- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
Benim hayalim louboutin, kocamin sozu var emekli oldugumda verecek binleri alacak bi tane banagiyemesem de candır evet gritti markası çok rahat ama hotiçlerde satılan ama tuzlu fiyatları bir tane yazlık alabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hayalim louboutin, kocamin sozu var emekli oldugumda verecek binleri alacak bi tane banagiyemesem de candır evet gritti markası çok rahat ama hotiçlerde satılan ama tuzlu fiyatları bir tane yazlık alabildim
altı kırmızı olan stilettolar mı çok pahalı be o da umarım alırsınız en kısa zamandaBenim hayalim louboutin, kocamin sozu var emekli oldugumda verecek binleri alacak bi tane bana
Aynenne eziyet edeceğiz kendimize kısaysak kısayız uzunsak uzun spor ayakkabı eğer kaliteli ve şıksa on basar benım için topuklulara.Avm de topuklu gıyıp bir de yürüyemeyenler komik asıl
babette sevmem ama 1 2 santım yüksek olacak benim için ayakkabı ayak sağlığı içinAynen
Ben hayrunisa gülün o topuklarla olan gayretine çapka çıkarıyorum arkadaş yok böyle bir azim
Eşide kısaydı ne diye bu zulüm anlamadım anlamıyacağım
Giy babetleri oh ne güzel:))))
Evet cok pahali ama asigim resmenaltı kırmızı olan stilettolar mı çok pahalı be o da umarım alırsınız en kısa zamanda
ben ucuzcuyum size göre lacoste guess merrel marka spor ayakkabı severim onları da netten alıyorum uygun fiyatlaraEvet cok pahali ama asigim resmen
Magazasinin onundrn gecerken bile agzimin suyu akiyor
Louboutin'i bende hayatimda bi kere alabilirim zaten :) buyuk ihtimalle onu da sokakta giymeye kiyamayip evde giyerimben ucuzcuyum size göre lacoste guess merrel marka spor ayakkabı severim onları da netten alıyorum uygun fiyatlara
zaten bizim evimizden anayola ufak bir yokuş ve birkaç merdiven var. mümkün değil evden topukluyla çıkmak. lakin düz yolda bile yürüyemedim. hem ben 10 cm topukla değil dolgu ile çıktım onunla bile yürüyemedim 10 cmle yürümek benim hedefim :)