Oncelikle tum hamislerimize allah benim gibi kolay dogumlar versin... Simdi dogum hikayeme gelelim,03.08.2008 de adet sancisi gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim daha sonra sumuksu kanli pihti geldi hemen doktorumu aradik eger kendini cok sancili hissedersen suyun gelirse hastaneye gel dedi,bizde o yuzden bekledik,fakat ben tedirgindim ve o gece hic uyuyamadim agrilarimda devam ediyordu,04.08.2008 pazartesi gunu gecesi agrilarim daha artti ben gene o gece uyuyamadim biran once sabah olsa doktora gitsek diye sabaha kadar evde bi oraya bi buraya dolandim durdum 05.08.2008 Sali sabahi esimle birlikte hemen atladik doktora gittik bu arada hafif kanamam devam ediyordu,doktora gittigimizde 4 cm acilman var dedi ister evde bekle istersen hastaneye git dedi bende hastaneyi tercih ettim,nst bagladilar ve rahmin acilmasini beklediler birazda hastane icerisinde yuruyus yaptirdilar rahim acilsin diye ve 6 cm olmustu,hemen beni dogumhaneye aldilar epiduralli normal dogum icin epidural anestezim yapildi,(Bu arada normal dogum yapacak olan tum arkadaslarima epiduralli normal dogumu tavsiye ediyorum) epidural yapilirken hic aci hissetmedim 15 dakka icinde bacagimda sicaklik hissettim ve uyusmustu,makineden bakiyordum sancilarim tavana vuruyordu nerdeyse ama ben hicbirsey hissetmiyordum,daha sonra doktorum geldi ve doguma baslandi ben gene hicbirsey hissetmiyordum sadece sancilar geldiginde ikiniyordum ve inanin gum basladi ve ben 5 dakikada dogumu yaptim kendim bile sasirdim,ne sanci ne birsey herkese tavsiye ediyorum hepimiz icin bol bol dua ettim...Bebisim dunyaya gelice cok agladim kendimi cok tuhaf hissettim ama inanilmaz bir duygu allah herkese bu duyguyu yasatsin.... Sormak istediginiz birsey olursa sorun arkadaslar... Sevgiyle kalin