Merhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü...
Bence ilişki monotonlugundan ziyade belki bir yastan sonra vücut bunu istiyor olabilir ne bileyim. O yüzden zamanı geldi diye düşünüyor da olabilirsiniz. Cinsellik konusunda bu tür kaygıların var ise zaten bir doktora gitmeniz gerekir. Yarın öbür gün evlenirseniz belki bu kaygılarımız geçmesi gerekirken daha da artabilir. Erkenden halledin sorunu ve o zamana kadar sevişmekten kaçının derim.Hayır ama bi yerde hic bi turlu cinsellik olmayınca bazı şeyler monotonlaşıyor 5 yıl düşünün sadece öpüşmek dışında hic bi cinsellik olmadı. Sexi sıkılmamak için yapmadık zaten, sadece zamanı geldiğini düşündüm. Soru zaten ilişkim değil, benim cinsellik konusunda oluşan kaygılarım.
Tabiki vucutta istiyor. Evet daha ilerisi olursa gideceğim kendim halledemezsem yani. Aslında bu bana ağır geliyor, yoksa benim gibi olan arkadaşlarım var onlar takılmıyor bile, ben takıyorum vıcdan azabı cekıyorum saçma bi şekildeBence ilişki monotonlugundan ziyade belki bir yastan sonra vücut bunu istiyor olabilir ne bileyim. O yüzden zamanı geldi diye düşünüyor da olabilirsiniz. Cinsellik konusunda bu tür kaygıların var ise zaten bir doktora gitmeniz gerekir. Yarın öbür gün evlenirseniz belki bu kaygılarımız geçmesi gerekirken daha da artabilir. Erkenden halledin sorunu ve o zamana kadar sevişmekten kaçının derim.
Ablacım hayatta herşey var kaldıramam diyorsun sevişirken bir bakmışsın o işte olmuş anlamazsın bile.İnsan o an çok düşünemiyo gerçekten ve hani ilişkimiz bu levele cıkmayı haketti sanırım ben hazır değilim sevgilim de kötü olacaksan sevısmeyız dıyor ama arada istediğini de söylüyor o da karışık korkuyor benım etkilenmemden
Evet sanırım öyle yapacağım teşekkür ederimBenim tavsiyem ilişkinizde ileri gitmeyin. Eğer ilerde ayrilirsaniz bunu kaldıramazsiniz. Ve tekrar başka biri hayatına girdiğinde bunu açıklayamazsiniz. Bende sizin gibi bir ailede yetiştim. Sadece herşeyi tadında bırakın. Yeri zamanı gelince zaten daha ilerisini kısmet olursa yasayacaksiniz
Dimi belkide ilkti diye böyle oldu, teşekkür ederim cevabınız içinYaptıkça normalleşir diye düşünüyorum. Ayrılınca biraz akılda kalır tabii ama sonra yeni kişiye geçince o da normalleşir. Her şey kafada bitiyor. Sen şu an normal görmediğin için yaşamaman daha iyi. Hazır hissedince ya da öyle böyle derken yapa yapa alışırsın
Evet liseden beridir beraberiz nesi kötü21 yasindasin 5 yillik iliski
Vajinismus olma sebebimdir benimEvet aslında bu konuda aileme cok kızıyorum cınsellık yasamanın pranga haline geldiği ve bu yüzden ayrılırsam yapabilir miyim diye düşünmem onların sucu gercekten kendımı suçlamıyorum bu konuda. Kafamı bu konuda yetiştirenlerin suçu diye düşünüyorum
Evet yazık üzülüyorum bızım gibi kızlara halbukı o anın tadını cıkarmak varken nelerle uğraşıyoruzVajinismus olma sebebimdir benim
Evet kesinlikle öyle evliyken bile yakamızı bırakmıyor bu psikoloji umarım sen öyle olmazsinEvet yazık üzülüyorum bızım gibi kızlara halbukı o anın tadını cıkarmak varken nelerle uğraşıyoruz
