35 günlük bebeğim ve topuk kaninda kistik fibrozis çıktı tekrar kan verdik sonucu bekliyoruz bu ay başlanmış bakilmaya cok korkuyorum topuk kaninda cikip da ikincisinde duzelen var mi acaba
Merhaba
bizde de aynı durum söz konusu.
ilk doğduğunda alınan 1nci topuk kanında ksitik fibrozis düşük değerlerdeydi. Ama enfeksiyon nedeniyle 7 gün küvözde kalmıştık. Ve sonrasında taburcu olurken 2nci topuk kanı testini verdik. 2nci topuk kanı testinde ksitik fibrozis değerleri yüksek çıktı. Şimdi 3ncüyü verdik bekliyoruz. Ama ailece bitmiş durumdayız. İnternetten okudukça dahada endişeleniyoruz.
Allah yardımcımız olsuninşallah şimdiki testlerde sorun gözükmez
35 günlük bebeğim ve topuk kaninda kistik fibrozis çıktı tekrar kan verdik sonucu bekliyoruz bu ay başlanmış bakilmaya cok korkuyorum topuk kaninda cikip da ikincisinde duzelen var mi acaba
Bizide az önce aradilar,%98 cikmis degeri.ilk kani hastanede vermisdik 1 hafta sonrada aile hekimliğinde. Yarin tekrar vermeye gidecegiz bebegin daha 23 günlük kafayi yiyeceğim ins düzgün sonuclar alirizBenim kızım 26 günlük doğumunun 2. Gününde sariligi bilirubin seviyesi 23 e yükseldi ve hastaneye yatırıldı. Daha sonra doktor bu kadar yükselmesi normal değil enfeksiyondan supheleniyorum dedi idrar tahlili ve kültürü verdik. Bunun sonucunda idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Sonra 5. Günde topuk kanı verdik. Sonra bugün aradılar kistik fibroz oranı çok yüksek diye tekrar topuk kanı istediler. Ama dediğiniz gibi araştırınca dünyam başıma yıkıldı. Tekrar verdik ve sonucunu bekliyoruz. Inşallah dediğiniz gibi sarılıktan falan yüksek çıkmıştır. Şimdi ne yapmamızı önerirsiniz. Ter testi mi yaptırdım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?