu ayakkabı elbette ki uzun gösterir ama komik de gösterebilir. Eğer üzerinde yürüyemiyorsanız giymeyin; gerçekten acayip olabiliyor görüntü :) Boyunuz da kısa değil ki zaten.

Not: Soruyorsunuz diye söylüyorum, yoksa birilerine komik gözükmemek için bir şeyler yapmak/bir şeylerden vazgeçmek zorunda değilsiniz elbette. :)

Haklisin canim da. Yine bir topuklu ayakkabi almak uzereyim. Görünce begeniyirum ama giyerken pişman oluyorum. Ondan sordum.

bu konuda en rahat dolgu topuk ama biraz spor duruyor
topuklu ayakkabının rahatına rastlamadım henüz

Topukla yürümekte sorun yaşamıyorum sadece yorucu geliyor..
Christian Louboutin Ayşe Arman'a röportaj vermişti; o röportajda "Rahat ayakkabıdan nefret ederim" demişti. Dünya devi adam bile topuklu ayakkabının rahatsız olması gerektiğini savunuyor. Rahatsızlık kaçınılmaz, ben de çok yoruluyorum topuklu ayakkabıyla.

Topuklu ayakabi genelde rahatsizligiyla bilinir ama cok rahatlari da var.. Daha biçimli gosterir insanin yururken bile kendisine olan ozguveni artar:) tabi yuruyebilmek bi yetenek orasi ayri

Topuklu ayakkabı bence uzun göstermiyor.
10 cm topuklu giymiş 1.50 boyundaki bir kadın 1.60 boyunda değil, 10 cm topuklu giymiş 1.50 boyunda bir kadın gibi görünür.

topuklu ayakkabı candır ya giyin bence alışırsınız . bir elbise giyersin ardından topuklu ayakkabi o elbiseyi üstünde harika gösterir, ben çok seviyorum bende 1 60 boyundayım ve topukluyla kendimi daha rahat hissediyorum, yürüyüşe bile etki ediyo bence çıkardığı sesi bile seviyorum ben.

topuklu ayakkabı uzun gösterir fakat üzerinde durmakta zorlandığın ayakkabı komik gösterir. bu yüzden bence dolgu topuk tercih edin yahut yürüyüşünüzü düzeltin

Valla yuruyemiyosan giymeyeceksin bu kadar basit .. goruntu kirliligine gerek yo..

bazı kısa bayanlarda çok yüksek topuk hiçte hoş durmuyor topuk boyunu iyi ayarlamak lazım

Boşu boşunuza kendinize işkence etmeyin. Üstelik kısa boylu insanlar topuklu ayakkabı giyince düz tabanlı ayakkabı giymesinden daha çok dikkat çekiyor.

Cevaplar için teşekkürler. Bazi insanlar topukluyla da çok rahat görünüyor gerçekten. Ama illa ki yoruyodur. Şık da görünmüyor değil ama. Düz ayakkabı ile ayni şiklik olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…