How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Topuk dikeni illeti

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
29
Arkadaslar spora cok yüklendim topuk dikeni çıktı bu yuzden spora ara verdim buna kesin cozum var mi yaptiginiz doktor igne vururum bir ise yaramaz dedi lazerde burda yok kisaca yapabilcegimiz bisi yok dedi sanki kanser olmusum gibi tip ne kadar acizlesmis bir agri kesici verdi ayagina tabanlik koy yallah dedi bu nedir

Merhaba kesin ve basit bir cözüm bizzat kendim bu illetle savaştım hayatım tamamen dogrudan etkilenmis ve pskolojik olarak cok kötü hissettiriyordu Çare olarak (kesin cözüm) DUODERM diye damla gibi bir ilac kullandim direk o bölgenin üstüne ayagin diger bölgelerine tasirmadan (temas ettigi deriyi kurutuyor) uyguluyosunuz. resim fircasi gibi fircasi var batirip iki üc defa o bolgeye yediriyosunuz (firca ile) 24saat gibi bi sure bekleyip (ben tirnak makasi kullandim) ilacin etkisiyle kuruyan yeri kesiyosunuz, bunu ben yaklasik 10 defa uyguladim ve kestikce cukur olusmaya basladi tedirgin etsede bu durum vazgecmeyip devam ettim. Sonucunda cok sükürki o beladan kurtuldum, ve o cukur doldu :) et parcanizin sizden ayrilicak kopucak hissinden ve o berbat acidan tamamen kurtulmanin (baska yollarda denedim) tek yolu DUODERM kesinlikle sifasini gordugum icin yazdim. asla ve asla reklam diye algilanmasin. 10 gün sonra tesekkurlerinizi bekliyor olucam :)) gecmis olsun.

ben geçen yaz sağ ayağımın üzerine basamıyordum..uyanırken ayağımı hissediyordum direk olarak..resmen yataktan kalkarken topallıyordum..soğuk suya daldırmak iyi geliyordu..ama geçici çözüm tabi..ortopeti uzmanı film çekti ve topuk dikeni dedi..zaten bende öyle olduğunu düşünüyordum...3 seans ses dalgası verdiler,sorunlu bölgeye..ve inanın geçti..inanılmazdı..süper bir duyguydu:dua:

Babamda vardı o tabaklık ve sulidin jel diye bir merhem kullandı geçti çok şükür sizede tavsiye ederim geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar benimde ızdırabım çok. Konu ile ilgili faydalı birşeyler bulurmuyum diye girdim. Eswt lazer tedavisi uygulandı 3 seans fakat faydası olmadı. Sabahları daha fazla ağrıyor, ayağımın üzerine hiç basamıyorum. Saraçoğlu'nun pul biber ve çekirdekli kuru üzüm kürünü uygulayacağım. Hepimize geçmiş olsun, acil şfalar dilerim...

Sanırım sizin bahsettiğiniz nasır. Duoderm denilen ilaç nasır tedavisinde kullanılıyor. Topuk dikeni ayrı birşey, kremi sürünce düşmez. Bilakis derinin altında, hatta topuk kemiğine bitişik kemiksel bir oluşum. Dışarıdan asla belli olmayan...
Merhaba kesin ve basit bir cözüm bizzat kendim bu illetle savaştım hayatım tamamen dogrudan etkilenmis ve pskolojik olarak cok kötü hissettiriyordu Çare olarak (kesin cözüm) DUODERM diye damla gibi bir ilac kullandim direk o bölgenin üstüne ayagin diger bölgelerine tasirmadan (temas ettigi deriyi kurutuyor) uyguluyosunuz. resim fircasi gibi fircasi var batirip iki üc defa o bolgeye yediriyosunuz (firca ile) 24saat gibi bi sure bekleyip (ben tirnak makasi kullandim) ilacin etkisiyle kuruyan yeri kesiyosunuz, bunu ben yaklasik 10 defa uyguladim ve kestikce cukur olusmaya basladi tedirgin etsede bu durum vazgecmeyip devam ettim. Sonucunda cok sükürki o beladan kurtuldum, ve o cukur doldu :) et parcanizin sizden ayrilicak kopucak hissinden ve o berbat acidan tamamen kurtulmanin (baska yollarda denedim) tek yolu DUODERM kesinlikle sifasini gordugum icin yazdim. asla ve asla reklam diye algilanmasin. 10 gün sonra tesekkurlerinizi bekliyor olucam :)) gecmis olsun.

Merhaba arkadaşlar benimde ızdırabım çok. Konu ile ilgili faydalı birşeyler bulurmuyum diye girdim. Eswt lazer tedavisi uygulandı 3 seans fakat faydası olmadı. Sabahları daha fazla ağrıyor, ayağımın üzerine hiç basamıyorum. Saraçoğlu'nun pul biber ve çekirdekli kuru üzüm kürünü uygulayacağım. Hepimize geçmiş olsun, acil şfalar dilerim...
Banada lazerle geçmezse iğne tedavisi uyguluycaz demişti.. Ortopedist.. İsterseniz birde onu deneyin.. Şifalar dilerim

Banada lazerle geçmezse iğne tedavisi uyguluycaz demişti.. Ortopedist.. İsterseniz birde onu deneyin.. Şifalar dilerim
Öneriniz için teşekkür ederim, elbette doktorum iğneden bahsetti fakat iğne tedavisi ileriki yıllarda topuk düşmesi gibi tedavisi olmayan rahatsızlıklara sebep olduğundan tavsiye etmediğini söyledi. Bitkisel kürleri deneyeceğim, inşallah şifa bulurum Hoppa

bende yaklasik 6 aydir nu agriyi cekiyorum.ibrahim saracoglunun cekirdekli kuru uzum ve pul biber kürünü uyguladim hocbir ise yaramadi.erman toroglunun vikisli balli bir kur tavsiyesi var onuda yaptim gecmedi.domates cekirdegi iyi dediler onu sardim gecmedi.gecmiyorda.ignedende korkuyorum.Allah sonumuzu hayir etsin:KK61:

Back