- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
-
- Konu Sahibi yagmur0007
Aynen öyle. (;Bende giyemiyorum hiç. 5 cm yükselcem diye kendime işkence çektirmiyorum, spor ayakkabı candır can
Topuklu ayakkabı elbette ki uzun gösterir ama komik de gösterebilir. Eğer üzerinde yürüyemiyorsanız giymeyin; gerçekten acayip olabiliyor görüntü :) Boyunuz da kısa değil ki zaten.
Not: Soruyorsunuz diye söylüyorum, yoksa birilerine komik gözükmemek için bir şeyler yapmak/bir şeylerden vazgeçmek zorunda değilsiniz elbette. :)
Topukla yürümekte sorun yaşamıyorum sadece yorucu geliyor..
Christian Louboutin Ayşe Arman'a röportaj vermişti; o röportajda "Rahat ayakkabıdan nefret ederim" demişti. Dünya devi adam bile topuklu ayakkabının rahatsız olması gerektiğini savunuyor.Topukla yürümekte sorun yaşamıyorum sadece yorucu geliyor..
Topuklu ayakkabı bence uzun göstermiyor.Arkadaşlar topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyor um. Çok rahatsız oluyorum. Ama calisirken giyiyorum kendimi giymek zorunda hissediyorum. Boyum 158 cm. Sizce topuklu ayakkabı uzun gösterir mi yoksa sadece öyle gibi mi hissettirir?
İste bende bunu merak ediyorum aslında..Topuklu ayakkabı bence uzun göstermiyor.
10 cm topuklu giymiş 1.50 boyundaki bir kadın 1.60 boyunda değil, 10 cm topuklu giymiş 1.50 boyunda bir kadın gibi görünür.
Vücut oranı diye bişey var cicim. Yüzünün, elinin, kolunun oranı boyuna göredir. Bacak boyunu uzatmak minyonluğu yok etmez malesef.İste bende bunu merak ediyorum aslında..
topuklu ayakkabı uzun gösterir fakat üzerinde durmakta zorlandığın ayakkabı komik gösterir. bu yüzden bence dolgu topuk tercih edin yahut yürüyüşünüzü düzeltinArkadaşlar topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyor um. Çok rahatsız oluyorum. Ama calisirken giyiyorum kendimi giymek zorunda hissediyorum. Boyum 158 cm. Sizce topuklu ayakkabı uzun gösterir mi yoksa sadece öyle gibi mi hissettirir?
Valla yuruyemiyosan giymeyeceksin bu kadar basit .. goruntu kirliligine gerek yo..Arkadaşlar topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyor um. Çok rahatsız oluyorum. Ama calisirken giyiyorum kendimi giymek zorunda hissediyorum. Boyum 158 cm. Sizce topuklu ayakkabı uzun gösterir mi yoksa sadece öyle gibi mi hissettirir?