Bende öyle bı ailede büyüdüm eşimden önce sevgililerim oldu sadece öpüştüm onun bile vicdan azabıni çekiyorum kesinlikle yapmayın biz öyle büyüdüğümüz için bizde vicdan azabı oluyo zaten evlenecekmissiniz yapmayınMerhaba arkadaşlar benim 5 yıla yakın bir ilişkim var ona çok güveniyorum her türlü zaten ciddi de düşünüyorum. İlk defa yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık doğru düzgün ilişkiye girmedik ama saatlerce evde seviştik zaten bi ilişkiye girilmemesi kaldı öyle söyliyim. Yaparken ben de çok mutluydum ama şöyle anlatıyım aile baskısı toplumsal baskı cinsellik yönündeki baskılarıyla büyümüş bir kızım yani namusun çok önemli olduğu evlenince sadeve yaşanabileceği bir ortam. bunu takmıyor gibiydim bu yaşıma kadar 21 yaşındayım zaten ben öyle ilk tanıştığımla veya erkenden cünselşik yaşamaktan hoşlanmayan biriyim hoşlananlara saygım var yapabilirler ama ilişkinin uzun oluşu vs artık zamanı gibi geldi fakat o sevişmeden sonra çok kötü hissettim sanki aileme ıhanet etmışım gibi ve ağladım bunu sevgilimede söyledim kötü bişey yapmadığımı dile getirdi zaten kötü değil beni kızlar daha iyi anlar böyle ortamlar bu baskı resmen içime işlemiş kendimi kötü hissettim ve hani ayrılsak diyelim ki nasıl silicem aklımdan bunları ayrılmayı düşünmüyoruz ama nasip ne olacağını bilemeyiz bu beni korkutuyor ve cinsellikte soğumaya da başladım ilk defa denegimleyince sevişme çok tatlı ama işe cinsel organlar girince tiksiniyo gibiyim ve fazla ağır geliyo bana ve napıcam bilmşyorum bu tıksınme kucukluktem gelen bişey sanırım bu baskıyla beraber hani o işi yaparken görmesem daha iyi hatta organı bunlar acaba bu baskıların doğurduğu sonuçlar olabilir mi ? Bu pişmanlık ne zaman geçer onunla ortam olsa yine cinsellik yaşarım ama sonrasında kötü oluyorum bundan nasıl kurtulurum benım gibi olan kızlar var mı acaba? Psıkoljık bu baskılar bana ağır geliyo ve tiksinmeye başlıyorum artık. Psıkoloğa öı gitmeliyim sizce sevgilime de bunu yaşatmaya hakkım yok kesinlikle. Dindar bir ailede büyümek ve bunun günahları tabuları kafamı istila etti artık yardımcı olun lütfen
Evlenince bu vıcdan azabı geçiyor muBende öyle bı ailede büyüdüm eşimden önce sevgililerim oldu sadece öpüştüm onun bile vicdan azabıni çekiyorum kesinlikle yapmayın biz öyle büyüdüğümüz için bizde vicdan azabı oluyo zaten evlenecekmissiniz yapmayın
Evliykende mi devam etti yazık bize gerçekten üzüldüm suan kendı halime halimizeEvet kesinlikle öyle evliyken bile yakamızı bırakmıyor bu psikoloji umarım sen öyle olmazsin
Geçmiyor eşimle birlikte olduğumda hep aklımda birde eşimin hiç kız arkadaşı olmamis ilk konuştuğu kız benim o daha kötü belki o da sebep oluyodur ama ayrılırsiniz falan başka biriyle evlenirsin keşke yapmasaydim dersinizEvlenince bu vıcdan azabı geçiyor mu
Bende aynı şekilde canım eşimin ilk konuştuğu görüştüğü evlendiği kızım benimde lise zamanlarimda hatalarım oldu bana göre hata başkasına göre olmayabilir öpüşmek el ele tutuşmak faln esimleyken aklıma geliyor keşke onları yapmasaydim diyorum büyük vicdan azabıGeçmiyor eşimle birlikte olduğumda hep aklımda birde eşimin hiç kız arkadaşı olmamis ilk konuştuğu kız benim o daha kötü belki o da sebep oluyodur ama ayrılırsiniz falan başka biriyle evlenirsin keşke yapmasaydim dersiniz