Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz de aynı skntıyı çekmştik çok şükür ikinci verişimiz de düştü değer.seni çok iyi anladgmdan uazmak istedim degerimiz 98 çıkmştı.ve bize aile saglığı merkezi sınıra 90 demişti senin değerin düşük çıkmiş o düşer merak etme kilo alımı iyi aşırı derecede kaka yapmıyosa korkma derim.Değerleriniz kaç çıkmıştı kızlar? Benim bebegimin degeri 90 mış. 60 üstü için 2. test yapılıyor dendi.
Canım biz de aynı skntıyı çekmştik çok şükür ikinci verişimiz de düştü değer.seni çok iyi anladgmdan uazmak istedim degerimiz 98 çıkmştı.ve bize aile saglığı merkezi sınıra 90 demişti senin değerin düşük çıkmiş o düşer merak etme kilo alımı iyi aşırı derecede kaka yapmıyosa korkma derim.
Zaten ilk ay çok kaka yapıyolar bizim de öleydi şimdi normale döndü.merak etme temiz çıkacak inşallah dediğim gbi bizimde 98 çıkmişti 14 e düşmüş sonraki topuk kanında.ve kilo alımı da iyi diyosun o çok önemli.sen bebeğinle ilgilen temiz çıkcak inş görüceksinCanım kilo alımı gayet iyi ama kaka da çok yapiyor, çok emdiği için çok yapıyor diye dusunuyorum. bir yerde okudum kakası katı değil, hafif sıvı.
İnşallah canım inşallah
Zaten ilk ay çok kaka yapıyolar bizim de öleydi şimdi normale döndü.merak etme temiz çıkacak inşallah dediğim gbi bizimde 98 çıkmişti 14 e düşmüş sonraki topuk kanında.ve kilo alımı da iyi diyosun o çok önemli.sen bebeğinle ilgilen temiz çıkcak inş görüceksin
Çok sevindim sağlıcakla büyüsün yavrular inşTemiz çıktı şükürler olsun
Çok mutluyum
Çok sevindim sağlıcakla büyüsün yavrular inş
Sonuç çıktı çok şükür değer düşmüş.benim gbi bu durumu yaşayacak arkadaşlara ki inş yaşamazlar inanın dua edin düşüyor moralinizi bozup sütünüzü azaltmayın.Rabbim bütün hastalara şifa versin inş