• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim oglummmm sonunda kollarimda... :)

masallah dogumun güzel gecmis benimkinide normal dogum olcak diye epidural yaptilar cok agri vardi sonra rahatladim hic agrin olmuyor birsey hissetmiyorsun normal dogumdan korkanlar icin güzel.ben bosuna olmusum cünkü dogum sezeryan oldu sonunda.rabbim evladini anali babali etsin insallah

Canım Allah analı babalı,dört gözle büyütsün.
Doğum hikayen bana cesaret verdi ben de epiduralli normal doğum istiyordum
Şimdi daha da kararlıyım.Bir sorum olacak: Dikişler atılırken de anestezili olduğun için hissetmiyorsun dimi? anestezi iğnesi yapılırken de hissetmedin sanırım..

Bir de doğumun yaklaşırkenki günlerde bol hareket edip,yürüyüşlerini yaptın mı?Ne kadar hareketli olursan doğum o kadar kolay oluyormuş...

canım tebrik ederim allah analı babaı büyütsün inşallah darısı başımıza
bende epiduralli normal istiyordum bakalım inşallah yapabiliriz

canım Allah analı babalı büyütsün Allahım bize de nasip etsin inşallah....bebeişinle mutluluklar tebrik ederim....inşallah bende normal doğum istiyorum bkalım hayırlısı

Canım Allah analı babalı,dört gözle büyütsün.
Doğum hikayen bana cesaret verdi ben de epiduralli normal doğum istiyordum
Şimdi daha da kararlıyım.Bir sorum olacak: Dikişler atılırken de anestezili olduğun için hissetmiyorsun dimi? anestezi iğnesi yapılırken de hissetmedin sanırım..

Bir de doğumun yaklaşırkenki günlerde bol hareket edip,yürüyüşlerini yaptın mı?Ne kadar hareketli olursan doğum o kadar kolay oluyormuş...

Merhaba oncelikle kolay dogum yapmani allah nasip etsin,epidural yapildigindan dolayi kesinlikle dikis atildigini hissetmiyorsun,Anestezi ignesi derken belden yapilan epiduralden bahsediyorsun sanirim sinek isirigi gibi birsey ilk once igne yapilacak yer uyusturuluyor sonra katater ignesi takiliyor ve cok acimiyor arkadasim merak etme...

Bu arada ben surekli sabah aksam yuruyusler yaptim o yuzden dogum basladigi andan itibaren 5 dakika surdu tavsiye ederim yuuyusleri son gune kadar olsa bile birakma,15 er dakka yapsan bile yeterli... Sevgiyle kal...

Saglikla büyüsün bebeginiz insl..bende epidural dogum yapicam insl..

sizin hikayenizi okuduktan sonra daha bir motive oldum dogum olayina..

ne kadar kolay bir dogum yapmisiniz,,insl,.bende diger arkadaslarda

en az sizin kadar iyi bir dogum gerceklestiririz..

Saglikla büyüsün bebeginiz insl..bende epidural dogum yapicam insl..

sizin hikayenizi okuduktan sonra daha bir motive oldum dogum olayina..

ne kadar kolay bir dogum yapmisiniz,,insl,.bende diger arkadaslarda

en az sizin kadar iyi bir dogum gerceklestiririz..

Tesekkur ederim canim,merak etme cok kolay olucak dogumun,sadece sakin ol stres yapma yeterli... Snra bebisin kollarinda...Seyvgiyle kal..

Oncelikle tum hamislerimize allah benim gibi kolay dogumlar versin... Simdi dogum hikayeme gelelim,03.08.2008 de adet sancisi gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim daha sonra sumuksu kanli pihti geldi hemen doktorumu aradik eger kendini cok sancili hissedersen suyun gelirse hastaneye gel dedi,bizde o yuzden bekledik,fakat ben tedirgindim ve o gece hic uyuyamadim agrilarimda devam ediyordu,04.08.2008 pazartesi gunu gecesi agrilarim daha artti ben gene o gece uyuyamadim biran once sabah olsa doktora gitsek diye sabaha kadar evde bi oraya bi buraya dolandim durdum 05.08.2008 Sali sabahi esimle birlikte hemen atladik doktora gittik bu arada hafif kanamam devam ediyordu,doktora gittigimizde 4 cm acilman var dedi ister evde bekle istersen hastaneye git dedi bende hastaneyi tercih ettim,nst bagladilar ve rahmin acilmasini beklediler birazda hastane icerisinde yuruyus yaptirdilar rahim acilsin diye ve 6 cm olmustu,hemen beni dogumhaneye aldilar epiduralli normal dogum icin epidural anestezim yapildi,(Bu arada normal dogum yapacak olan tum arkadaslarima epiduralli normal dogumu tavsiye ediyorum) epidural yapilirken hic aci hissetmedim 15 dakka icinde bacagimda sicaklik hissettim ve uyusmustu,makineden bakiyordum sancilarim tavana vuruyordu nerdeyse ama ben hicbirsey hissetmiyordum,daha sonra doktorum geldi ve doguma baslandi ben gene hicbirsey hissetmiyordum sadece sancilar geldiginde ikiniyordum ve inanin gum basladi ve ben 5 dakikada dogumu yaptim kendim bile sasirdim,ne sanci ne birsey herkese tavsiye ediyorum hepimiz icin bol bol dua ettim...Bebisim dunyaya gelice cok agladim kendimi cok tuhaf hissettim ama inanilmaz bir duygu allah herkese bu duyguyu yasatsin.... Sormak istediginiz birsey olursa sorun arkadaslar... Sevgiyle kalin

canim oncelikle allah anali babali buyutsun gozunaydin...
sana birsey sormak istiyorum ben dogumdan cok korkuyorum ama tek dusuncem normal+epidural sen bunu yasadin...ben de böyle istiyorum ama arkadaslarim dogumdan sonra belinde agri olur yok sakat kalirsin diye beni korkutuyorlar,e ben de elimde böyle bir firsat varken bagira baigra dogurmak ta istemiyorum takdir edersin ki...sorun su,sende bel agrisi falan oldu mu? lutfen cvplarsan sevinirim...canim..

canim oncelikle allah anali babali buyutsun gozunaydin...
sana birsey sormak istiyorum ben dogumdan cok korkuyorum ama tek dusuncem normal+epidural sen bunu yasadin...ben de böyle istiyorum ama arkadaslarim dogumdan sonra belinde agri olur yok sakat kalirsin diye beni korkutuyorlar,e ben de elimde böyle bir firsat varken bagira baigra dogurmak ta istemiyorum takdir edersin ki...sorun su,sende bel agrisi falan oldu mu? lutfen cvplarsan sevinirim...canim..

Canim banada oyle demislerdi bel agrisi yapiyor yok sakat kalirsin,ben bunlarin hicbirini allaha sukur yasamadim bel agrisini hamileyken cekiyoruz biliyorsun kuyruk sokumu olan bolgede hamileleikten dolayi genisleme oluyor ve agri yapiyor biliyorsun dogumdan sonrada kuyruk sokumu olan yer eski halini aliyor vucudun eski halini alirken biraz agrilarin oluyor ama bunun epiduralle bir alakasi yok... dusunsene sezeryan olup genel anestezi alacagina normal dogum yapip epidural al daha iyi... Ayrica bi onemli birsey daha soylim ben A.B.D yasiyorum ve burda saglik cok onemli dogal olmayan hicbirsey yapilmiyor hastaya sorun olsa inan ilk burda olmazdi.. Bence icini ferah tut ve o aciyi cekme...Saglikli dogumlar diliyorum...

sağlıkla iyi günlerde büyüsün inşallah

Oncelikle tum hamislerimize allah benim gibi kolay dogumlar versin... Simdi dogum hikayeme gelelim,03.08.2008 de adet sancisi gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim daha sonra sumuksu kanli pihti geldi hemen doktorumu aradik eger kendini cok sancili hissedersen suyun gelirse hastaneye gel dedi,bizde o yuzden bekledik,fakat ben tedirgindim ve o gece hic uyuyamadim agrilarimda devam ediyordu,04.08.2008 pazartesi gunu gecesi agrilarim daha artti ben gene o gece uyuyamadim biran once sabah olsa doktora gitsek diye sabaha kadar evde bi oraya bi buraya dolandim durdum 05.08.2008 Sali sabahi esimle birlikte hemen atladik doktora gittik bu arada hafif kanamam devam ediyordu,doktora gittigimizde 4 cm acilman var dedi ister evde bekle istersen hastaneye git dedi bende hastaneyi tercih ettim,nst bagladilar ve rahmin acilmasini beklediler birazda hastane icerisinde yuruyus yaptirdilar rahim acilsin diye ve 6 cm olmustu,hemen beni dogumhaneye aldilar epiduralli normal dogum icin epidural anestezim yapildi,(Bu arada normal dogum yapacak olan tum arkadaslarima epiduralli normal dogumu tavsiye ediyorum) epidural yapilirken hic aci hissetmedim 15 dakka icinde bacagimda sicaklik hissettim ve uyusmustu,makineden bakiyordum sancilarim tavana vuruyordu nerdeyse ama ben hicbirsey hissetmiyordum,daha sonra doktorum geldi ve doguma baslandi ben gene hicbirsey hissetmiyordum sadece sancilar geldiginde ikiniyordum ve inanin gum basladi ve ben 5 dakikada dogumu yaptim kendim bile sasirdim,ne sanci ne birsey herkese tavsiye ediyorum hepimiz icin bol bol dua ettim...Bebisim dunyaya gelice cok agladim kendimi cok tuhaf hissettim ama inanilmaz bir duygu allah herkese bu duyguyu yasatsin.... Sormak istediginiz birsey olursa sorun arkadaslar... Sevgiyle kalin

ayy insallah hepimizin doğumu boyle kolay olur.benimde cok az gunum kaldı sancı beklıom cok heycanlıyım bole seyler okuyunca içim rahat edıom a.s.yerimseniben

canımmm , Çok şükür sende bebeğine kavuşmuşsun , Allah bağışlasın , analı babalı büyütsün, sana uzaklarda çok ama çok güzel bir arkadaş olacak. ne mutlu sana ...

canımmm , Çok şükür sende bebeğine kavuşmuşsun , Allah bağışlasın , analı babalı büyütsün, sana uzaklarda çok ama çok güzel bir arkadaş olacak. ne mutlu sana ...

Cok tesekkur ederim canim aynen oyle oldu,yalniz basima bakiyorum biraz zor oluyo hem evle hem cocukla ilgilenmek ama inan varligi bana huzur veriyor,darisi tum hamislerin basina insallah...

Back