Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü...
Zaten başkasıyla alakalı değil ki bende acıklama yapmıyorum başkalarına kendi içimde olduğu için. E evet bencede cok sacma ama bende cok saçma buluyodum yaşayana kadar aile kaderdirrrSeviştim pişman değilim ama bu çok saçma değil mi öpüştün seviştin ama hala bakiresinayrıca beden benim bedenim istediğim gibi sevişirim kimseye de açıklama yapmak zorunda değilim
Sevişmeyi de vicdan azabı olarak görüyorsunuz çok değişik
Oh şöyle rahat olmayı isterdim valla bencede değişik bir olay zatenSevişmeyi de vicdan azabı olarak görüyorsunuz çok değişik
Benim ailem de muhafazakar ama bu benim yaşantım benim kararım ha evet severim kimselere değişmem onları ama bu benim hayatımZaten başkasıyla alakalı değil ki bende acıklama yapmıyorum başkalarına kendi içimde olduğu için. E evet bencede cok sacma ama bende cok saçma buluyodum yaşayana kadar aile kaderdirrr
Evet aslında doğru olan düşünce bu zaten. Benim hayatım. Ama kendimde kaldıramıyorum sanırım fazla geldi ya da ilk deneyim olduğu için. Umarım bu rahatlığa geçebilirim ya ben çok düşünüyorum hata bende de varBenim ailem de muhafazakar ama bu benim yaşantım benim kararım ha evet severim kimselere değişmem onları ama bu benim hayatım
Çok düşünme canımEvet aslında doğru olan düşünce bu zaten. Benim hayatım. Ama kendimde kaldıramıyorum sanırım fazla geldi ya da ilk deneyim olduğu için. Umarım bu rahatlığa geçebilirim ya ben çok düşünüyorum hata bende de var
Geçmiyor eşimle birlikte olduğumda hep aklımda birde eşimin hiç kız arkadaşı olmamis ilk konuştuğu kız benim o daha kötü belki o da sebep oluyodur ama ayrılırsiniz falan başka biriyle evlenirsin keşke yapmasaydim dersiEvlenince bu vıcdan azabı geçiyor mu
Ay Betül aynıyız ya ben görücü usulü evlendim keşke diyorum eşime kendin gibi bı kız bulsaydin diyorum ama yaptığım en fazla el ele tutuşmak opusmektiBende aynı şekilde canım eşimin ilk konuştuğu görüştüğü evlendiği kızım benimde lise zamanlarimda hatalarım oldu bana göre hata başkasına göre olmayabilir öpüşmek el ele tutuşmak faln esimleyken aklıma geliyor keşke onları yapmasaydim diyorum büyük vicdan azabı
Valla hislerimiz aynı bencede cinsellik bi zamandan sonra olmalı farklı bir bağ oluyor ama evet bende bazen o mod o psıkoljı hiç istemiyorum. Yine belki ailemden uzakta olsam bu kadar takılmam ama cinsellikten sonra evime geliyorum yüzyüze gelmek asabımı bozuyo o etkiliyo görmesem böyle olmam yine. Evde babamı annemı görünce onların bunu bilseler nasıl yıkılırlardı falan diye düşünüyorum ama aslınsa bunu yapmamak lazım. Zararlı cıkan biz oluyoruz. Ve bence de cinselliğin istenmesi de normal cinselliğin istenmemesi de karşılıklı. Ama tabiki istemeye hakkı var herkesin. Cok karışık yaAslında bende benzer durumda sayılırım benimde iliskim 3 senelik sevgilim zamanı geldi diye diye Ufak tefek bişeyler ileri gitmeden yaşamaya başladık oda zorlamıyor fakat bişeyler yapmazsam onun mutsuz olacağını düşünüyorum.bu nedenle bende itiraz etmiyorum ama bazen hiç modumda olmuyorum o zaman olmuyor zaten bide psikolojik baskı da var bende evlenmeden yapmak zor geliyor.cinsellikten soğuyorum galiba daha tam yaşamadan ama bizim yaşımız daha büyük yaşla ilgili değil bence bilmiyorum cinsellik olmadan da ilişki yürümüyor ya evlilik ya da ayrılık oluyor bu yüzden evlilik için de maddi olarak hazır degiliz böyle de çok zor bazı şeyler onuda kaybetmek istemiyorum.cok zor bir araya geldik başka sehirdeydi taşındı benim sehre falan .bide ben bu ilişkinin olmasını çok istedim şimdi o kadar istedin sonucuna da katlan diyorum bakalım böyle gidiyor
