• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Topuk kanı kistik fibrozis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Beril6006

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
17
2
16
34
Arkadaslar 22 günlük kızım var geçen çarşamba sağlık ocağından arayıp değeriniz yüksek çıkmış dediler gidip yeniden verdik o gün bu gündür hayat zindan oldu herkes sonucun normale döneceğini panik yapmamamı sölüyor ama ne fayda çok üzgünüm

Benimde kziim 14 günlük dün aradılar saglik ocağından bugün tekrar kan verdk biİmde değer yüksek çıkmış bende çok korkuyorum ne yapicam bilmiyorum

Sormadaim ben hiç değerini keşke sorsaymisim seninde çıkmadi galiba sonuçlarin ya ben catlicam meraktan bu hastalığın belirtisi falan varmı ki

Benimde sonuçlar çıkmadı ama aile sağlığı merkezini aramiştim değer 98 çıkmış zaten sınır 90 dedi sistem sınırı geçince otamatik tekrar istiyo dedi şimdiye kadar(2015 ten beri)tokatta bir tane hasta olduğunu onun da değerinin 360 çıktığını ve endişelenmemz gerektğni söledi.zaten amerikada 170 üstüne ter testi istiyolarmş öle diyince biraz rahatladım bu durum sık sık yaşanıyor mu dedim evet dedi bakalım inş Rabbim evlatlarımızı korusun inş canım

Sonuç çıktı çok şükür değer düşmüş.benim gbi bu durumu yaşayacak arkadaşlara ki inş yaşamazlar inanın dua edin düşüyor moralinizi bozup sütünüzü azaltmayın.Rabbim bütün hastalara şifa versin inş

Ne güzel benim deger düşmemiş saglık ocağı hastane ye yönlendirdi ter testi için bugün hastanede terlemedi yapılamadı yarın sabah özel bi laboratuvarda yaptıracağım sonuç iyi çıkar inş ama hiç umudum yok

Arkadaşlar lütfen bu kistik fibrozis suphesini çok kafanıza takmayın. Ben çok yiprandim bu yüzden. Tıp Fakültesinde genetik bölümüne kan bile gönderdik sonuç garanti olsun diye. Çok şükür iyi çıktı sonuclarimiz. Değer aralığına acilen bir ayar vermeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Herkes saglkla büyütsün bebisini inşallah.

Sonucun inş iyi çıkmstr canım güzel haberlerini bekliyoruz.bence de değer aralığını düzenlemeleri lazım insanları böyle perişan etmenin bi anlamı yok.Rsbbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin

Dün 2. topuk kanını verdik, hayat zindan oldu bana. Değer 90 cıkmıs, ebe, sınır 60 dedi. 60 ın üstü için 2. kez topuk kanı isteniyor dedi.

ÇOK ÜZGÜNÜM, ALLAHIM YARDIM ETSİN.

Değerleriniz kaç çıkmıştı kızlar? Benim bebegimin degeri 90 mış. 60 üstü için 2. test yapılıyor dendi.

Değerleriniz kaç çıkmıştı kızlar? Benim bebegimin degeri 90 mış. 60 üstü için 2. test yapılıyor dendi.
Canım biz de aynı skntıyı çekmştik çok şükür ikinci verişimiz de düştü değer.seni çok iyi anladgmdan uazmak istedim degerimiz 98 çıkmştı.ve bize aile saglığı merkezi sınıra 90 demişti senin değerin düşük çıkmiş o düşer merak etme kilo alımı iyi aşırı derecede kaka yapmıyosa korkma derim.

Canım biz de aynı skntıyı çekmştik çok şükür ikinci verişimiz de düştü değer.seni çok iyi anladgmdan uazmak istedim degerimiz 98 çıkmştı.ve bize aile saglığı merkezi sınıra 90 demişti senin değerin düşük çıkmiş o düşer merak etme kilo alımı iyi aşırı derecede kaka yapmıyosa korkma derim.

Canım kilo alımı gayet iyi ama kaka da çok yapiyor, çok emdiği için çok yapıyor diye dusunuyorum. bir yerde okudum kakası katı değil, hafif sıvı.

İnşallah canım inşallah

Canım kilo alımı gayet iyi ama kaka da çok yapiyor, çok emdiği için çok yapıyor diye dusunuyorum. bir yerde okudum kakası katı değil, hafif sıvı.

İnşallah canım inşallah
Zaten ilk ay çok kaka yapıyolar bizim de öleydi şimdi normale döndü.merak etme temiz çıkacak inşallah dediğim gbi bizimde 98 çıkmişti 14 e düşmüş sonraki topuk kanında.ve kilo alımı da iyi diyosun o çok önemli.sen bebeğinle ilgilen temiz çıkcak inş görüceksin

Zaten ilk ay çok kaka yapıyolar bizim de öleydi şimdi normale döndü.merak etme temiz çıkacak inşallah dediğim gbi bizimde 98 çıkmişti 14 e düşmüş sonraki topuk kanında.ve kilo alımı da iyi diyosun o çok önemli.sen bebeğinle ilgilen temiz çıkcak inş görüceksin

Temiz çıktı şükürler olsun :nazar:
Çok mutluyum :anne:

burayı hep okur ama pek yazmazdım ama yeni doğan bebeğimden topuk kanı aldılar 10 gün sonra arayıp yüksek çıktığını ve tekrar vermem gerektiği söylendi 2. kez verdik bir hafta sonra tekrar yüksek oldugunu ve ter testine gitmemiz gerektiği söylendi ilki 90.07 ikincisi 90 çokmış başımdan kaynar sular döküldü ertesi gün nasıl oldu bilmiyorumm ve ter testi verdik çok şükür temiz 36 çıktı ama bu sağlık bakanlıgının hastanelere veri toplamak için yapmıs oldugunu düşğnüyorum çok arastırıdım okudum dünya ortalaması 170 ailelerin pskolojisini bozuyolar içiniz ferah olsunn

Back