Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü...
Psikolojik olduğunu düşünüyorum. EvleninMerhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen
kendiniz zaten cevabı bulmuşsunuz. uzman yardımı alın. yoksa bir yerden sonra bahsettiğiniz kalıplar size daha çok dar gelip hayatınızı, karşı tarafın hayatını mahvedebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen
Evet psikolojikte olabilir.Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen
birliktelik yaşasanız bu vicdan azabının çok daha büyüğünü yaşayacakınız.. yaşınız da küçük zaten yeltenmeyin derimMerhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen
Evlensek o baskı biter bencede psılojıkPsikolojik olduğunu düşünüyorum. Evlenin
Evet inancımda var ben isteyerek yaptım ama farketmedım sanırım o baskı içinde zevk bile alamadımTamamen aile baskısından ve içinizde varsa inancınızdan dolayı öyle hissediyorsunuz.
Evet aslında bu konuda aileme cok kızıyorum cınsellık yasamanın pranga haline geldiği ve bu yüzden ayrılırsam yapabilir miyim diye düşünmem onların sucu gercekten kendımı suçlamıyorum bu konuda. Kafamı bu konuda yetiştirenlerin suçu diye düşünüyorumkendiniz zaten cevabı bulmuşsunuz. uzman yardımı alın. yoksa bir yerden sonra bahsettiğiniz kalıplar size daha çok dar gelip hayatınızı, karşı tarafın hayatını mahvedebilirsiniz.
ve dediğiniz gibi, ayrılabilirsiniz. hayat çok değişken. o yüzden bu durumunuzla ilgili kesinlikle bir uzman yardımı almalısınız.
İnsan o an çok düşünemiyo gerçekten ve hani ilişkimiz bu levele cıkmayı haketti sanırım ben hazır değilim sevgilim de kötü olacaksan sevısmeyız dıyor ama arada istediğini de söylüyor o da karışık korkuyor benım etkilenmemdenEvet psikolojikte olabilir.
Ailesel etkenlerde öyle hissetmenizi sağlıyor.
Yaşınız küçük ve cinsel birleşme olursa ve ayrılma olursa altından kalkamazsınız gibi hissettim.
O yüzden ileri gitmeyin hatta sevismeyin yok ben yaptıklarımın arkasındayım diyorsanız siz bilirsiniz.
Kesinlikle aslında ilk isteyen de bendim çünkü herkesin kendi görüşü ama sürekli kankim gibi kahveler içip yemek yemek ilişkimize 5 yılda monotonluk kattı ve sıkılmaya başladık haliyle ben istemiştim ilk ama evet bu kadar içime dert olması benı cok korkuttu böyle bir hissedeceğimi beklemiyordum kendimden. Teşekkür ederim yine de yardımcı oldunuzHer şey hazırken güzel. Belli ki siz ilişkiye hazır değilsiniz, uzak durmaya calisin çünkü sırf sevgilisiyle oynaştı diye ailesinin yüzüne bakamayan, ayrılırsak ileride nasıl unuturum diye ağlayan insan bu ilişkiden zararda çıkar .
"Berbaerken keyif aldım ama" demişsiniz. Beraberlik zaten keyifli bir şey. İki insanın birbirine sonsuz ilgi gösterdiği ön aşama da oyle. Ama sonrasında bu kadar kendi canını uzeceksen inan değmez.
Yaşin da küçükmüş, bir süre sonra kendini daha rahat hissedersen,kafanda bazı şeyleri aşarsan yine denersin. Ama şimdilik disarlarda buluşun,bence
HelppppAha tam da beni banlatacak konu gelmiş he.
Ben artık böyle konulara yorum yapmıyorum anacım.
Allah yardımcın olsun demeye geldim gidiyorum
Evet vajınısmus sorunu var yakınımda onu deneyimlemedim ama bilemem belki o da vardır. Normalde hıc takılmazdım bunlara ama yaşayınca farklı. Evet aslında yapılan ayıp bişey yok rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor hepKüçük yaşlardan itibaren böyle baskılarla büyüyen kadınlarda ne yazık ki vajinismus sorunu ortaya çıkabiliyor.Sevismek,cinsellik yasamak ayıp bisey degil.Ailenizin yüzüne bakamayacak bisey yok.Biraz rahat olun.
Eğer siz sadece yemek yiyip kahve içtiğiniz için sıkıldıysanız bu adamla evlenmeyi dusunmeyin. Evlilik de sürekli sex yapmak değil çünkü. Hem sex de yapsan sıkılmana engel olmaz zaten. Bence ileri götürmeyin sevisme işini. Zararlı çıkarsın gibi.Kesinlikle aslında ilk isteyen de bendim çünkü herkesin kendi görüşü ama sürekli kankim gibi kahveler içip yemek yemek ilişkimize 5 yılda monotonluk kattı ve sıkılmaya başladık haliyle ben istemiştim ilk ama evet bu kadar içime dert olması benı cok korkuttu böyle bir hissedeceğimi beklemiyordum kendimden. Teşekkür ederim yine de yardımcı oldunuz
Hayır ama bi yerde hic bi turlu cinsellik olmayınca bazı şeyler monotonlaşıyor 5 yıl düşünün sadece öpüşmek dışında hic bi cinsellik olmadı. Sexi sıkılmamak için yapmadık zaten, sadece zamanı geldiğini düşündüm. Soru zaten ilişkim değil, benim cinsellik konusunda oluşan kaygılarım.Eğer siz sadece yemek yiyip kahve içtiğiniz için sıkıldıysanız bu adamla evlenmeyi dusunmeyin. Evlilik de sürekli sex yapmak değil çünkü. Hem sex de yapsan sıkılmana engel olmaz zaten. Bence ileri götürmeyin sevisme işini. Zararlı çıkarsın gibi.
sevişe sevişe alışırs