- 8 Şubat 2022
- 34
- 0
- 25
Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen