Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketTopuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri
çok nadir topuklu ayakkabı giyerim özel günler,resmi yerler felan çünkü rahat edemiyorum:1closedeyes:ama topuklu giydiğin zaman farklı bir hava oluyo dişilik galiba adını koyamıyorum:1closedeyes:
uf ya cok hos duruyo ama yara bere icinde kaliyo ayaklarim =(
Eve geldigimde bir ayakkabilari bir kenara firlatmanin verdigi mutluluk hissi
Uzun boylu olma hissi
kiyafetine gøre topuksuz ayakkabidan daha cok yakistiginin hissi
Bazı kıyafetlerin altına topuklu ayakkabı giymek gerekiyor işte o gün veya gecelerin sonu bazen kabus oluyor.Çünkü; ayaklarım su toplar sonraki bir hafta dışarı çıkamam. benneyaptımki
ben birbuçuk metrelik boyumla bir yılda eeennn fazla 2-3 kez giyindiğim o ayakkabıları eve gelipde fırlatacağım anıı iple çekerim birdee yukarıdan yere bakınca kendimi yüksekten düşecekmiş gibi hissediyorum alışmayınca ayakta durmuyor yaa
En son 3-4 sene evvel özel bir geceye giderken giymiştim. Bir daha da giymedim. Neden mi? 1. Zaten mecbur kalmadıkça giymezdim, rahat her şeyden önemli, özellikle ayaklarımın rahatlığı.
2. erkek kardeşim(sevgilisi benden en az 10 cm daha kısa) birden beni topuklularla görünce evde "sen ne yapmaya çalışıyorsun ya? derdin ne senin?" demişti bir hışımla ben ne olduğumu anlayamamıştım. Ardından "sen bu boydayken topuklu giyip kime yetişmeye çalışıyorsun:roflol: sizin gibiler de topuklu giyerse kısa boylular(sevgilisini düşünerekten herhalde:asigim:) ne yapacak, merdivene mi çıkacak:roflol: Erkek işte düz mantık ne olacakklava:
sanki herkes birine yetişmek için topuklu giyiyor.
Ama yine de bu konuşmadan sonra yıllardır ayacıklarıma hiç işkence yapasım gelmiyor
şuan için eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi..alışamıyorum bi türlü topukluyaa:sm_confused:zaten sadece gece çıkarken giyiyorum o da 2 saat sonra ayağımdan çıkmış masanın altında duruo öyle dans ediyorum:dance:ama çalışmaya başlayınca ne yapcam hiiiiiiiiiçççç bilmiyorumm:uhm:
Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi :icecream:
Uzun boylu olma hissi sengözlerimebaksanab
Daha bir dişiyimle kendine güven hissi naniknanik