topuklu ayakkabı ile yürüyememe

Ben de yuruyemiyordum. Sonra gittim baya pahalıya topuklu siyah ayakkabı aldım. Yedi cm. Şimdi sabah dokuzdan akşam beşe kadar bana mısın demiyorum:) cidden kalite de çok önemliymis. Diğerleri yuruyememenin yanında ayağımı vuruyordu birkaç saat sonra

Topukluyla yürüme de sıkıntı olmaz genelde parmak ucunda yürümeyi başaran herkes bunu başarabilir.
Yürünmüyorsa ayağınızı içe yada dışa basıyosunuzdur topuğu hafif bile kaydırsanız hep ayağınız burkulur. Ayakkabıcıya gidip altına destek koydurun, topuk düz kaldığında yürürsünüz. O zaman bacakları dizden bükmeden yürüme antremanlarına başlarsınız. Sinir oluyorum öyle yürüyen kadınlara. Giyme daha iyi o ayakkabıyı yani.
Bir de son önerim o ayakkabıyla rahat etmek çok zor. Yıllarca topuklu giymek lazım. Benim annem o şekilde yaşamış mesela spor ayakkabıyla sekerek yürürdüm derdi. Sonra nolduu ayak kemiği oluştu. Şimdi ayağına olan ayakkabı yok denecek kadar az. Çok pişman ameliyat olmayı düşünüyor. En sağlıklı ayakkabıyı giymek her zaman için en iyisi

:cry: ahhh ahhh. Konuyu takibe geldim. Nasıl özeniyorum, nasıl hoşuma gidiyor anlatamam ama bir giyiyorum bildiğin yaralı ceylan gibi seke seke dolanıyorum ortalıkta. Sonra ver elini converse..
Tek çare kısa topuklu stilettolar ama diğerlerinin yerini tutmuyor tabii.

ne eziyet edeceğiz kendimize kısaysak kısayız uzunsak uzun spor ayakkabı eğer kaliteli ve şıksa on basar benım için topuklulara.Avm de topuklu gıyıp bir de yürüyemeyenler komik asıl
Aynen
Ben hayrunisa gülün o topuklarla olan gayretine çapka çıkarıyorum arkadaş yok böyle bir azim
Eşide kısaydı ne diye bu zulüm anlamadım anlamıyacağım
Giy babetleri oh ne güzel:))))

Aynen
Ben hayrunisa gülün o topuklarla olan gayretine çapka çıkarıyorum arkadaş yok böyle bir azim
Eşide kısaydı ne diye bu zulüm anlamadım anlamıyacağım
Giy babetleri oh ne güzel:))))
babette sevmem ama 1 2 santım yüksek olacak benim için ayakkabı ayak sağlığı için

Ben çok küçük yaşlarda başladım topuklu ayakkabı giymeye... Hem işim gereği, hem özel hayatımda sürekli topuklu ayakkabı giyiniyorum. İş yerinde genelde stiletto giyiyorum. Hatta çoğu kez stiletto ayakkabı ile alışverişe çıktığım olmuştur.:halay:tuhaf gelecek ama ben düz ayakkabılarla rahat edemiyorum. Spor ayakkabıyı sadece spor yaparken giyiyorum. Benim size tavsiyem evin içinde devamlı topuklu ayakkabıyla dolaşın. Zamanla ayağınız alışır. Bir de topuklu ayakkabı alırken ayağınız ayakkabının içinde rahat etmeli, tabanı ve derisi yumuşak olmalı yoksa rahat edemezsiniz

Güzellik için biraz acı şarttır canim ..kalın topuklulardan deneyebilirsin giymeye yavaş yavaş alışırsın zaten evde de giyip yürümeye çalışırsın iyi olur , ama çantanda yedek babet bulundur yine de her ihtimale karşı ...!!!

Bende uzun süre topuklu ile kalınca zorlanıyorum . Zaten uğraşmam hayatta severim ama yorucu Günler'de tercih etmem

Ben de senin gibiydim, bu işin tek yöntemi var, giye giye alışmak. Evde gece yatana kadar topuklu ayakkabı giy alıştıkça topuk boyunu yükselt ve evdeki tüm işleri gece yatana kadar topukluyla yap, ben dolgu topukla bile yolda düştüm okadar kötüydüm topuklu konusunda ama evde giye giye şimdi 10 cm az geliyor 11 cmlik alıyorum hep

X