Aynen canım bende öyleyim ama tabi eşime söylemedim ben geçmişi neden söyleyip üzuyimki onu diye ayrıca Bi hocadan dinlemiştim evlenmeden önce gecmisteki hatalarınıza tövbe edip Bi çizgi çekip rekrar yeniden Bi sayfaya başlayın diyeGeçmiyor eşimle birlikte olduğumda hep aklımda birde eşimin hiç kız arkadaşı olmamis ilk konuştuğu kız benim o daha kötü belki o da sebep oluyodur ama ayrılırsiniz falan başka biriyle evlenirsin keşke yapmasaydim dersi
Ay Betül aynıyız ya ben görücü usulü evlendim keşke diyorum eşime kendin gibi bı kız bulsaydin diyorum ama yaptığım en fazla el ele tutuşmak opusmekti
Evet çok karışık bir durum ama bı yandan da aile ile beraber sürekli yasamiyicaz ama hemen evlilikte olmuyor.bu sürede de karşı tarafi oyalamak ta olmuyor.ikisinin ortasi bir hayatta yorucu.sirf bu yüzden ayrılsam hayatıma başkası girse yine direk evlilik olmayacak ve yine beklenti olacak.o zaman belkide bu kadar sevmiyicem ve işler daha kötü gidebilir.akisa birakmak en iyisi.Valla hislerimiz aynı bencede cinsellik bi zamandan sonra olmalı farklı bir bağ oluyor ama evet bende bazen o mod o psıkoljı hiç istemiyorum. Yine belki ailemden uzakta olsam bu kadar takılmam ama cinsellikten sonra evime geliyorum yüzyüze gelmek asabımı bozuyo o etkiliyo görmesem böyle olmam yine. Evde babamı annemı görünce onların bunu bilseler nasıl yıkılırlardı falan diye düşünüyorum ama aslınsa bunu yapmamak lazım. Zararlı cıkan biz oluyoruz. Ve bence de cinselliğin istenmesi de normal cinselliğin istenmemesi de karşılıklı. Ama tabiki istemeye hakkı var herkesin. Cok karışık ya
Kesinlikle akışa bırakmalıEvet çok karışık bir durum ama bı yandan da aile ile beraber sürekli yasamiyicaz ama hemen evlilikte olmuyor.bu sürede de karşı tarafi oyalamak ta olmuyor.ikisinin ortasi bir hayatta yorucu.sirf bu yüzden ayrılsam hayatıma başkası girse yine direk evlilik olmayacak ve yine beklenti olacak.o zaman belkide bu kadar sevmiyicem ve işler daha kötü gidebilir.akisa birakmak en iyisi.
Hanımefendi sevişmek hata değil ki bir ihtiyaç sadeceCinsellik yaşamak istiyorsanız evlenmenizi öneririm.yok ben evlenmek istemiyorum diyorsanız bunu yaşamaktan vazgecmenizi öneririm. Dini yorum yapmayacağım çünkü dininizi bilmiyorum. Çünkü bunun günah olduğunu bilen biri bu zihniyet böyle baskılıyor vs diye konuşmaz diye düşündüm.işin psikolojik yanina gelirsek; evet kolayla unutulacak birsey değil. Başkasıyla olunca unuturum düşüncesi birçok olumsuz deneyimle sonuçlanabilir ve günün birinde ben ne yaptım diyebilirsiniz. Kalbiniz çoook incinebilir.erkekler genellikle cinselliği ön planda tutarlar. Siz ise incindiğinizle kalabilirsiniz. Vanjinusmusun temelinde birçok problem olabilir. Acaba vajinusmusmuyum diye ilişki yaşarsanız ileride pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ve evet anne baba hakki diye birsey de var.duysalar anlattiğinızdan anladigim kadariyla yıkılırlar.Ve sizin içinizde birşeylerin ters gittiğini hisseden bir irade var. Umarım yol yakınken fark edersiniz hatanızı. Allah hayırlı zamanlı hayırlı bir evlilik nasip etsin ve hep mutlu olun insAllah.
Evlenmeden sevişmenin hata olduğuna inanıyorum hanımefendi. Ne yazık ki gençlerimiz çok daha küçük yaşta cinsellik yasamaya başladı.bu durum iyice sacma sapan bir durum halini aldı. Bu hanım kardesim 21 yaşında.tamam yaşi reşit. Iyi ile kötüyü ayırt edebilir. Ama bazen bu konularda sevişmek ihtiyaçtır herkesin kendi bedeni vs diye aşırı ve gereksiz bir duygu veriliyor.burayı 18 yas altı da okuyor. Bu konularda konuşmayı pek tercih etmem ama içimden geldi yazdım.karar konu sahibinin. Ama olur da bir başka küçük hanım okur, belki yazdığımın ona faydası olur.Hanımefendi sevişmek hata değil ki bir ihtiyaç sadece
Cinsellik yaşamak istiyorsanız evlenmenizi öneririm.yok ben evlenmek istemiyorum diyorsanız bunu yaşamaktan vazgecmenizi öneririm. Dini yorum yapmayacağım çünkü dininizi bilmiyorum. Çünkü bunun günah olduğunu bilen biri bu zihniyet böyle baskılıyor vs diye konuşmaz diye düşündüm.işin psikolojik yanina gelirsek; evet kolayla unutulacak birsey değil. Başkasıyla olunca unuturum düşüncesi birçok olumsuz deneyimle sonuçlanabilir ve günün birinde ben ne yaptım diyebilirsiniz. Kalbiniz çoook incinebilir.erkekler genellikle cinselliği ön planda tutarlar. Siz ise incindiğinizle kalabilirsiniz. Vanjinusmusun temelinde birçok problem olabilir. Acaba vajinusmusmuyum diye ilişki yaşarsanız ileride pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ve evet anne baba hakki diye birsey de var.duysalar anlattiğinızdan anladigim kadariyla yıkılırlar.Ve sizin içinizde birşeylerin ters gittiğini hisseden bir irade var. Umarım yol yakınken fark edersiniz hatanızı. Allah hayırlı zamanlı hayırlı bir evlilik nasip etsin ve hep mutlu
Amin de cinsellik için evlenmek her zaman mümkün değil bu cinsellik isteği 18 yaşımdaykende vardı erkenden evlenmem mi lazım bunun için. Eskiler 14 yaşında evlendikleri için bekleyin diyebiliyorlar bence. Kendi kendine tatmin etmekte günah, eğer günah boyutuna bakarsak her türlü zarardayızCinsellik yaşamak istiyorsanız evlenmenizi öneririm.yok ben evlenmek istemiyorum diyorsanız bunu yaşamaktan vazgecmenizi öneririm. Dini yorum yapmayacağım çünkü dininizi bilmiyorum. Çünkü bunun günah olduğunu bilen biri bu zihniyet böyle baskılıyor vs diye konuşmaz diye düşündüm.işin psikolojik yanina gelirsek; evet kolayla unutulacak birsey değil. Başkasıyla olunca unuturum düşüncesi birçok olumsuz deneyimle sonuçlanabilir ve günün birinde ben ne yaptım diyebilirsiniz. Kalbiniz çoook incinebilir.erkekler genellikle cinselliği ön planda tutarlar. Siz ise incindiğinizle kalabilirsiniz. Vanjinusmusun temelinde birçok problem olabilir. Acaba vajinusmusmuyum diye ilişki yaşarsanız ileride pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ve evet anne baba hakki diye birsey de var.duysalar anlattiğinızdan anladigim kadariyla yıkılırlar.Ve sizin içinizde birşeylerin ters gittiğini hisseden bir irade var. Umarım yol yakınken fark edersiniz hatanızı. Allah hayırlı zamanlı hayırlı bir evlilik nasip etsin ve hep mutlu olun insAllah.
Kim demiş kendi kendine tatmin gunah diye? Yok öyle birşey.Amin de cinsellik için evlenmek her zaman mümkün değil bu cinsellik isteği 18 yaşımdaykende vardı erkenden evlenmem mi lazım bunun için. Eskiler 14 yaşında evlendikleri için bekleyin diyebiliyorlar bence. Kendi kendine tatmin etmekte günah, eğer günah boyutuna bakarsak her türlü zarardayız
Hamile kalsan bebeği doğurabilecek misin? O çok sevdiğin adam arkanda duracak mı değmez.Evet aslında bu konuda aileme cok kızıyorum cınsellık yasamanın pranga haline geldiği ve bu yüzden ayrılırsam yapabilir miyim diye düşünmem onların sucu gercekten kendımı suçlamıyorum bu konuda. Kafamı bu konuda yetiştirenlerin suçu diye düşünüyorum