• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topshop rende

talay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
928
12
118
41
Diğer
kızlar şu tv reklamlarında çıkan top shopun Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyicisini alan yada bu top shoptan ürün alıpta memnun olan var mı

Aynı şeyi ben de merak ediyordum hatta hiç bu konuda konu açılmış mı diye aradım ama ben bulamadım. Lütfen kullananlar varsa kullanışlı bir ürün mü, memnun musunuz bir yorum yazabilir misiniz?

evet ben de bugün yine reklamlarda gördüm. Çok pratik bir ürüne benziyor ama kullananlardan da bir yorum alırsak daha rahat sipariş vereceğiz.

evet bana çok cazip geliyor ama bir kişide olsa yorum alabilsem ona göre karar vericem.

ben aldım ama daha kullanmadım
çeyizime aldım kullanıyım diye düşündüm ama kıyamadım kullanmayada

aldım tatlım ben internetten. Çok keskin bıçakları bence çok hoş bir ürün. Güzel salatalar yapabilirsin.Ama çok dikkatli kullanılmalı çünkü oldukça tehlikeli. ilk kullandığım gün baş parmağımı baya derin kestim, doktorun yolunu tuttuk:bbo:

gecmis olsun tifosi, gercekten reklamlarindaki gibi kolay ve kullanisli ise o zaman ben de alacagim :)

ewet bende dun gordum. nasıl bırsey acaba kullanıslı ıse bende almayı dusunuorum. kup kup kesebılıor mu ?

ben kesinlikle tavsiye ederim.. bizde eski bi modeli var şekli aynı fakat tek farkı her çeşit bıçak için ayrı bölüm takıyosun, bu tvde reklamı olan ürünün içinde bıçakları, kademe kademe çıkarıyosun kullanırken.. doğrama özelliği çok iyi, bıçakları çok keskin.. yumuşamaya yüz tutmuş patlıcanları bile ince ince doğrayabiliyoruz..

sebzeleri plastik şapka gibi olan parçasına takıpta kullandığınız zaman elinizi kesme riskide çok çok azalıyo..

çeyizim içinde almak istiyorum ama henüz nereden alacağıma karar veremedim.. topshop harici alsam aynı kaliteyi bulabilirmiyim emin olamıyorum :)

angel bende ki küp küp doğramıyo, ama mesela kabağı doğramak istiyosun diyelim, yan yatırırsan ince uzun parçalar olarak doğrar, dik konumda tutarsan kabağın genişliği kadar olur uzunlukları.. ben kızartma yaparken dik konumda rendeliyorum küp olmasa da güzel oluyo..

Son düzenleme:
Merhaba,
Pratik bir rende ve dilimleyici arayışındayım. Başlığınızı görünce yazmak istedim. Bahsettiğiniz ürün hala satışta mı?
Siz aldınız mı?
Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Şimdiden teşekkürler :)

Back